kabourogamosabros
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2005
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Μήπως ξέρει κανείς για μια Πατρίτσια ξανθιά κοντό μαλλί κωλάρα μιλφ που δούλευε πριν χρόνια στο Αλκιβιάδου το πρώτο σπιτάκι με φουλ πρόγραμμα αν δουλεύει κάπου ;
Κολωνού 47 απογεύματα εκτός ΠέμττηςΚαλησπέρα ερώτηση η ζανά Ρωσίδα τζιλφ με την πιπαρα που δουλεύει τώρα ξέρουμε
Αλιόνα Διδύμου 18 απόγευμα αν και τελευταία απουσιάζει συνεχώςΚαι μία ερώτηση για πιο πρόσφατες περιπτώσεις:
Η Μαίρη και η Εβελίνα από Περγάμου 1 και πιο πριν Αχαρνών 85;
Και η θεία Αλιονα από Διδυμου 27 τελευταία;
Επεστρεψε παλι εκειρε παιδια αυτη η αλβανιδα η Μαρια με την κωλαρα απο το Δ18 η μελαχροινη milfogilf που στο καλο βρισκεται?ειχε παει για λιγο πατρα.ξερεις κανεις τιποτα την εχουμε δει πουθενα?
Την επισκεφτηκα φιλε.ευχαριστωΕπεστρεψε παλι εκει
Μία Νταρια θυμάμαι από λελας κοντή Ρωσίδα με γυαλιά. Αν εννοείς αυτή φίλε έχει φύγει από την Ελλάδα πάνω από 10 χρόνια.Ερωτήσεις περισσότερο για τους πιο παλιούς:
Ντάρια από Λέλας και Αγίου Μελετίου;
Σόνια από Λέλας;
Πάολα, νομίζω Ελληνίδα, από Σολωμού και Βριλησσού;
Αλινα από Δροσοπούλου;
Λογικά όλες έχουν σταματήσει το επάγγελμα....
Σε Πειραιώς 193, Θησέως 40, Θησέως 365 και Αθηνών 318 ως Rina.Ζενια από Τριγγέτα Βριλησσού ξέρουμε που είναι?
Φίλε καλησπέρα,αναζητώ και θα αναζητώ για πάντα την Αφροδίτη που τελευταία δουλευε στο Κηφισού 30 ως επίσης και την Αφεντρα Τινα απο Καληροης......
Ισως να ειμαι χαζος αλλα ειμαι σχεσακιας και με τις ιεροδουλες θελω μια καλή να με προσεχει....
Κολωνού 48. Το καινούργιο , αριστεραΚαλησπέρα γνωρίζουμε αν εργάζεται ακόμη η νταρντανομιλφ Ρωσίδα Εύα που δούλευε σε Περγάμου και διδύμου
Ευχαριστώ προκαταβολικά
Συναγωνιστή χίλια ευχαριστώ φεύγω καρφί...για κάρφωμα...Κολωνού 48. Το καινούργιο , αριστερα