Εγω με τη Σαρα, ισως επειδη ξερω καλα αγγλικα, μιλουσα πολυ. Θυμαμαι φορες που τελειωναμε και μετα καθομασταν στο κρεβατι για κανα 5-λεπτο και μιλουσαμε με χαδακια κτλ.
Συμφωνω οτι αν και πολυ γλυκια, δεν ηταν κατι το ιδιαιτερο σε υπηρεσιες αλλα η κοπελα δεν ηταν γεννημενη για πουτανα, μαλλον ξωφαλτσα ειχε βρεθει εκει. Ηταν ισως η μοναδικη που εδιωχνε στην ψυχρα πελατες αν δεν ηταν πολυ καθαροι, ειχε συμβει μπροστα μου κανα-δυο φορες!
έδιωχνε πελάτες αν δεν ήταν καθαροί!! λάθος φίλε μου αν δε σε γούσταρε σε πρόσβαλε και καλύτερα που έφυγε γιατί ήταν κακός άνθρωπος και οι κακοί δεν κάνουν καριέρα σε μπουρδέλα, για να πουλήσεις αγάπη πρέπει να έχεις και περίσσευμα
Αυτο που δεν θα ξεχασω ειναι οτι ενω φοραγε ψηλες καλτσες γιατι κρυωνε, στο δωματιο τις εβγαζε για παρτη μου και με αφηνε να γλυφω τα πεντακαθαρα και πανεμορφα πατουσακια της.
Στο Φυλης 80 αρχικα η τιμη της ηταν 25 ευρω αλλα τα αξιζε γιατι η κοπελα ηταν σχεδον αγαμητη τοτε. Υστερα απο ενα μικρο περασμα απο το 71 - εφυγε απο εκει γιατι οπως μου ειπε ειχε "too much work!" - κατεληξε στο 134 οπου η ταριφα τελικα επεσε στα 20 γιατι πλεον ειχε παλιωσει και το μουνακι της ειχε "ανοιξει".
Διαβαζα κι εγω τις κριτικες που τη θαβανε αλλα προσωπικα ημουν σχεδον ερωτευμενος, ειχε κατι στο χαρακτηρα της που την εκανε ξεχωριστη και μπορω να πω οτι μαζι της εκανα πιο πολυ ερωτα παρα σεξ. Να ειναι καλα!