darkdemon83
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 4
- Like
- 360
- Πόντοι
- 20
η Γκαμπριελα απο φυλης 134α τι απεγινε?
Καλημέρα και καλή εβδομάδα "συναγωνιστή". Αν μάθεις το τηλ. της Νανάς, αν έχεις την καλοσύνη, προώθησέ μου το. Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων.Καλησπερα. Αν καταφερεις να επικοινωνησεις κανε μου και σε μενα πασα το τηλεφωνο της Νανας. Ευαριστω εκ των προτερων
Βανέσσα ποιά λες;Καλησπέρα ηδονομάχοι,ήθελα να μου πει κανεις αν γνωρίζει που βρίσκεται ή αν την έχει δει σε κάποιο άλλο οίκο την Katy από Λιοσίων 73Β και την Βανέσσα από το παλιό studio της οδού Αθανασίας 3 στο Παγκράτι που δούλευε και στο Κηφισού 60;
Καλησπερα μυστες, γνωριζει κανεις που ειναι ο ΑΝΤΕΛΙΝΑ που ηταν στο ναο του μασαζ εν ονοματι NIRVANA?
Συγγρου 108 δεςΗ Χριστίνα η Σέρβα ξέρουμε που δουλεύει;
Πρόσφατα ήταν σε μασατζίδικό στη Σολωμού σύμφωνα με πληροφορίες
Συγγρου 108 δες
Έχει σταματήσει ένα χρόνο περίπου και μάλλον δεν βλέπω να επιστρέφειΚαλησπερα μυστες, γνωριζει κανεις που ειναι ο ΑΝΤΕΛΙΝΑ που ηταν στο ναο του μασαζ εν ονοματι NIRVANA?
Η Βανέσσα δυστυχώς έχει σταματήσει την δουλεία. Αν την εντοπίσει κάποιος θα χαρώ να μας το πει.Βανέσσα από το παλιό studio της οδού Αθανασίας 3 στο Παγκράτι που δούλευε και στο Κηφισού 60;
Kαλημέρα και καλή εβδομάδα. Πες μου ποιός είσαι, για να της το πώ.Καλησπερα. Αν καταφερεις να επικοινωνησεις κανε μου και σε μενα πασα το τηλεφωνο της Νανας. Ευαριστω εκ των προτερων
Έχω ρωτήσει κ γω κάτι φορές.. κάποιοι ξέρουν η έχουν το τηλ κ κνς δε λέει τίποτα κουφαλες..ίσως δουλεύει τώρα σε κλειστό κύκλο εγώ είχα το τηλ της κ το έχασα οποίος ξέρει ας μ στείλει μνμκαποιος κανα νέο από μαιρη περγαμου ?
μηπως δουλεύει σαν ανεξάρτητη πλεον?
Πράγματι, που βρίσκεται αυτή με το σαγόνι Γμοχ?Ρωσίδα φωτεινή (Γκμοχ για όσους την ξέρουν) μήπως ξέρουμε που βρίσκεται;
Ειναι στην χωρα τηςΞέρει κανεις που έχει πάει η ελλη από φυλής 74β;
Κοίτα στα μασάζ κατ'οικον. Οσμοζε και τα σχετικά, που μονο μασάζ δεν κάνουν....Ανίτα απο Λεωνίδου 28 όροφος ;;
πάνε πάνω απο 5 χρόνια που έχει φύγει λογικά..
Γνωρίζει κανείς ;
Έχω ρωτήσει κ γω κάτι φορές.. κάποιοι ξέρουν η έχουν το τηλ κ κνς δε λέει τίποτα κουφαλες..ίσως δουλεύει τώρα σε κλειστό κύκλο εγώ είχα το τηλ της κ το έχασα οποίος ξέρει ας μ στείλει μνμ
Ήταν τρομερή, χάθηκε και η επίσης τρομερή τσατσά της όταν έγινε ασιατόσπιτο το Αχαρνών 85, κράταγαν πολύ υψηλό επίπεδο στο σπιτάκι εκείνο.Καλησπερα ξερει κανεις η Μαιρη απο Περγαμου 1 αν δουλευει καπου αλλου?