You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αναζητήσεις «χαμένων» ιερόδουλων...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα podolagnos_28
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 11K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Επισκέπτης
Ψάχνω τη Σοφία τη Ρωσίδα που ήταν στο Φυλής 200 τα απογεύματα τους τελευταίους μήνες του 2008. Μου είχε πει οτι από τη νέα χρονιά θα πήγαινε στο Μεταξουργείο και θα δεχόταν μόνο Έλληνες. Μήπως ξέρει κανείς σε ποιο σπίτι είναι? Ήταν ίσως η πιο όμορφη γυναίκα που έχω γαμήσει ποτέ.
Επισκέπτης
Ιασωνος19 πανω πρωινη βαρδια!
Έλα ρε φίλε, με κούφανες Τόσο γρήγορη απάντηση δεν την περίμενα. Χαχαχα! Λίγο άβολα μου πέφτει το πρωί αλλά είναι φοβερή γυναίκα και θα την κάνω τη θυσία. Thanks!!!!!
kokolongos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2005
- Κριτικές
- 28
- Like
- 19
- Πόντοι
- 6.775
Στο ιασωνος 19 πανω αν θυμαμαι καλα......ειχα πετυχει ενα κοντοπουτανο ξανθο πολυ πετιτ που ειχε εμφανιστει χωρις σουτιεν......επαιρνε και πιπα χωρις χερια...............
Την εχει πετυχει κανεις...?
αξια περιπτωση...........
μαλλον μετονομαστηκε σε ερρικα και δουλευει στο στουντιο σπυρου πατση 40
δες στο μπαννερ του στουντιο.
fffanatic
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 12
- Πόντοι
- 16
μαλλον μετονομαστηκε σε ερρικα και δουλευει στο στουντιο σπυρου πατση 40
δες στο μπαννερ του στουντιο.
Ναι μοιαζει αρκετα..........
Ευχαριστω για την απαντηση......
Επισκέπτης
Θα αναφερθω στις παλιες καραβάνες . Στο Ρεμούνδου κάτω καθώς και στο Αγ. Πέτρου που είναι κλειστό δούλευε η Κατερίνα , ψηλή μελαχροινή , νταρντάνα και με βυζάρες .Τα δωμάτια ήταν πάντα γεμάτα και φυσικά εχει χαθεί εδω και καιρό .Μηπως συναγωνιστής στην Αθήνα ή επαρχια (Τρίπολη-Ηράκλειο εκέι λένε ότι την είχαν δει )εχει να πει κάτι αν γνωρίζει?
flowers lover
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2009
- Like
- 158
- Πόντοι
- 1
Νοέμβριος 2008 στο στούντιο της Παιωνίου 10, δούλεψε για μια δυο μέρες μια Βουλγάρα με το όνομα Ήρα.. Ψηλή, μελαχροινή μακρύ μαύρο μαλλί και τέλειο κορμί..Φορούσε ένα μίνι δικτυωτό μίνι φόρεμα..
Μήπως την έχετε συναντήσει πουθενά;
30 χρόνια στο άθλημα, αν και ηταν η πρώτη της μέρα στη δουλειά, ήταν από τα ωραιότερα σεξ με επαγγελματία..
30 χρόνια στο άθλημα, αν και ηταν η πρώτη της μέρα στη δουλειά, ήταν από τα ωραιότερα σεξ με επαγγελματία..
Νοέμβριος 2008 στο στούντιο της Παιωνίου 10, δούλεψε για μια δυο μέρες μια Βουλγάρα με το όνομα Ήρα.. Ψηλή, μελαχροινή μακρύ μαύρο μαλλί και τέλειο κορμί..Φορούσε ένα μίνι δικτυωτό μίνι φόρεμα..
Μια Ηρα οπως την περιγραφεις (Βουλγαρα, ψηλη, μελαχρινη, μακρυ μαυρο μαλλι κ.τ.λ.) Εθεαθη πριν κανενα μηνα στην κωσταντινουπολεως 166Α.
Δες την κριτικη μου.
Αν δεν εχει φυγει για τα μερη μου (Γερμανια) θα την πετυχεις μαλλον εκει!
Εχω πετύχει αυτή που πρέπει να λες, πανύψηλη βουλγάρα με το χαρακτηριστικό όνομα, μελαχρινή και με piercing στις ρώγες, 2 φορές μέσα στο 2009 σε διαφορετικά σπίτια. Πρώτη φορά στο Φωκαίας 27Β το πάνω (που αλλάζει πολύ συχνά κοπέλες), και μία πιο πρόσφατα (πριν κανένα μήνα;) στο Φυλής 59 πάνω. Και τις δύο φορές την πέτυχα σε απογευματινή βάρδια αλλά έκτοτε δεν την ξαναείδα.
imaginas.gr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Απρ 2008
- Κριτικές
- 14
- Like
- 5
- Πόντοι
- 616
Η Αλεξάνδρα πού χάθηκε πάλι;Ξέρει κάποιος;
flowers lover
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2009
- Like
- 158
- Πόντοι
- 1
Μια Ηρα οπως την περιγραφεις (Βουλγαρα, ψηλη, μελαχρινη, μακρυ μαυρο μαλλι κ.τ.λ.) Εθεαθη πριν κανενα μηνα στην κωσταντινουπολεως 166Α.
Δες την κριτικη μου.
[/quote]
Σε ευχαριστώ για την πληροφορία.. Αν και από ότι θυμαμαι το στήθος της δεν ήταν μικρό αλλά κανονικό, αλλά τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά ταιριάζουν με την περιγραφή σου.. Δεν ήξερε καθόλου Ελληνικά και όταν της είπα πως ξέρω Αγγλικά ενθουσιάστηκε γιατί ήταν πολύ ψαρωμένη μια και ήταν πρώτη μέρα και ήμουνα ο πρώτος πελάτης.. Αυτό μου το επιβεβαίωσε και η τσατσά.. Την έβλεπαν οι άλλοι 1.85 παίδαρο και την φοβόντουσαν και την κάνανε..
Πάααααρα πολύ καλή..
flowers lover
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2009
- Like
- 158
- Πόντοι
- 1
Μου είχε πει πως τα αφεντικά της την πίεζαν να δουλέψει σε μπουρδέλο αλλά αυτή πήγε δεν ήθελε γιατί δεν άντεχε το βάρος της δουλειάς και προτειμούσε το χαλαρό του στουντίου.. Τελικά την πείσανε.. Κρίμα γιατί δεν είναι για τέτοιο χώρο..Είναι για πιο ανεβασμένες καταστάσεις..Εχω πετύχει αυτή που πρέπει να λες, πανύψηλη βουλγάρα με το χαρακτηριστικό όνομα, μελαχρινή και με piercing στις ρώγες, 2 φορές μέσα στο 2009 σε διαφορετικά σπίτια. Πρώτη φορά στο Φωκαίας 27Β το πάνω (που αλλάζει πολύ συχνά κοπέλες), και μία πιο πρόσφατα (πριν κανένα μήνα;) στο Φυλής 59 πάνω. Και τις δύο φορές την πέτυχα σε απογευματινή βάρδια αλλά έκτοτε δεν την ξαναείδα.
Δες την κριτικη μου.
Σε ευχαριστώ για την πληροφορία.. Αν και από ότι θυμαμαι το στήθος της δεν ήταν μικρό αλλά κανονικό, αλλά τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά ταιριάζουν με την περιγραφή σου.. Δεν ήξερε καθόλου Ελληνικά και όταν της είπα πως ξέρω Αγγλικά ενθουσιάστηκε γιατί ήταν πολύ ψαρωμένη μια και ήταν πρώτη μέρα και ήμουνα ο πρώτος πελάτης.. Αυτό μου το επιβεβαίωσε και η τσατσά.. Την έβλεπαν οι άλλοι 1.85 παίδαρο και την φοβόντουσαν και την κάνανε..
Πάααααρα πολύ καλή..
Ναι... αυτο ειναι αληθεια. Δεν ηξερε καθολου Ελληνικα και συνενοηθηκαμε στα Γερμανικα.... μαλιστα μιλησαμε αρκετη ωρα!
Φαινοταν πως ηταν λιγακι ψαρωμενη αλλα το γουσταρε αυτο που εκανε (Ο Τσατσος ειπε πως ηταν νεα αλλα ειμαι σιγουρος πως αρχιδια ελεγε).
Απλα δεν ειχε καιρο πολυ που βρισκοταν Στο Ελλαντα πιστευω!
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 31
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 2
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις