Νέα

Αναζητήσεις «χαμένων» ιερόδουλων...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα podolagnos_28
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

ματακιας(1)

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2007
Like
79
Πόντοι
1
Συναγωνιστες,ψαχνω για καποια ελληνοβραζιλιανα,ψηλη ξανθια,με απιστευτη βραζιλιανικη κωλαρα που δεν εχω ξαναδει τοσοα χρονια στη γυρα,Την πετυχα ενα μεσημερι πριν ενα μηνα στο φωκαιας 19 αλλα οσες φορες ξαναπηγα δεν την πετυχα,γνωριζει καποιος τιποτα?

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.854
Πόντοι
5.975
Συναγωνιστες,ψαχνω για καποια ελληνοβραζιλιανα,ψηλη ξανθια,με απιστευτη βραζιλιανικη κωλαρα που δεν εχω ξαναδει τοσοα χρονια στη γυρα,Την πετυχα ενα μεσημερι πριν ενα μηνα στο φωκαιας 19 αλλα οσες φορες ξαναπηγα δεν την πετυχα,γνωριζει καποιος τιποτα?
εννοείς μια πολύ ψηλή ξανθιά με μαύρες μπότες;

ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
616
αναπολω εκεινες τις στιγμές που είχα περασει ενα βράδυ πριν τεσσερα χρονια στο πιπινου 118 και είχα παρει ενα μελαχρινο μουρο τρελιαρικο, δεν θυμαμαι ονομα ο βλακας  :headbang: αυτη δουλευε και στο στουντιο της αριστοτελους και δεν την ξαναβρηκα απο εκεινο το βραδυ.... θυμαμαι οτι ειχε μεγαλα βυζακια τουρλωτα, κοτσιδια πορνοσταρ, μελαχρινη με λαγνο βλεμμα, ηταν η πρωτη φορα που μου ζήτησε γκομενα σε στουντιο να την  πηδηξω στα ορθια.... Την ειχα παρει στο δωματιο με το στρογγυλο κρεβατι και οχι το αλλο που τρίζει και το κρεβατι και το πατωμα  :2funny: :2funny:

Ηταν απο τις τοπ κοπελες τότε :rockon:

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
αναπολω εκεινες τις στιγμές που είχα περασει ενα βράδυ πριν τεσσερα χρονια στο πιπινου 118 και είχα παρει ενα μελαχρινο μουρο τρελιαρικο, δεν θυμαμαι ονομα ο βλακας  :headbang: αυτη δουλευε και στο στουντιο της αριστοτελους και δεν την ξαναβρηκα απο εκεινο το βραδυ.... θυμαμαι οτι ειχε μεγαλα βυζακια τουρλωτα, κοτσιδια πορνοσταρ, μελαχρινη με λαγνο βλεμμα, ηταν η πρωτη φορα που μου ζήτησε γκομενα σε στουντιο να την  πηδηξω στα ορθια.... Την ειχα παρει στο δωματιο με το στρογγυλο κρεβατι και οχι το αλλο που τρίζει και το κρεβατι και το πατωμα  :2funny: :2funny:

Ηταν απο τις τοπ κοπελες τότε :rockon:
Aν εννοεις την Σασα-Παολα(Κιμ στην Αριστοτελους) εχει χαθει εδω και καιρο!!!
Μαλλον εχει σταματησει τη δουλεια!

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
Ειρήνη από Αχχιλέως 40 Μεταξουργείο....
φίλος ανέφερε πως την είδε στην Φωκαίας.... αληθεύει η όχι??

bourdelos

Μέγας
Εγγρ.
7 Μαΐ 2008
Κριτικές
18
Like
175
Πόντοι
4.445
καλημερα... ψαχνω τη Μία την γερμανιδα, γνωριζει κανεις....

oreoteros

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Kαλημέρα συναγωνιστές. Ψάχνω τη ΔΗΜΗΤΡΑ την ΑΝΝΑ και την ΚΥΡΑ που δούλευαν Πατησίων 135 μου φαίνεται ισόγειο πριν 4- 5 χρόνια.. Με pm αν καποιος ξερει κατι.

devilgr

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
Γνωρίζει κανείς που βρίσκεται η Σάντρα (ψηλή, ξανθιά, , που δούλευε στο Αριστοτέλους 6 στούντιο, κοντά στην Πάντειο;

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Γνωρίζει κανείς που βρίσκεται η Σάντρα (ψηλή, ξανθιά, , που δούλευε στο Αριστοτέλους 6 στούντιο, κοντά στην Πάντειο;
Η Σαντρα κανει και βαρδιες ποτε ποτε στο Βριλησσου 46!!!
Αμα περασεις απο εκει ρωτα να σου πουνε!

Δ

Διαγραμμένο μέλος 29566

Επισκέπτης
Μιας και μιλαμε για το 278,μηπως θυμαται κανεις μια Κατερινα με τα σπαγγατα της!(και τις βυζαρες της)

πρεπει να ειναι Φ104. δες τις φωτο...

ΥΓ.Νομιζω οτι εχω ξαναρωτησει αλλα δεν θυμαμαι! :headbang:

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666

Ναι φιλε αυτη ειναι!!!
Το τσεκαρα τις προαλλες!!! ;)
Thanks!

colonos

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2006
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
0
Μάγκες για τα 2 ρουμανάκια (Χριστίνα-Ελένη) από Κωνσταντινουπόλεως 206 έχουμε κανένα νέο? Τις έχετε δει πουθενά? Ευχαριστώ

mike35

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
θησεως 365 μεχρι πριν 1 χρονο περιπου δουλευε μια αντζελα ρουμανα ξανθια μεχρι 35 ετων ξερει κανεις τιποτα για αυτο το τεμαχιο? :kissass: :kissass: :kissass:

hawk2121

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Κι εγω ψαχνω μια απο το θησεως 365 την ειχα πετυχει μια φορα,εκτοτε την αναζητω χωρις αποτελεσμα.Ελληνιδα στα 35 με 40 κοντουλα,με κοντο μαυρο μπουκλοτο μαλλι απιστευτα στητο στηθος φορουσε μαυρο δικτυωτο καλσον κ μαυρες γοβες.Λογω του οτι ημουν ντιρλα δεν συγκρατησα ονομα.Σας παρακαλω οποιος ξερει ποια λεω ας μου πει ποια ειναι,ποια μερα δουλευει,δουλευει ακομα εκει η καπου αλλου;εχω φαει τρελλο κολλημα

Succesor

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
6
Like
17
Πόντοι
1
Δεν ξέρω αν είναι χαμένη ή έχει τρεχάματα, αλλά η Βαρβάρα που είναι ρε παιδιά?

kp_pfg

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
1
Πόντοι
0
Ρε παιδιά, ψάχνω μια πιτσιρίκα ελληνίδα, σαν Αθηνά συστηνόταν, που ήταν πέρσι-πρόπερσι στη Φυλής, μήπως την έχει πάρει το μάτι σας πουθενά;
Την είχα πετύχει Φυλής 54 πάνω πριν ένα ενάμισι χρόνο και Διδύμου 8 κάτω παλιότερα, και τελευταία φορά τα Χριστούγεννα φέτος την είχα δει Ιάσωνος κάπου στο 26 ή 28 δε θυμάμαι. Μπορει να είχε αλλάξει και όνομα δε ρώτησα.
Σώμα λεπτό, βυζάκια λεμονέ, ύψος μεσαίο, όχι κοντή, όχι πολύ ψηλή και τα μαλλιά της συνήθως προς το ξανθό αλλά τα άλλαζε συχνά νομίζω. Ηλικία πρέπει να είναι γύρω στα 22-24.
Λογικά πρέπει να κυκλοφορεί προς Μεταξουργείο μεριά, έχει κανείς καμμιά ιδέα;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom