Νέα

Αναζητήσεις «χαμένων» ιερόδουλων...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα podolagnos_28
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alex498

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2008
Κριτικές
6
Like
114
Πόντοι
1
Kαλησπερα αγωνιστες,μηπως γνωριζει κανεις κατι για την Αννα που δουλευε φυλης 104 μια ξανθια με μαλλον σιλικονατο βυζι και ωραιο σωμα,αν γνωριζει κανεις κατι ας απαντησει ευχαριστω.

Butlover

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2006
Like
91
Πόντοι
1
Θυμάται κανείς την Σουζάνα Βραζιλιάνα μουνάρα που είχε δουλέψει πριν καμια δεκαετία στα studio στην Βουλιαγμένης (στην Ηλιούπολη), στην Βουλιαγμένης στην Γλυφάδα (πάνω από την Metrolife) και στην Αλίμου. Γνωρίζει κανείς κάτι;

Επισκέπτης
Ψάχνω τη Σοφία τη Ρωσίδα που ήταν στο Φυλής 200 τα απογεύματα τους τελευταίους μήνες του 2008. Μου είχε πει οτι από τη νέα χρονιά θα πήγαινε στο Μεταξουργείο και θα δεχόταν μόνο Έλληνες. Μήπως ξέρει κανείς σε ποιο σπίτι είναι? Ήταν ίσως η πιο όμορφη γυναίκα που έχω γαμήσει ποτέ.

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Ιασωνος19 πανω πρωινη βαρδια!

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Στο ιασωνος 19 πανω αν θυμαμαι καλα......ειχα πετυχει ενα κοντοπουτανο ξανθο πολυ πετιτ που ειχε εμφανιστει χωρις σουτιεν......επαιρνε και πιπα χωρις χερια...............

Την εχει πετυχει κανεις...?
αξια περιπτωση...........

tasos999

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2008
Κριτικές
16
Like
120
Πόντοι
606
Λαρίσα, συνήθως βραδυ, 5-11 περίπου

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
Στο ιασωνος 19 πανω αν θυμαμαι καλα......ειχα πετυχει ενα κοντοπουτανο ξανθο πολυ πετιτ που ειχε εμφανιστει χωρις σουτιεν......επαιρνε και πιπα χωρις χερια...............

Την εχει πετυχει κανεις...?
αξια περιπτωση...........

μαλλον  μετονομαστηκε σε ερρικα και δουλευει στο στουντιο σπυρου πατση 40

δες στο μπαννερ του στουντιο.

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
Τη Λένα από Ισμήνης την έχει δει κανείς?

Επισκέπτης
Θα αναφερθω στις παλιες καραβάνες . Στο Ρεμούνδου κάτω καθώς και στο Αγ. Πέτρου που είναι κλειστό δούλευε η Κατερίνα , ψηλή μελαχροινή , νταρντάνα και με βυζάρες .Τα δωμάτια ήταν πάντα γεμάτα και φυσικά εχει χαθεί εδω και καιρό .Μηπως συναγωνιστής στην Αθήνα ή επαρχια (Τρίπολη-Ηράκλειο εκέι λένε ότι την είχαν δει )εχει να πει κάτι αν γνωρίζει?

samy

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2008
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
Απο Παρασιου 36 ,
ονομα Λιντα,
ξανθια Τσεχα.

Την εχετε πετυχει σε αλλο μαγαζι προσφατα;

flowers lover

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2009
Like
158
Πόντοι
1
Νοέμβριος 2008 στο στούντιο της Παιωνίου 10, δούλεψε για μια δυο μέρες μια Βουλγάρα με το όνομα Ήρα.. Ψηλή, μελαχροινή μακρύ μαύρο μαλλί και τέλειο κορμί..Φορούσε ένα μίνι δικτυωτό μίνι φόρεμα..
Μήπως την έχετε συναντήσει πουθενά;
30 χρόνια στο άθλημα, αν και ηταν η πρώτη της μέρα στη δουλειά, ήταν από τα ωραιότερα σεξ με επαγγελματία..

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Νοέμβριος 2008 στο στούντιο της Παιωνίου 10, δούλεψε για μια δυο μέρες μια Βουλγάρα με το όνομα Ήρα.. Ψηλή, μελαχροινή μακρύ μαύρο μαλλί και τέλειο κορμί..Φορούσε ένα μίνι δικτυωτό μίνι φόρεμα..
30 χρόνια στο άθλημα, αν και ηταν η πρώτη της μέρα στη δουλειά, ήταν από τα ωραιότερα σεξ με επαγγελματία..

Μια Ηρα οπως την περιγραφεις (Βουλγαρα, ψηλη, μελαχρινη, μακρυ μαυρο μαλλι κ.τ.λ.) Εθεαθη πριν κανενα μηνα στην κωσταντινουπολεως 166Α.

Δες την κριτικη μου.

Αν δεν εχει φυγει για τα μερη μου (Γερμανια) θα την πετυχεις μαλλον εκει!

ThE

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2005
Κριτικές
2
Like
63
Πόντοι
0

Εχω πετύχει αυτή που πρέπει να λες, πανύψηλη βουλγάρα με το χαρακτηριστικό όνομα, μελαχρινή και με piercing στις ρώγες, 2 φορές μέσα στο 2009 σε διαφορετικά σπίτια. Πρώτη φορά στο Φωκαίας 27Β το πάνω (που αλλάζει πολύ συχνά κοπέλες), και μία πιο πρόσφατα (πριν κανένα μήνα;) στο Φυλής 59 πάνω. Και τις δύο φορές την πέτυχα σε απογευματινή βάρδια αλλά έκτοτε δεν την ξαναείδα.

gp07

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
35
Πόντοι
16
milf Βικη , δουλευε στο Φωκαιας 19
Την εχει πετυχει κανεις πουθενα τελευταια?

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Η Αλεξάνδρα πού χάθηκε πάλι;Ξέρει κάποιος;

flowers lover

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2009
Like
158
Πόντοι
1

Μια Ηρα οπως την περιγραφεις (Βουλγαρα, ψηλη, μελαχρινη, μακρυ μαυρο μαλλι κ.τ.λ.) Εθεαθη πριν κανενα μηνα στην κωσταντινουπολεως 166Α.

Δες την κριτικη μου.

[/quote]
Σε ευχαριστώ για την πληροφορία.. Αν και από ότι θυμαμαι το στήθος της δεν ήταν μικρό αλλά κανονικό, αλλά τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά ταιριάζουν με την περιγραφή σου.. Δεν ήξερε καθόλου Ελληνικά και όταν της είπα πως ξέρω Αγγλικά ενθουσιάστηκε γιατί ήταν πολύ ψαρωμένη μια και ήταν πρώτη μέρα και ήμουνα ο πρώτος πελάτης.. Αυτό μου το επιβεβαίωσε και η τσατσά.. Την έβλεπαν οι άλλοι 1.85 παίδαρο και την φοβόντουσαν και την κάνανε.. :uglystupid:
Πάααααρα πολύ καλή..

flowers lover

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2009
Like
158
Πόντοι
1
Εχω πετύχει αυτή που πρέπει να λες, πανύψηλη βουλγάρα με το χαρακτηριστικό όνομα, μελαχρινή και με piercing στις ρώγες, 2 φορές μέσα στο 2009 σε διαφορετικά σπίτια. Πρώτη φορά στο Φωκαίας 27Β το πάνω (που αλλάζει πολύ συχνά κοπέλες), και μία πιο πρόσφατα (πριν κανένα μήνα;) στο Φυλής 59 πάνω. Και τις δύο φορές την πέτυχα σε απογευματινή βάρδια αλλά έκτοτε δεν την ξαναείδα.
Μου είχε πει πως τα αφεντικά της την πίεζαν να δουλέψει σε μπουρδέλο αλλά αυτή πήγε δεν ήθελε γιατί δεν άντεχε το βάρος της δουλειάς και προτειμούσε το χαλαρό του στουντίου.. Τελικά την πείσανε.. Κρίμα γιατί δεν είναι για τέτοιο χώρο..Είναι για πιο ανεβασμένες καταστάσεις..

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985

Δες την κριτικη μου.

Σε ευχαριστώ για την πληροφορία.. Αν και από ότι θυμαμαι το στήθος της δεν ήταν μικρό αλλά κανονικό, αλλά τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά ταιριάζουν με την περιγραφή σου.. Δεν ήξερε καθόλου Ελληνικά και όταν της είπα πως ξέρω Αγγλικά ενθουσιάστηκε γιατί ήταν πολύ ψαρωμένη μια και ήταν πρώτη μέρα και ήμουνα ο πρώτος πελάτης.. Αυτό μου το επιβεβαίωσε και η τσατσά.. Την έβλεπαν οι άλλοι 1.85 παίδαρο και την φοβόντουσαν και την κάνανε.. :uglystupid:
Πάααααρα πολύ καλή..

Ναι... αυτο ειναι αληθεια. Δεν ηξερε καθολου Ελληνικα και συνενοηθηκαμε στα Γερμανικα.... μαλιστα μιλησαμε αρκετη ωρα!
Φαινοταν πως ηταν λιγακι ψαρωμενη αλλα το γουσταρε αυτο που εκανε (Ο Τσατσος ειπε πως ηταν νεα αλλα ειμαι σιγουρος πως αρχιδια ελεγε).
Απλα δεν ειχε καιρο πολυ που βρισκοταν Στο Ελλαντα πιστευω!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom