You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αναζητήσεις «χαμένων» ιερόδουλων...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα podolagnos_28
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 11K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
Η φωλα ξανθια με τις χειλαρες και βυζαρες? Στη φυλης βοσκει, ψαξε ενημερωσεις δεν θυμαμαι αν ειναι 1η ή 2η βαρδια. Στα κεντρικα ειναι, φ65 κατω εγω την πετυχα, νομιζω διαβασα οτι βοσκει και στα απεναντι.Ξαναθέτω το ερώτημα. Αννίτα από Λεωνίδου 25 πάνω ?
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.006
- Πόντοι
- 5.015
Ξαναθέτω το ερώτημα. Αννίτα από Λεωνίδου 25 πάνω ?
Φυλής 65 ισόγειο απόγευμα απ' ό,τι κατάλαβα βάσει του post ενός συναγωνιστή σε άλλο thread...
Η φολα ξανθια με τις χειλαρες και βυζαρες? Στη φυλης βοσκει, ψαξε ενημερωσεις δεν θυμαμαι αν ειναι 1η ή 2η βαρδια. Στα κεντρικα ειναι, φ65 κατω εγω την πετυχα, νομιζω διαβασα οτι βοσκει και στα απεναντι.
Γιατί τη λες φόλα; Δεν είχα πάει ποτέ μαζί της γιατί δεν ήταν του γούστου μου αλλά άκουγα τα καλύτερα γι' αυτήν από συναγωνιστές
mikelantzeloka
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 8
- Like
- 66
- Πόντοι
- 0
ρε παιδια ξερει κανενας που πηγε η Αντριανα από χωματιανου? είναι κλειστα και τα δυο καιρο τωρα.ποθ πηγαν τα κορίτσια?
Εμενα παλι ηταν του γουστου μου.Φυλής 65 ισόγειο απόγευμα απ' ό,τι κατάλαβα βάσει του post ενός συναγωνιστή σε άλλο thread...
Γιατί τη λες φόλα; Δεν είχα πάει ποτέ μαζί της γιατί δεν ήταν του γούστου μου αλλά άκουγα τα καλύτερα γι' αυτήν από συναγωνιστές
Αλλα αυτες τις χειλαρες που εχει και να γυρναει στο πλαι ή να κοιταει το ταβανι οταν τη γαμας?
Οκ απο οτι θυμαμαι γιατι την εχω παρει μερικα χρονια πριν, στο σεξ δεν κλεβει σε αφηνει να τη γαμησεις, αλλα μεχρι εκει. Ειναι ψυχρη.
vagiacodios
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2012
- Like
- 34
- Πόντοι
- 0
Ξερουμε κατι για Ελενα απο Αγκυρας 12Α ?
κλεοβουλος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 77
- Like
- 9.656
- Πόντοι
- 8.826
Ξερουμε κατι για Ελενα απο Αγκυρας 12Α ?
Αλκαμένους 117 απόγευμα.
Ημεδαπος
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2017
- Κριτικές
- 35
- Like
- 7.402
- Πόντοι
- 3.436
κ εγώ την ψάχνω,Η Καμέλια από Φώκαιας ξέρουμε που είναι?
οι πληροφορίες λένε ότι είναι στην πατρίδα της,
την είδαν να αποχωρεί πριν καιρό με λεωφορείο με αποσκευές από πρακτορείο στην Αχαρνών..
Τεσπα θα μπωρει να έχει επιστρέψει..
Και παλιά χάνονταν για αρκετό καιρό κ την ρώταγα ως συχνός πελάτης της αν πήγε στη χώρα της κ μου ελεγε όχι..
Αρα με κάτι ασχολούνταν.. Ετσι κ τώρα κάτι μου λέει ότι είναι Ελλάδα κ ίσως να είναι call girl ανετα θα μπορούσε να σταθεί..
Wolfman 42
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2019
- Like
- 2.387
- Πόντοι
- 456
Την Συλβια Βουλγαρα απο Διδυμου 18 και μετα ΚΤΕΛ Κηφισου
την εχει καποιος εντοπισει καπου?
Αυτές που φεύγουν από τους οίκους ανοχής για να εργαστούν μετά στους δρόμους συνήθως έχουν σοβαρά Σεξουαλικά Μεταδιδόμενα Νοσήματα!
Πατερ γκομενιος
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2019
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
Παολα κολωνου 53 που ειναι?
chrisnmm96
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2007
- Like
- 688
- Πόντοι
- 80
Την Βαλερια απο φυλης 86 Α πρωινη βαρδια μελαχροινη ψηλη με ωραιο σωμα μετριο προσωπο, δουλευε μεχρι το καλοκαιρι, ξερει κανεις που δουλευει?
Ξέρει κάνεις κάτι για την ξανθιά Χριστίνα από Φυλής 61 και παλιότερα Ιάσωνος 31; Δουλεύει κάπου;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 31
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 2
- Εμφανίσεις