livornezos
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Αυγ 2014
- Κριτικές
- 2
- Like
- 743
- Πόντοι
- 96
Ειχε παει ενας γνωστος μου σχετικα προσφατα, πολύ ανώμαλος αυτος.Της ειχε πει να την κατουρησει, αυτή αρνηθηκε αλλα δεν ειχε πρόβλημα με το αντιθετο.
Ειχε παει ενας γνωστος μου σχετικα προσφατα, πολύ ανώμαλος αυτος.Της ειχε πει να την κατουρησει, αυτή αρνηθηκε αλλα δεν ειχε πρόβλημα με το αντιθετο.
Χρησιμοποιείτε την κλασική ανδρική μέθοδο:
Αρκετοί άρρενες, όταν δεν θέλουν να αναφέρουν ότι έπραξαν κάτι οι ίδιοι το επιρίπτουν στον άγνωστο ήρωα: "ένας γνωστός μου", "ένας φίλος μου", "ο ξαδελφός μου"...
Εύχομαι και ελπίζω μία από τις εξαιρέσεις της μεθόδου ταύτης να είσασθε εσείς....
Αγαπητέ billy μήπως έπεσε στήν όφθαλμολογική σας άκτίνα ή έν λόγω κορρρρρασσσίς ........ ΑΧ ΝΤΑΛΚΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ....
Χρησιμοποιείτε την κλασική ανδρική μέθοδο:
Αρκετοί άρρενες, όταν δεν θέλουν να αναφέρουν ότι έπραξαν κάτι οι ίδιοι το επιρίπτουν στον άγνωστο ήρωα: "ένας γνωστός μου", "ένας φίλος μου", "ο ξαδελφός μου"...
Εύχομαι και ελπίζω μία από τις εξαιρέσεις της μεθόδου ταύτης να είσασθε εσείς....
Αλλο κατουρημα και άλλο squirting .Υπάρχει και αντιστοιχο νημα εδω .Η αλεξάνδρα εκανε squirtingαν θες να σε κατουρησει η ιεροδουλη για ρωτα την γνωστη αλιονα από διδυμου, εμενα δε με εχει κατουρησει παντως
απλα μια πληροφορια εχω.
η περιβοητη Αλεξανδρα απο Διδυμου 20 και μετα Αχαρνων-η ξανθουλα ζυμαρακι με το τατου το φιογκακι στην μεση της, ξερει κανεις τι απεγινε? εκανε παθαρικα γαμησια...
Η Ιζαμπέλα μού είπε σήμερα ότι θα δουλεύει μόνο τα πρωινά στην Αλκιβιάδου-τα απογεύματα στη Διδύμου θα δουλεύει μόνο αν προκύπτει κάποιο κενό.
Το "κενο" τα απογευματα το αφηνει γιατι ξεκιναει χαλαρα τις βιζιτες σε χοτελια...σ ευχαριστω για το ινφο φιλε
Το "κενο" τα απογευματα το αφηνει γιατι ξεκιναει χαλαρα τις βιζιτες σε χοτελια...
k γω ειχα ρωτησει αν λεμε για την κοντουλα αλεξανδρα κ μου ειπαν οτι ειναι τουρνε στην επαρχια
Αλλο κατουρημα και άλλο squirting .Υπάρχει και αντιστοιχο νημα εδω .Η αλεξάνδρα εκανε squirting
Μπορει να το σκεφτεται για την τιμη που δεν ειναι σιγουρη... Εμενα παντως μου εχει δωσει το τηλ το ελευθερο να την παρω οποιο απογευμα θελω να βρεθουμε. Και μου ειχε πει οτι θα ειναι ελευθερη τα απογευματα...Ίσως...
Πάντως επί τρεις συνεχόμενες ημέρες απολαμβάνει απογευματινό-βραδυνό καφεδάκι σε γνωστό μέρος... ;)
Ίσως...
Πάντως επί τρεις συνεχόμενες ημέρες απολαμβάνει απογευματινό-βραδυνό καφεδάκι σε γνωστό μέρος... ;)
Το "κενο" τα απογευματα το αφηνει γιατι ξεκιναει χαλαρα τις βιζιτες σε χοτελια...