You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αναζητήσεις «χαμένων» ιερόδουλων...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα podolagnos_28
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 11K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
WASP4
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 243
- Πόντοι
- 1
Καλησπέρα, παιδιά που πήγε ένα πορνιδιο, ξανθο,κοντομαλλουσα, Αλβανίδα η Άννα ή Αγάπη ή ιζαμπελα που έλεγε ότι ήταν από την Ιταλία και δουλευε στο τσαρδί Ιάσωνος 31, μπαίνοντας δεξιά?
mariosr125
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 394
- Πόντοι
- 21
τωρα που το λες ναι ξανθο κοντομαλλουσα ηταν η ιζαμπελα με λεπτο σωμα και γλυκο προσωπο που σου εβγαζε κοπελιτσα ,,, που την ειδες τελευτεα φορα ?
Potistiss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2016
- Κριτικές
- 6
- Like
- 2.138
- Πόντοι
- 496
Ξαναψαχνω τη Σουζανα το γκιλφ την αλβανεζα απο ιασωνος που ηταν στανταρακι μου..η γραφικη τσατσα μου εχει πει 3-4 φορες σε διαστημα ενα μηνα<<εκει ρεπο αγκορι μου>>
επισης ψαχνω και την αννα το μιλφ τη μολδαβεζα τη κοντομαλα απο κολωνου μου ειπε παει για λιγο στη χωρα της και μας ευχαριστει πολλυ που τη προτειμαμε ποτε γυρναει??
επισης ψαχνω και την αννα το μιλφ τη μολδαβεζα τη κοντομαλα απο κολωνου μου ειπε παει για λιγο στη χωρα της και μας ευχαριστει πολλυ που τη προτειμαμε ποτε γυρναει??
WASP4
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 243
- Πόντοι
- 1
Τελευταία φορά εκεί στην Ιάσωνος 31.τωρα που το λες ναι ξανθο κοντομαλλουσα ηταν η ιζαμπελα με λεπτο σωμα και γλυκο προσωπο που σου εβγαζε κοπελιτσα ,,, που την ειδες τελευτεα φορα ?
Σταμάτησε πριν αρκετά χρόνια και γύρισε στη Ρωσία.
Ναι σταμάτησε το ξέρω, ήταν καλη
peacemaker21
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2017
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Μηπως ξερει κανεις που βρισκεται η Αλεξανδρα Σερκωφ που ειχε δουλεψει πιο παλια σε διαφορα στουντιο?
faflatas2011
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 6
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Πληροφορήθηκα ότι η ΛΟΥΝΑ από Κ 132 μεταγράφηκε σε μπουρδέλο. Μήπως ξέρουμε σε ποιό ;
trelakos146
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2015
- Like
- 1.343
- Πόντοι
- 216
Δε νομίζω να δουλεύει σε μπουρδέλο. Μαζευει ελιές στην ΑταλάντηΠληροφορήθηκα ότι η ΛΟΥΝΑ από Κ 132 μεταγράφηκε σε μπουρδέλο. Μήπως ξέρουμε σε ποιό ;
didentifier
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2017
- Like
- 22
- Πόντοι
- 1
Καποιος που μπορει να με βοηθησει για καλο γαμισακι σε τιμη; ερχομε αθηνα απο εξωτερικο την επομενη βδομαδα και θελω να γνωρισω τη σεξοζωη
whois
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2007
- Like
- 473
- Πόντοι
- 36
μην στριβεις το μαχαιρι στο κοκκαλο..Σταμάτησε πριν αρκετά χρόνια και γύρισε στη Ρωσία.
κλαιει ακομη ο τραμοπουστας..
του τον ειχε κανει η σιχαμενη καριολα,σηραγγα του αρτεμησιου..
ξεμεινε με την καθηγητρια κ τ αλλα τσολια..
whois
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2007
- Like
- 473
- Πόντοι
- 36
μην μαςς πρηζεις τον μπουτσο ρε καραγκιοζη..Καποιος που μπορει να με βοηθησει για καλο γαμισακι σε τιμη; ερχομε αθηνα απο εξωτερικο την επομενη βδομαδα και θελω να γνωρισω τη σεξοζωη
ανοιξε τα στραβα σου κ διαβασε..
τραβηξου στο μεταξι να ζησεις ανθρωπινα τους ακα κρεμπιεδες σου με ενα δεκαρικακι..
μηπως να κολλαγαμε απο κανα ευρω το καθε μελος να γαμαγες σε καμια σουιτα???
didentifier
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2017
- Like
- 22
- Πόντοι
- 1
Τι λες ρε βλάχο επιδη δν θελω κα με κλεψουν η να κολισω aids η να διαβαζω 2 ωρες μηπος βρω καλο μουνι που να ειναι και αθηνα και να δουλευει ακομα σημαινει ζητιανευω κιολας; βλαχο ε βάχο μετα απορητε γιατι δεν εχετε ουτε ενα πιατο φαι
Σταμάτα[/color[/URL]]
Digweed
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 16.294
- Πόντοι
- 3.836
Τι λες ρε βλάχο επιδη δν θελω κα με κλεψουν η να κολισω aids η να διαβαζω 2 ωρες μηπος βρω καλο μουνι που να ειναι και αθηνα και να δουλευει ακομα σημαινει ζητιανευω κιολας; βλαχο ε βάχο μετα απορητε γιατι δεν εχετε ουτε ενα πιατο φαι
Σκάσε επιτέλους ρε βλάκα μας έχεις πρήξει τ'αρχίδια δυο μέρες τώρα παντού με τις παπαριές σου μαλακομπούκωμα
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.259
- Πόντοι
- 8.535
Σκάσε επιτέλους ρε βλάκα μας έχεις πρήξει τ'αρχίδια δυο μέρες τώρα παντού μαλακομπούκωμα
didentifier
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2017
- Like
- 22
- Πόντοι
- 1
εκανα χτες το βραδυ account και εκανα μια γαμημενη ερωτηση εντελοσ σχετικη με τ φορουμ, δεν καταλαβαινω προς τι η επιθεση με το που μπεικα αλλα αη σιχτιρ κολοπαιδα σταρχιδια μου ηδη το φορουμ σας, και εσεις
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 31
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 2
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις