toufekalevris
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
- Πόντοι
- 0
Βικτώρια απο φωκαιας γνωρίζει κανεις ?
Κατα τα φαινομενα, ναι.victoria απο γερμανους τελος οριστικα?
Βικτώρια απο φωκαιας γνωρίζει κανεις ?
Μήπως ο φίλος εννοεί την άλλη Βικτώρια (του BMW) που ήταν μαζί με τη Γιάννα και την Ειρήνη; Με την ευκαιρία και η Ειρήνη δεν έχει σταματήσει;Εκεί είναι...απόγευμα...Φωκαίας 27Α
Σταμάτησε οριστικά :-μηπως ξερουμε κατι για φριντα απο βριλησσου 42?Ευχαριστω
Εκεινη η Βικτωρια δουλεψε το χειμωνα ως Ελενα Βεργας 3 κ μετα εξαφανιστηκε.Για την Ειρηνη που εχει δουλεψει κ Ιασωνος 1γ καποιος εγραψε οτι παντρευτηκε κ σταματησε οριστικα.Μήπως ο φίλος εννοεί την άλλη Βικτώρια (του BMW) που ήταν μαζί με τη Γιάννα και την Ειρήνη; Με την ευκαιρία και η Ειρήνη δεν έχει σταματήσει;
Cheynne βρέθηκε η Σάρα. .αλλά δουλεύει Θεσσαλονίκη πλέον στο παράρτημα της γερμανικής αλυσίδας. .Αυτά. ..κοινώς badgirls κλπ...
Καστανή θα την έλεγα....πάντως γλυκιά και καλό παιδί ήταν..Δεν ξέρω αν χάλασε κι αυτή..Να προσθεσω επίσης πως ήταν μελαχροινή με ίσιο μαλλι και πολύ γλυκιά!
Εγώ έλεγα για άλλη μπερδευτηκαν οι συζητησεις μας χαχαχαΚαστανή θα την έλεγα....πάντως γλυκιά και καλό παιδί ήταν..Δεν ξέρω αν χάλασε κι αυτή..
Εγώ έλεγα για άλλη μπερδευτηκαν οι συζητησεις μας χαχαχα
Εγω μιλάω για κάποια που δεν συγκρατησα το όνομα της και δουλευε πριν ενα μηνα περιπου στο ισόγειο Ιάσωνος 30
Ιάσωνος 30β ημιυπόγειοΜάλλον έχεις μπερδέψει τα μαγαζιά γιατί στην Ιάσωνος 30 υπάρχουν δύο μαγαζιά, ένα στο υπόγειο και άλλο ένα στον όροφο.
Εργαζεται πλεον σαν call girl (Ναντια) με πολυ μεγαλη επιτυχια.Παίδες γνωρίζει κανείς τίποτα για την μιλφ ελληνίδα Βάλια απο Έλλης 3¨?