You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αναζητήσεις «χαμένων» ιερόδουλων...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα podolagnos_28
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 11K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Plitss
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2023
- Like
- 69
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα...Βίκυ πολύ κοντό μαλλί (αγοριστικο) δούλευε στο μεγάλου Αλεξάνδρου 15 καιρό..την πέτυχα κολονου 45 αν θυμάμαι καλά και τώρα δεν την βρίσκω..πάντα πρωινά δούλευε..αν την πετύχει κάποιος σε τσάρκα θα εκτιμηθεί αν μου στείλει μνα..
Διανοούμενος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 35
- Like
- 30.178
- Πόντοι
- 9.846
Την πετυχα κι εγώ Δευτέρα πρωι, Κολωνου 47 ισόγειο. Την Βίκυ με τα ξανθά κοντα μαλλια, 20 παραπανισια κιλά, μπάλες και 50 χρονών.
Επεστρεψε παλι εκειρε παιδια αυτη η αλβανιδα η Μαρια με την κωλαρα απο το Δ18 η μελαχροινη milfogilf που στο καλο βρισκεται?ειχε παει για λιγο πατρα.ξερεις κανεις τιποτα την εχουμε δει πουθενα?
Συνάδελφοι ξέρουμε αν είναι Αθήνα η αλιονα από το Διδυμου 27;
Purkavlos70
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2018
- Κριτικές
- 5
- Like
- 287
- Πόντοι
- 280
Την επισκεφτηκα φιλε.ευχαριστωΕπεστρεψε παλι εκει
astra85
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 65
- Like
- 1.214
- Πόντοι
- 3.067
Μία Νταρια θυμάμαι από λελας κοντή Ρωσίδα με γυαλιά. Αν εννοείς αυτή φίλε έχει φύγει από την Ελλάδα πάνω από 10 χρόνια.Ερωτήσεις περισσότερο για τους πιο παλιούς:
Ντάρια από Λέλας και Αγίου Μελετίου;
Σόνια από Λέλας;
Πάολα, νομίζω Ελληνίδα, από Σολωμού και Βριλησσού;
Αλινα από Δροσοπούλου;
Λογικά όλες έχουν σταματήσει το επάγγελμα....
Σε Πειραιώς 193, Θησέως 40, Θησέως 365 και Αθηνών 318 ως Rina.Ζενια από Τριγγέτα Βριλησσού ξέρουμε που είναι?
altgreek74
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2005
- Κριτικές
- 2
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1
Φίλε καλησπέρα,αναζητώ και θα αναζητώ για πάντα την Αφροδίτη που τελευταία δουλευε στο Κηφισού 30 ως επίσης και την Αφεντρα Τινα απο Καληροης......
Ισως να ειμαι χαζος αλλα ειμαι σχεσακιας και με τις ιεροδουλες θελω μια καλή να με προσεχει....
Αν έχεις ακόμα το τηλέφωνο της Τινας από Καλλιρρόης στειλτο μου με pm σε παρακαλώ
Milfomaniac
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 169
- Like
- 21.550
- Πόντοι
- 32.478
Κολωνού 48. Το καινούργιο , αριστεραΚαλησπέρα γνωρίζουμε αν εργάζεται ακόμη η νταρντανομιλφ Ρωσίδα Εύα που δούλευε σε Περγάμου και διδύμου
Ευχαριστώ προκαταβολικά
Συναγωνιστή χίλια ευχαριστώ φεύγω καρφί...για κάρφωμα...Κολωνού 48. Το καινούργιο , αριστερα
sweetcock_69
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2020
- Like
- 41
- Πόντοι
- 0
Καλημέρα!
Η Ευα από Βριλησσού 46, Κασσάνδρας 4β, Τριγγέτα 3,γνωρίζουμε αν εργάζεται κάπου αυτό το διάστημα?
Η Ευα από Βριλησσού 46, Κασσάνδρας 4β, Τριγγέτα 3,γνωρίζουμε αν εργάζεται κάπου αυτό το διάστημα?
paidarakos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2006
- Like
- 54
- Πόντοι
- 0
Τρυπάνια μήπως ξέρετε η Βίκυ με το βαθύ λαρυγγωτο στοματικό από χευδεν μασαζ και μετά διδύμου που μπορεί να βρίσκεται? Έχει σταματήσει άραγε? Ξέρουμε κάτι? Ευχαριστώ
Philanderer
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 6
- Like
- 2.243
- Πόντοι
- 481
Η ντενιζα που βρίσκεται; είχε πάει Καρδίτσα εκεί δεν την Καναδά από τοτε
Ντενισα απο Ρεμουνδου - Page 62 - bourdela.com forum
Ποιος να το περίμενε ότι μετά από τοσα χρόνια στουντιοκαριέρας θα ζούσα την απόλυτη εμπειρία σε ένα μπουρδέλο του 20άρικου. Είπα χθες βραδυ να δοκιμάσω αυτήν την Ντενίζ στο ισόγειο της Φυλής 109. Έπαθα πλάκα. Είναι η πρώτη φορά στις τσάρκες που πηγαίνω που πετυχαίνω τον απόλυτο συνδυασμό. Σουπερ...
www.bourdela.com
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 31
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 2
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 27