redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
Νόμιζα θα έγραφες και εδώ για τις 8 αγωνιστικές?
Νόμιζα θα έγραφες και εδώ για τις 8 αγωνιστικές?
ΗΟρόραΑουρόρα που χάθηκε γνωρίζει κανείς?
Θα είναι και πάλι μαζί μας,τις επόμενες μέρες...από ότι πληροφορήθηκα...http://[URL unfurl="true"]www.sherv.net/cm/emoticons/hello/hat-tip-smiley-emoticon.gif[/img[/URL]]
[/quote]
Μου ελειψε το κοντοπουτανο, δε βλεπω την ωρα να βαλω τη γλωσα μου στο κωλοτρυπιδι της :cum:
Υ.Γ. Ρε μλκ σταματα να βαζεις το προεδρικο emoticon με πιανουν τα γελια... :tooth: :tooth: :tooth:
Μου ελειψε το κοντοπουτανο, δε βλεπω την ωρα να βαλω τη γλωσα μου στο κωλοτρυπιδι της
Υ.Γ. Ρε μλκ σταματα να βαζεις το προεδρικο emoticon με πιανουν τα γελια...
Τι μαλέας είσαι...
Όντως το Αουροράκι,έχει γίνει πολύ καυλωτικό...ειδικά με το σετ εσωρούχων με...το ψευτο-animal print...
Billy δεν είναι λίγο χοντρή για τα γούστα σου η Aurora;
Βilly θελουνε αναλυση και ορολογια των γυναικειων σετ εσωρουχων με φωτο αν γινεται,ωστε να ενημερωνεται σωστα ο κοσμος για την ενδυμασια των κοριτσιωνΤι μαλέας είσαι...
Όντως το Αουροράκι,έχει γίνει πολύ καυλωτικό...ειδικά με το σετ εσωρούχων με...το ψευτο-animal print...
Βilly θελουνε αναλυση και ορολογια των γυναικειων σετ εσωρουχων με φωτο αν γινεται,ωστε να ενημερωνεται σωστα ο κοσμος για την ενδυμασια των κοριτσιων
Αυτο το animal print που περιεγραψες ολα τα λεφτα
To ροζ διχτυωτο που φοραει η ιλονα?
Με κοφτή κάλτσα...όμως...
Τύπε αν βάλεις και την σωστή φωτό με το μαύρο κυλοτάκι της Τζωρτζιάννας θα έχεις από εμένα συστατική επιστολή για εταιρεία εσωρούχων....
Μετα το Κωνσταντινουπολεως 92 πηγε και παλι στο Φυλης 104 και μετα στην επαρχια για ενα διαστημα.Καλησπερα συναγωνιστες .
Μηπως γνωριζει κανεισ κατι για την Alexandra Serkov που ηταν στα στουντιο της κασσανδρας μετα κηφιδου 30 αλλα δυστυχως δεν ειναι ουτε εκει πια εχουμε κανενα νεο?
Δεν μπορω να βρω φωτο της, στα σιτε των μαγαζιων της Κασσανδρας να δω αν ειναι αυτη.
Δεν μου την εμφανιζει καπου.
Σωστα ακουσες, αλλα μονο αυτο γνωριζω και εγω.............παικτες γνωριζει καποιος τι απεγινε η "Λαουρα με τα κοτσιδακια" που ηταν στο Βουρβαχη 19; Ακουσα οτι εργαζεται ως call-girl πλεον. γνωριζεις κανεις πληρηφοριες;