Νέα

Αναζητήσεις «χαμένων» ιερόδουλων...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα podolagnos_28
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (1 μέλη και 3 επισκέπτες)

astra85

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Οκτ 2010
Κριτικές
65
Like
1.210
Πόντοι
3.067
ευχαριστω

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
καλα απο καταγωγη βρασε ορυζα....οτι θες δηλωνουν.....παντως η περιγραφη που λες κολλαει απολυτα περα απο το οτι δαχτυλα αφηνε μονο  εξωτερικα και οχι μεσα...ολα τα αλλα ιδια...μαυρο μαλλι,βυζαρου,αψογο πατουρι
Τυπε χτενισα το πεδιο της μαχης σημερα!  :zfuck:
Οι μελαχροινες με τα λαχταριστα βυζια  :boobies: :boobies: :boobies: ειναι όλες στην θεση τους.

Ίσα ισα ειχαμε υπερπληρες ροστερ, αφου ξαναγυρισε και ενα ψηλο ξανθο ομορφο που νομιζω δουλευε Βριλησσου παλιά.

Ρωτα αυτην που λες πριν ποσο καιρο ηταν κάτω και τι ονομα ειχε γιατι αν ηταν προσφατη θα την ηξερα  :think: :think:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Τυπε χτενισα το πεδιο της μαχης σημερα!  :zfuck:
Οι μελαχροινες με τα λαχταριστα βυζια  :boobies: :boobies: :boobies: ειναι όλες στην θεση τους.

Ίσα ισα ειχαμε υπερπληρες ροστερ, αφου ξαναγυρισε και ενα ψηλο ξανθο ομορφο που νομιζω δουλευε Βριλησσου παλιά.

Ρωτα αυτην που λες πριν ποσο καιρο ηταν κάτω και τι ονομα ειχε γιατι αν ηταν προσφατη θα την ηξερα  :think: :think:
πρεπει να ειχε καιρο πριν.....ισως το καλοκαιρι...μετα ηταν και αμαλιαδα λεει.... :grin: :grin:

ακους;η αμαλιαδα εχει και μπουρδελα....

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
πρεπει να ειχε καιρο πριν.....ισως το καλοκαιρι...μετα ηταν και αμαλιαδα λεει.... :grin: :grin:

ακους;η αμαλιαδα εχει και μπουρδελα....
Όχι μονο εχει μπουρδελα, αλλά και μεγαλες διασυνδεσεις  :fuck1: :fuck1: :fuck1:

Μια αστερατη της φυλης η Ντανιέλα που ειχε παει κι αυτη βριλησσου, μου ειχε πει οτι πριν ξαναγυρισει φυλης δουλευε αμαλιαδα  :boobies: :boobies: (Με μια μικρη επιφυλαξη, αλλά νομιζω μου ειχε πει αμαλιαδα  :P )

Τωρα μου κολλησε στο μυαλο η δικια σου  :zfuck: :zfuck: , κανε παλι μια πληηηηρη περιγραφη, ό,τι μπορεις να θυμηθεις πανω της, θα την ταυτοποιησουμε!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
σου ειπα βρε....αναστημα 160 165 περιπου....ωραιο δεμενο σωματακι...ουτε αδυνατη ουτε παχια....βυζι φυσικο μεγαλο,οχι αγελαδισιο βεβαια....μαυρο μαλλι,κοντο ,μαζεμενο κοτσο,προσωπο ετσι κι ετσι....λιγο στα χαμενα κατασταση και συνεννοηση.....δεν δινει κωλο,κανει 69 και γυμνο....πιπα καλη,γαμησι ψιλοκομοδινε....ντανιελα λεει τσεχα....

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
σου ειπα βρε....αναστημα 160 165 περιπου....ωραιο δεμενο σωματακι...ουτε αδυνατη ουτε παχια....βυζι φυσικο μεγαλο,οχι αγελαδισιο βεβαια....μαυρο μαλλι,κοντο ,μαζεμενο κοτσο,προσωπο ετσι κι ετσι....λιγο στα χαμενα κατασταση και συνεννοηση.....δεν δινει κωλο,κανει 69 και γυμνο....πιπα καλη,γαμησι ψιλοκομοδινε....ντανιελα λεει τσεχα....
Ρε πουστη μου ετσι ακριβως ειναι η κοπελα που σου ελεγα οτι υποψιαζομουν... Αλλά μας τα χαλαει ότι δεν εχει φυγει τελικα απο την Κρητη αφου την πηρα και σημερα  :2funny: :2funny:
Σωμα ακριβως οπως το λες, μαλλι κοτσο, μετριο προσωπο και λιγο χαμενη οταν κανει πασαρελα στο σαλονι, αν και μεσα ειναι πιο καλά και δεν κομπλάρει.  Η μονη διαφορα οτι φτανει σιγουρα το 1,70κάτι στο υψος.

Αντε ριξε ενα επαναληπτικό συντομα να δουμε ποια ειναι  :dancing:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Ρε πουστη μου ετσι ακριβως ειναι η κοπελα που σου ελεγα οτι υποψιαζομουν... Αλλά μας τα χαλαει ότι δεν εχει φυγει τελικα απο την Κρητη αφου την πηρα και σημερα  :2funny: :2funny:
Σωμα ακριβως οπως το λες, μαλλι κοτσο, μετριο προσωπο και λιγο χαμενη οταν κανει πασαρελα στο σαλονι, αν και μεσα ειναι πιο καλά και δεν κομπλάρει.  Η μονη διαφορα οτι φτανει σιγουρα το 1,70κάτι στο υψος.

Αντε ριξε ενα επαναληπτικό συντομα να δουμε ποια ειναι  :dancing:
ελα η δικη σου ειναι πιο ψηλη.... :2funny: :2funny:

αλλη ειναι.....η περιγραφη απλα ειναι  λιγο κοινοτυπη

stergio

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαΐ 2007
Κριτικές
13
Like
16
Πόντοι
4.165
Παίδες μήπως έχει πετύχει κανείς τη Μιλένα από Κολοκυνθούς 38Α,Β και Κολωνού 11 πάνω? Την ψάχνω από το καλοκαίρι. Αν κάποιος την έχει δει  ας ενημερώσει.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Παίδες μήπως έχει πετύχει κανείς τη Μιλένα από Κολοκυνθούς 38Α,Β και Κολωνού 11 πάνω? Την ψάχνω από το καλοκαίρι. Αν κάποιος την έχει δει  ας ενημερώσει.
ελληνιδα ξανθια μιλφ κοντο μαλλι;για δωσε μια μικρη περιγραφη

stergio

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαΐ 2007
Κριτικές
13
Like
16
Πόντοι
4.165
όχι φίλε βουλγάρα γύρω στα 35 μελαχρινή με μικρό στήθος, μεγάλη σχετικά λεκάνη γύρω στο 1,70

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
όχι φίλε βουλγάρα γύρω στα 35 μελαχρινή με μικρό στήθος, μεγάλη σχετικά λεκάνη γύρω στο 1,70
ενταξει γιατι μια μιλενα ειχε κανει ενα περασμα απο τρικαλα και θεσσαλια πριν κανα μηνα και βαλε.....αλλη ειναι οκ

stergio

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαΐ 2007
Κριτικές
13
Like
16
Πόντοι
4.165
θεωρώ ότι κολοκυνθούς σπάνιο να δεις ελληνίδα

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Δεν απάντησες σε προηγούμενη ερώτηση μου απο ποια χώρα κατάγεσαι και αν είσαι του επαγγέλματος.Για την ιστορία είχες καταφερθεί εναντίον της Χριστίνας απο Χαλκιδικής και νυν Αλκιβιάδου Διδύμου 16.Πες μας αν θες πως ανακάλυψες οτι ο δικός σου ήταν πελάτης της εν λόγω κυρίας.Ακόμα περιμένω λεπτομέρειες.....
Εαν μου επιτρεπεις κυριε καθηγητα. :cool2:

(Καμια δοση ειρωνιας, να μην παρεξηγηθω, απεναντιας) ;)

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
37.965
Πόντοι
42.697
OΛΑ τα off topic διεγραφησαν
το θρεντ εχει τιτλο αναζητησεις χαμενων ιερόδουλων, και οχι φιλοσοφικες αναζητησεις περί πορνειας
συγγνωμη στους συμπουρδελιαρηδες που αναγκαστηκα να διαγραψω τα μηνυματα τους (CHEYENE,professorx, apolyto arseniko,ktl)

residentfuck

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Κριτικές
37
Like
0
Πόντοι
10
Σημερα που πηγα στο Διδυμου 18 υπογειο διαπιστοσα οτι μου λειπει η Βικυ και τα μαγικα τσιμπουκια της :'( :'( :'( :'(

lefteroukos

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Βοηθησε μας λιγο....πως ηταν αυτη η Σαρα?

Ήταν γύρω στα 23-25 ξανθιά με γλυκύτατο πρόσωπο με ένα μεγάλο tatoo στην πλάτη..2-2,5άρι στήθος σχετικά ψηλή...όχι ελληνίδα αλλα τα μιλούσε πολύ καλά..και νομίζω τα ματια τις ήταν γαλαζοπράσινα..(τις είπα ότι ήταν η πρώτη μου φορα και πραγματικά μου χάρισε ένα μαγευτικό ερωτα που με καμια κοπέλα δεν έχω κάνει εδώ κ 5 χρονια)

Ήταν και η πρώτη μου φορα οποτε το άγχος δεν με άφησε να την παρατηρήσω καλά..

Η πλακα είναι ότι λίγες μέρες πριν είχαν γίνει άντρες 5 φιλαράκια... και μου είπαν πήγαινε φυλής 71 (δεν είπαν A η B)που είναι η κατερίνα ξανθιά με κοτσιδάκια και tatoo που είναι μουναρος και έχει χαβαλέ και ο τσάτσος κλπ...εγώ λοιπόν με 2 άλλους φίλους πήγαμε πολύ αγχωμένοι και πήγαμε στο διπλα που έχει τις σκάλες!!!!βγήκε η sara και από  το άγχος και μονο δεν ακούσαμε καν όνομα..δώσαμε 25 και μπήκαμε...αφού φύγαμε ξαλαφρωμένοι κ άντρες πλέον, μας λέει ο ένας από εμάς :Μαλακες παραδεχθείτε το.Ότι και να έβγαινε θα το πηδάγατε e? και λιώσαμε στο γέλιο γιατί όντως από το άγχος μας και την διψα μας να κάνουμε sex και την 60χρονη υπηρεσία θα πηδάγαμε!!!
Ωραίες αναμνήσεις από τα σχολικά χρονια.....Ευτυχώς πάντως βγήκε η sara!

Sorry για την πολυλογία

Χα χα! Φίλε majilari και συ θαυμαστής της Σάρας;!

Η Σάρα ήταν από το Μάριμπορ της Σλοβενίας.
Είχα την τύχη να την επισκεφτώ και γω στο Φ71 και δεν ξεκόλλησα μέχρι που έφυγε!
Η όλη της συμπεριφορά ήταν τέτοια που νόμιζες ότι έκανες sex με την κοπέλα σου.
Ειδικά μετά τις πρώτες 2-3 φορές, που με έμαθε και ήταν πιο ανοιχτή, μου χάρισε καταπληκτικές στιγμές που τις θυμάμαι ακόμα.
Κάθε φορά ήταν ακόμη καλύτερη!
Και κάθε φορά καθόμασταν κανένα δεκάλεπτο μετά και συζητούσαμε περί ανέμων και υδάτων.
Μιλάμε για σουρεαλιστικούς διαλόγους του τύπου:
«Την ερχόμενη βδομάδα δεν θα δουλέψω»
«Γιατί;!»
«Θα με έρθει η μάνα μου από την Σλοβενία»
«Τιιιι;! Δεν είμαι έτοιμος ακόμα να γνωρίσω την μάνα σου!»
Και ξεκαρδιζόμασταν στα γέλια….

Ήταν ένα χαρούμενο, πανέξυπνο κοριτσάκι, με απίστευτη αίσθηση του humor.

Μετά από μια επταετία περιπλανήσεων στα ευαγή ιδρύματα και καμιά εκατοντάδα διαφορετικά «κορίτσια» μπορώ να πω ότι η στιγμές που πέρασα με την Σάρα ήταν μακράν οι καλύτερες. Και για να μην χαρακτηριστώ υπερβολικός, σπεύδω να διευκρινίσω ότι ήταν η καλύτερη για τα δικά μου, GFE γούστα.

Και μετά χάθηκε.
Τουλάχιστον έτσι νόμιζα αρχικά, γιατί ψάχνοντας έμαθα ότι ανέβηκε κατηγορία:
Δούλευε πλέον σε ένα studio στη Τριγγέτα και σε ένα άλλο της ίδιας αλυσίδας εκεί κοντά.

Τώρα δεν έχω ιδέα που βρίσκεται. Πιθανόν να έχει αποσυρθεί.
Αν πάντως δουλεύει ακόμα, αργά ή γρήγορα θα την ξετρυπώσω και θα σε ενημερώσω.
Ή μάλλον, τώρα που το σκέφτομαι, δεν θα πω τίποτα και θα την απασχολώ full time  :2funny:

apollon77

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Ρε μάγκες αυτή η Βιολέττα από την Διδύμου 8β που χάθηκε?Τελευταία φορά που μιλήσαμε στο τηλέφωνο δούλευε στην Πάτρα προφανώς με άλλο όνομα και ψάρεψα από την τσατσά της διδύμου ότι είχε φύγει για Ολλανδία.Ωστόσο το κινητό της είναι συνέχεια απενεργοποιημένο,ξέρει κανείς κάτι παραπάνω?

ggary1000

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Κριτικές
14
Like
321
Πόντοι
2.287
Μια Τζουλια, ρουμανακι γυρω στο 1.65 κοντο μαλλακι-κοτσιδα, αδυνατο με 2-2,5 βυζι
που δουλευε στο Φωκαιας 17Α προ διμηνου, ξερει κανεις που παιζει??

petroulas

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2011
Κριτικές
2
Like
52
Πόντοι
1
Μια Τζουλια, ρουμανακι γυρω στο 1.65 κοντο μαλλακι-κοτσιδα, αδυνατο με 2-2,5 βυζι
που δουλευε στο Φωκαιας 17Α προ διμηνου, ξερει κανεις που παιζει??
αυτο το ρουμανακι φιλε ειχε και ενα τατου στο κολομερι???? αν ειναι αυτη δουλευε μεσα οκτωμβρη στη φωκαιας και τωρα δουλευει σε γραφειο.... τουλαχιστον ετσι μου ειπαν

freess

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
2
Like
26
Πόντοι
1
Παίδες καλησπέρα.Ψάχνω 2 τεμάχια
1.πριν 2 καλοκάιρια Αυγουστο μήνα στην Κνίδου 18 δούλευε κάποια Λίζα όχι τίποτα το ιδιαίτερο αλλά για μένα στο κρεβάτι ήτανε πύραυλος
2.Στην Καλύμνου 48β μέχρι τον Οκτώμβριο δούλευε μία κοπέλα απο Ουκρανία μάλον με μάυρα μαλλία λίγο γεματούλα μάλλον το όνομα ΒΑΝΕΣΣΑ
Ξερει καποιος κάτι?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom