You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αναζητήσεις «χαμένων» ιερόδουλων...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα podolagnos_28
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 11K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
kokolongos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2005
- Κριτικές
- 28
- Like
- 19
- Πόντοι
- 6.775
παρακαλειται οποιος συναγωνιστης γνωριζει να ενημερωσει μηπως ξερει που πηγε η αμαλια απο φυλης 65
λιγο πριν γιορτες την ειδα 2 φορες στο ξανθιππης 2 κατα τις 5.
εκει η βαρδια αλλαζει μαλλον στις 6 το απογευμα.
CHRIS1971
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 46
- Like
- 548
- Πόντοι
- 7.065
ευχαριστω φιλελιγο πριν γιορτες την ειδα 2 φορες στο ξανθιππης 2 κατα τις 5.
εκει η βαρδια αλλαζει μαλλον στις 6 το απογευμα.
Παίδες καλησπέρα.Ψάχνω 2 τεμάχια
1.πριν 2 καλοκάιρια Αυγουστο μήνα στην Κνίδου 18 δούλευε κάποια Λίζα όχι τίποτα το ιδιαίτερο αλλά για μένα στο κρεβάτι ήτανε πύραυλος
2.Στην Καλύμνου 48β μέχρι τον Οκτώμβριο δούλευε μία κοπέλα απο Ουκρανία μάλον με μάυρα μαλλία λίγο γεματούλα μάλλον το όνομα ΒΑΝΕΣΣΑ
Ξερει καποιος κάτι?
astra85
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 65
- Like
- 1.210
- Πόντοι
- 3.067
να συμπληρωσω πως ηταν οντως ελληνιδα και κατα τη δικη της δηλωση ηταν απ τη θεσσαλονικη.αντε για σκεφτητε λιγο.εχω ξανα ρωτησει στο παρελθον αλλα απαντηση δεν πηρα.μια τζενυ ρε μαγκες ελληνιδα 45-50 που δουλευε πριν 4-5 χρονια ιασωνως μπας την εχει δει κανενας.μιλαμε για απιστευτο μιλφ.
ματακιας(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2007
- Like
- 79
- Πόντοι
- 1
Ξερει καποιος που εχει παει η Σαντρα που δουλευε προσφατα στο φωκαιας 17α ,μελαχροινη με κωλαρα ατελειωτη
theioulis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 1.755
- Πόντοι
- 3.425
Αγαπητοί μου γεια σας,
Μήπως ξέρει κανείς πότε επιστρέφει η Μαρία η τρελλοκοτσιδού από Διδύμου 8Α. Έχει φύγει για την πατρίδα της από τα μέσα Δεκεμβρίου και από ότι μου είπε θα επέστρεφε σε κανα μήνα. Όμως δείχνει να έχει ρίξει μαύρη πέτρα πίσω της και μένα μαύρος καημός με πλάκωσε...κλαψ.
Μήπως ξέρει κανείς πότε επιστρέφει η Μαρία η τρελλοκοτσιδού από Διδύμου 8Α. Έχει φύγει για την πατρίδα της από τα μέσα Δεκεμβρίου και από ότι μου είπε θα επέστρεφε σε κανα μήνα. Όμως δείχνει να έχει ρίξει μαύρη πέτρα πίσω της και μένα μαύρος καημός με πλάκωσε...κλαψ.
is0vitis
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
εχω απαντησει ξανα... την τζεναρα τη μιλφαρα με το σαλταρισμενο βλεμα αν ελεμε την ιδια κ καποια παραπανισια κιλακια με μακρια μαλλια την ειχα παρει πριν κατι μηνεσ στο ΙΑΣΩΝΟς 36(ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ρωτα τον τσατσο τον καραφλα,ειναι καλοσ, δωστου κ κανενα 5ε κ 8α σου δωσει πληροφοριες) κ στο μεγαλ.αλεξανδρου 17. την εχω δει κ στα 2 σπιτακια κ στο 2ο πιο προσφατα..καλο βολιεχω ξανα ρωτησει στο παρελθον αλλα απαντηση δεν πηρα.μια τζενυ ρε μαγκες ελληνιδα 45-50 που δουλευε πριν 4-5 χρονια ιασωνως μπας την εχει δει κανενας.μιλαμε για απιστευτο μιλφ.
is0vitis
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
ρε μαγκεσ μια χριστινα μιλφ?50αχρονη ξαν8ια ρωσιδα που δουλευε κατι μερεσ στην καλυμνου 48, εχει γραφτει κ κριτικη μηπως ξερει κανεισ τπτ?
ΜΗΠΩς ειναι η ιδια χριστινα που βλεπω κριτικεσ στο διδυμου 16α? χελπ πλζ ειμαι εκτοσ α8ηνων κ 8ελω να ερ8ω γι αυτην
ΜΗΠΩς ειναι η ιδια χριστινα που βλεπω κριτικεσ στο διδυμου 16α? χελπ πλζ ειμαι εκτοσ α8ηνων κ 8ελω να ερ8ω γι αυτην
professorx
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 527
- Like
- 29.204
- Πόντοι
- 35.368
Πριν απο 2 εβδομάδες περίπου την είχα δεί στο Κεραμικού 13 στο υπόγειο,στην πρωινή βάρδια αν θυμάμαι καλά.παλικαρια, εχει πετυχει κανενασ την αντριαννα που δουλευε ιασωνος 20β και μετα για λιγο κολωνου 32α?
brad-pitt
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
εγινε αδερφε, ευχαριστω ;). θα το τσεκαρω.Πριν απο 2 εβδομάδες περίπου την είχα δεί στο Κεραμικού 13 στο υπόγειο,στην πρωινή βάρδια αν θυμάμαι καλά.
Την ειδα την περασμενη Κυριακη γυρω στις 23:30 σε στουντιο στην Βριλησσου 24Γεια σας ψαχνω την Χριστινα,πρωην ιδιοκτητρια του Αγαθουπολεως 54 LCD-TV. Την ειχα πετυχει Τροφωνιου κατα τον Οκτωβρη και Διδυμου 8 πανω τελη Νοεμβρη. Ξερει κανεις που βρισκεται;
Ευχαριστω πολυ φιλε μουΤην ειδα την περασμενη Κυριακη γυρω στις 23:30 σε στουντιο στην Βριλησσου 24
Να 'σαι καλα. . . Οτι μπορει κανει ο καθενας.Ευχαριστω πολυ φιλε μου
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 2