john_fystikis
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2013
- Κριτικές
- 9
- Like
- 140
- Πόντοι
- 66
κατά γενική ομολογία!Γενικά οι Άντζελες,δίνουν κώλο πάντως...
κατά γενική ομολογία!Γενικά οι Άντζελες,δίνουν κώλο πάντως...
Αυτο τον καιρο δεν εργαζεται λογω καποιων προσωπικων θεματων.Καλησπέρα παιδιά η Νικόλ με την ''φεράρι'' από τους γερμανούς που βρίσκεται ξέρει κανείς ευχαριστώ!
ατζελα που δινει κωλο εχουμε τωρα στην πιατσα καπου;;
Η Κλεποατρα ειναι στην Ολλανδια..........
Το Χριστινάκι από Φ.69 που εξαφανίστηκε ρε γαμώτο... Ξέρει κανένας αν είναι καλά,στην υγεία της τουλάχιστον;
Πριν 2 βδομαδες την ειχα παρει,ειχε γυρηση απο 20ημερο διακοπες τυπε μου ηταν ανανεομενη και κεφατη δεν νομιζο να σταματησε,μηπος εχει περιοδο εκτος αν πηγε παλυ σε κανα στουντιο στην αλλη ακρη της γης οπως προπερσηΤο Χριστινάκι από Φ.69 που εξαφανίστηκε ρε γαμώτο... Ξέρει κανένας αν είναι καλά,στην υγεία της τουλάχιστον;
Είναι κι αυτή μια μέθοδος,να μας λείψει και να την επιθυμήσουμε!Εξαφανίστηκε; Ε χρόνια ήταν στις επάλξεις, δεν τη χορτάσατε ακόμα;
Είναι κι αυτή μια μέθοδος,να μας λείψει και να την επιθυμήσουμε!
Το καλό κρασί δεν το βαριέσαι ποτέ...
ΟΚ,ο παλιός είν'αλλιώς!Εγώ δεν πρόλαβα να γράψω ώρες πτήσης,έμεινα στα ζουμιά...Παλιότερα την είχα πάρει αρκετές φορές, την τελευταία φορά όμως (πριν χρόνια) για κάποιο περίεργο λόγο όχι απλώς δεν ήταν ευδιάθετη όπως την είχα συνηθίσει αλλά ήταν μες τα νεύρα και μου άρχισε και κάτι "μη όχι εδώ" κτ.λπ., με αποκορύφωμα έναν υποτιθέμενο τραυματισμό που φοβήθηκε ότι μπορεί να της κάνω με την τεχνική μου στο γλειφομούνι και σχεδόν μου έβαλε τις φωνές... Δεν ξέρω, ίσως να έφταιγε ότι ήταν 31 Δεκεμβρίου λίγες ώρες πριν το ρεβεγιόν και μπορεί να της έκατσε "κάπως" το ότι δούλευε τέτοια μέρα και ώρα... Πάντως μετά απ' αυτό ξενέρωσα, πίστεψα ότι χάλασε κι αυτή όπως πολλές άλλες που ξεκινούν αστέρια και στην πορεία βαριούνται και δεν ξαναπήγα.
ευχαριστώ!Αυτο τον καιρο δεν εργαζεται λογω καποιων προσωπικων θεματων.
Συντομα θα επιστρεψει στους στιβους μαχης..........
η συλβια η βουλγαρα απο διδυμου 18 ?