You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αναζητήσεις «χαμένων» ιερόδουλων...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα podolagnos_28
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 11K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Mortismortis
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 13
- Like
- 12
- Πόντοι
- 1.992
Παιδια κάποια Νανα απο Ταυλανδη ξέρει κανείς που βρίσκεται;
Στο στούντιο Φυλής 104 τσέκαρε. Εκεί ήταν, δεν ξέρω αν είναι ακόμα. Αν μπεις στο σχετικό θρεντάκι θα σου απαντήσει η Αντζελα, η οποία είναι και ιδιοκτήτρια του μαγαζιού.
Mortismortis
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 13
- Like
- 12
- Πόντοι
- 1.992
Mortismortis
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 13
- Like
- 12
- Πόντοι
- 1.992
Και απ' ότι τσέκαρα, εκεί είναι ακόμα.
Εχει βάρδια την Παρασκευή το πρωί αν σε βολεύει
Εχει βάρδια την Παρασκευή το πρωί αν σε βολεύει
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Κανει καποιες βαρδιες και στο Αθανασιας 3 στο Παγκρατι.Παιδια κάποια Νανα απο Ταυλανδη ξέρει κανείς που βρίσκεται;
Δεν προκειται για "αναζητηση", αλλα, αξιζει πιστευω να αναφερθει.Τεταρτη βραδακι, στο υπογειο της Καλυμνου 36, αναμενωντας την "παμφαγο" Νανα να ερθει στο δωματιο,στον προθαλαμο καθησε συναθλητης, ο οποιος απο την φωνη ακουγοταν 45+ και πιθανον ακομα μεγαλυτερος.Αφου μιλησε στο κινητο περι οικονομικης κρισης κλπ,στην συνεχεια επιασε κουβεντα με τον συμπαθη τσατσο και τον ρωτησε αν ξερει τι κανει η Ρεα.Θυμιζω οτι επροκειτο για ελληνιδα επιπεδου ΑΑΑ, η οποια αποσυρθηκε στην Θεσ/νικη αρκετα χρονια τωρα, ενω δουλεψε και στην Φυλης, αλλα και στο σπιτι της Αμοριου, τωρα γκρεμισμενο.
margaritis
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Η ρενάτα ήταν σήμερα απογευματινή βάρδια Ξανθίππης 2
βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
παιδια καλησπερα, βρηκε κανενας την ναομι απο βεργας...?
Μαύρη είναι; Για πες πως είναι μήπως την πάρει κανενός το μάτι, γιατί έχεις φάει μεγάλη φλασιά απ'ότι βλέπω δικέ μου.
brad-pitt
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
ναι μια μαυρη ειναι αλλα πολυ ομορφη για τα δικα μου γουστα παντα και με κορμαρα!και ηταν και η μοναδικη που κρατιομουν με το ζορι για να μην τελειωσω. ειχαμε φοβερη χημεια. μαυρες μπορω να βρω κι αλλες αλλα θα ηθελα να βρω παλι την συγκεκριμενη.πρεπει να ηταν στο 160-165 γυρω στα 50κ 3στηθος και ενα κωλο γλυπτο... αυτα!Μαύρη είναι; Για πες πως είναι μήπως την πάρει κανενός το μάτι, γιατί έχεις φάει μεγάλη φλασιά απ'ότι βλέπω δικέ μου.
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
κανε μια βολτα απο λιοσιων δροσοπουλου πατησιων και καπου θα την πετυχεις τυπεπιστευω οτι θα μπορουσα να την βρω εαν καποιοι συναγωνιστες που συναντουσαν μαυρες σε σπιτια να καναν εναν κοπο να ρωταγαν ονομα και αν βρεθει καποια με αυτο το ονομα να μου το ποσταρει να παω να τσεκαρω...
brad-pitt
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
εχω παει αρκετες φορες βεργας εχω ρωτησει αλλα τιποτα, η τσατσα τον κινεζο. δροσοπουλου φανταζομαι λες στην θασου 13 που φερνει μαυρες αλλα και εκει τιποτα. και πατησιων αν εννοεις αυτες στο δρομο... δεν ξερω αν θα την γνωρισω μεσα στη αγελη... παντως οσες φορες εχω περασει δεν ηταν σιγουρα γιατι το προσωπο της το θυμαμαι καλα.κανε μια βολτα απο λιοσιων δροσοπουλου πατησιων και καπου θα την πετυχεις τυπε
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε οχιεχω παει αρκετες φορες βεργας εχω ρωτησει αλλα τιποτα, η τσατσα τον κινεζο. δροσοπουλου φανταζομαι λες στην θασου 13 που φερνει μαυρες αλλα και εκει τιποτα. και πατησιων αν εννοεις αυτες στο δρομο... δεν ξερω αν θα την γνωρισω μεσα στη αγελη... παντως οσες φορες εχω περασει δεν ηταν σιγουρα γιατι το προσωπο της το θυμαμαι καλα.
μιλαω να ρωτησεις στα στεκια των freelancer μαυρων γυναικων
brad-pitt
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
α οκ σε επιασα τωρα. αλλα φανταζομαι οτι θα υπαρχουν 10αδες ναομι μην σου πω περισσοτερες...τυπε οχι
μιλαω να ρωτησεις στα στεκια των freelancer μαυρων γυναικων
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
ναι αμα λες οτι καποτε δουλευε στο βεργας?α οκ σε επιασα τωρα. αλλα φανταζομαι οτι θα υπαρχουν 10αδες ναομι μην σου πω περισσοτερες...
ποσες τετοιες να υπαρχουν
brad-pitt
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
εννοεις να ρωτησω τις μαυρες του δρομου για μια ναομι που δουλευε στην βεργας? χλωμο μου ακουγετε τυπε να ξερουν αλλα θα το προσπαθησω.ναι αμα λες οτι καποτε δουλευε στο βεργας?
ποσες τετοιες να υπαρχουν
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 31
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 2