mpoufos
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Δεκ 2005
- Like
- 18
- Πόντοι
- 1
Θα σου ειμαι υποχρεος.Την ψαχνω πολλους μηνες.Δεν το ξερω!
Μολις μαθω θα σε ενημερωσω
Θα σου ειμαι υποχρεος.Την ψαχνω πολλους μηνες.Δεν το ξερω!
Μολις μαθω θα σε ενημερωσω
Καλησπερα, σαν νεος στο site,αλλα χρονια στο αθλημα θα ηθελα να ρωτησω και γω για 2 μιλφ τανες αν τις πηρε το ματι σας.
1. ΦΩΤΕΙΝΗ- ξαν8ια ρωσιδα 40αρα με μεγαλο σαγονι κ καμπυλες,δουλευε διδυμου18α εκει που ειναι τωρα η αντριαννα
κ μετα στο ελλης.
2.ΡΟΖΑ- Milf τσιγγανοβουλγαρα αρκετα μελαμψη με καπουλια κ 3αρια προς 4αρια βυζια.Δουλευε 2007 μεταμεσονυκτια
στο ιασωνος36 εκει που τωρα ειναι μαυρες με 10ε κ απ οτι διαβασα πρεπει να ηταν για λιγο κ διδυμου18β
το υπογειο( αν λεμε την ιδια με τον συναγωνιστη "geiasou").εκανε ακαποτο κ golo .
Δεχοταν κ πελατες σε μια γκαρσονιερα στα πετραλωνα οπου της εδινες οσα ηθελες,οχι λιγοτερο απο 20ε
THANX
Tελικα η Δαφνη-Τζινα θα ειναι σημερα στο Κων/λεως 80 απο τις 5 μεχρι τις 12Θα σου ειμαι υποχρεος.Την ψαχνω πολλους μηνες.
Ευχαριστω θα παω.Tελικα η Δαφνη-Τζινα θα ειναι σημερα στο Κων/λεως 80 απο τις 5 μεχρι τις 12
παλικαρια...θελω τα φωτα σας...-αννα απο 134 μεσαιου μεγεθους -καστανοκοκκινμομαλλα -αλβανιδα πιθανον-δουλευε πριν μερικους μηνες κ εκτοτε...την εχω χασει..-
ελληνίδα 43 περιπου κοντο μαλί,1,65,συνήθως βαμμενο ξανθό
μπορεί αι προδιαγραφαι να μήν συνιστουν τίποτε τό ιδιαίτερον αλλά την τεχνικήν τής σεξουαλικης πραξης ελάχισται ιερόδουλαι τήν κατέχουν ανωτέρως με όλας τάς λεπτομέρειας.....Αἱ προδιαγραφαὶ δὲν συνιστοῦν τι το ἰδιαίτερον πάντως...
Ὄχι φαγητὸν πρὸ τῆς πράξεως διότι ὁ βῖος, ἄν καὶ πλειστάκις τραχύς, εἶναι ἡδύςαι δέ επιδοσεις των στή τέχνην τής μαγειρικης προηγουμενως η κατόπιν τής ερωτικής πράξης είναι επίσης ανυπερβληται...
υγ.καλά είσαι?/
Η Τζινα, που αναφερθηκε πιο πανω, σημερα το πρωι, ηταν Καλυμνου 36, σκαντζαρωντας την Φωτεινη μαλλον.
Παιδιά μια κοπέλα που δούλευε στην Αντιοχείας 64 και είναι απο Ασία μεριά, που βρίσκεται; Ευχαριστώ
Περασες απο Καλυμνου,γιατι η γνησια Τζινα το πρωι ηταν Μ.Αλεξανδρου 33.Η Τζινα, που αναφερθηκε πιο πανω, σημερα το πρωι, ηταν Καλυμνου 36, σκαντζαρωντας την Φωτεινη μαλλον.
Ennoeis thn Eleni?
Exei paei Vrilissou 55