You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αναζητήσεις «χαμένων» ιερόδουλων...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα podolagnos_28
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 11K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Κυριοι καλησπέρα.
& προκαταβολιά ευχαριστώ για τις πληροφορίες που θα μοιράσεται.πριν απο μια 5ετια στη πλ.Βικτωρίας & οδό Χευδεν σε μια πολυκατοικια που από έξω είχε ενα καγγελάκι ηταν μια κοπελα 35-40 ετών σε ενα σπίτι με ακόμα μια κοπέλα (δε θυμάμαι χαρακτηριστικα). Η αγγελια του κανεσεξ είχε τίτλο "έλα και δε θα χάσεις". η κοπέλα ηταν άκρως φιλότιμη.
Μήπως γνωρίσει κανείς πληροφορίες για το που είναι τώρα η θυμάται κάτι?
& προκαταβολιά ευχαριστώ για τις πληροφορίες που θα μοιράσεται.πριν απο μια 5ετια στη πλ.Βικτωρίας & οδό Χευδεν σε μια πολυκατοικια που από έξω είχε ενα καγγελάκι ηταν μια κοπελα 35-40 ετών σε ενα σπίτι με ακόμα μια κοπέλα (δε θυμάμαι χαρακτηριστικα). Η αγγελια του κανεσεξ είχε τίτλο "έλα και δε θα χάσεις". η κοπέλα ηταν άκρως φιλότιμη.
Μήπως γνωρίσει κανείς πληροφορίες για το που είναι τώρα η θυμάται κάτι?
Potistiss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2016
- Κριτικές
- 6
- Like
- 2.138
- Πόντοι
- 496
η σουζανα εχει σταματησει αν εχεις κατι αντιθετο ενημερωσε και εμενα παρακαλωΞανθό granny Σουζανα μάλλον Αλβανιδα , με φουλ πρόγραμμα και είχε δουλέψει κολωνου 47 ισόγειο βραδινή βάρδια και μ. Αλεξάνδρου 22 βραδινή και τέλος στην ιασωνος νομίζω στο 36. Αν γνωρίζει κάποιος κάτι η έχει τηλέφωνο ας στείλει pm. Επίσης άλλο ξανθό granny Φωτεινή Ρωσίδα που δουλευε στα Μ. Αλεξάνδρου 15,έπειτα Μ. Αλεξάνδρου 22 και τελευταία την είχα δει στα κολωνου 47 και 45
iceman1988
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 81
- Like
- 8.207
- Πόντοι
- 7.865
Έχει πετύχει κανείς Τζουλια-Τζουλιάνα απο φ69 ή Φωκ.19?
trelakos146
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2015
- Like
- 1.280
- Πόντοι
- 216
η σουζανα εχει σταματησει αν εχεις κατι αντιθετο ενημερωσε και εμενα παρακα
η σουζανα εχει σταματησει αν εχεις κατι αντιθετο ενημερωσε και εμενα παρακαλω
Kαπου διαβασα για Σουζανα στο Κολοκυνθους 38Ξανθό granny Σουζανα μάλλον Αλβανιδα , με φουλ πρόγραμμα και είχε δουλέψει κολωνου 47 ισόγειο βραδινή βάρδια και μ. Αλεξάνδρου 22 βραδινή και τέλος στην ιασωνος νομίζω στο 36. Αν γνωρίζει κάποιος κάτι η έχει τηλέφωνο ας στείλει pm. Επίσης άλλο ξανθό granny Φωτεινή Ρωσίδα που δουλευε στα Μ. Αλεξάνδρου 15,έπειτα Μ. Αλεξάνδρου 22 και τελευταία την είχα δει στα κολωνου 47 και 45
Philanderer
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 6
- Like
- 2.237
- Πόντοι
- 481
Δεν έχει επιστρέψει από την πατρίδα της μετά το λοκνταουν.Έχει πετύχει κανείς Τζουλια-Τζουλιάνα απο φ69 ή Φωκ.19?
Αρκετοί την αναζήτησαν μιας και πάντα ήταν ευδιάθετη και με καλές υπηρεσίες.
Ας ελπίσουμε να επιστρέψει
Διαγραμμένο μέλος 140651
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2013
- Like
- 84
- Πόντοι
- 0
Άλλη είναι. Ευχαριστώ πάντωςKαπου διαβασα για Σουζανα στο Κολοκυνθους 38
Καλησπέρα σε όλους.
Είχα ξαναρωτήσει αλλά δεν ξέρω πως να παρακολουθήσω αν υπήρχε απάντηση.
Ξέρουμε τι έχει γίνει η Ζενια που δούλευε Συγγρού 232, Μελαντιας 50 κτλ....
Φανταστική κοπέλα, η καλύτερη εμπειρία που είχα σε studio..
Είχα ξαναρωτήσει αλλά δεν ξέρω πως να παρακολουθήσω αν υπήρχε απάντηση.
Ξέρουμε τι έχει γίνει η Ζενια που δούλευε Συγγρού 232, Μελαντιας 50 κτλ....
Φανταστική κοπέλα, η καλύτερη εμπειρία που είχα σε studio..
Καλησπερα σας,η γυρολογος Χριστινα που αναφερει ο Σμυρνης στην παρακατω κριτικη απο Διδυμου 20 ξερει καποιος που κ αν εργαζεται τωρα?
Ηταν κοντη μελαχρινη αδυνατη κ εκανε φουλ προγραμμα.
Την ειχα πετυχει κ Φωκαιας ,Αγκυρας,Φυλης κλπ.
Ηταν κοντη μελαχρινη αδυνατη κ εκανε φουλ προγραμμα.
Την ειχα πετυχει κ Φωκαιας ,Αγκυρας,Φυλης κλπ.
Χριστίνα με όρεξη και υπομονή (7.6) | Διδύμου 20 (Μπουρδέλα) Άγιος Παντελεήμονας/Πλατεία Βικτωρίας
Κριτική για το Διδύμου 20 (Μπουρδέλα) Άγιος Παντελεήμονας/Πλατεία Βικτωρίας από p.o.r76@hotmail.gr με βαθμολογία 7.6
www.bourdela.com
ΓΙΑΝΝΗΣ DR
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαρ 2014
- Like
- 11
- Πόντοι
- 1
Καλησπερα. Δουλευει σε studio ως Christina στην αλυσιδα De Paris. Μπες στο ***** και θα τη βρεις.Καλησπέρα παιδιά πριν κάποιο καιρό ( μπορεί και 2 μήνες ) είχα πάει Φωκαίας 25Α ήταν η τζεσικα μια ελληνίδα( δήλωνε ) τα έχω γυρίσει όλα από τότε και δεν την έχω βρει πουθενά ξέρουμε τίποτα;
ΓΙΑΝΝΗΣ DR
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαρ 2014
- Like
- 11
- Πόντοι
- 1
Καλησπερα και απο μενα. Πριν 3-4 μερες ειδα την Τινα στο Μαραθωνος 59Α και δουλευε μεχρι τις 23:00 μου ειπε η υπηρεσια. Τα επομενα βραδια δεν την ξαναειδα. Η κοπελα δουλευε πριν καμα 2μηνο στο Βεργας 3. Ειναι μια ψιλη μολδαβη με μελαχρινα μακρυα σχετικα μαλλια που τα εκανε κοτσιδα καποιες φορες. Δηλωνε Μολδαβη. Γνωριζουμε που μπορει να δουλευει τωρα??
κλεοβουλος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 77
- Like
- 9.656
- Πόντοι
- 8.826
Σήμερα ήταν βέργας 3 απόγευμα.Καλησπερα και απο μενα. Πριν 3-4 μερες ειδα την Τινα στο Μαραθωνος 59Α και δουλευε μεχρι τις 23:00 μου ειπε η υπηρεσια. Τα επομενα βραδια δεν την ξαναειδα. Η κοπελα δουλευε πριν καμα 2μηνο στο Βεργας 3. Ειναι μια ψιλη μολδαβη με μελαχρινα μακρυα σχετικα μαλλια που τα εκανε κοτσιδα καποιες φορες. Δηλωνε Μολδαβη. Γνωριζουμε που μπορει να δουλευει τωρα??
ΓΙΑΝΝΗΣ DR
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαρ 2014
- Like
- 11
- Πόντοι
- 1
Ευχαριστω.Σήμερα ήταν βέργας 3 απόγευμα.
Πράκτωρ Θου Βου
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2022
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.388
- Πόντοι
- 481
Μάγκες εγώ πάλι ψάχνω μια Χριστίνα ξανθιά
γαλανομάτα
που είχε
εμφάνιση σουηδέζας σχετικά αδύνατο και ελάχιστα μαυρισμένο σώμα με τριάρια βυζιά. Είχε
δουλέψει φυλής πριν τον κορονοιό στα 65-84-86 και πολύυ παλιότερα κολωνού 23 υπόγα με 15€... Μέσα στο δωμάτιο ήταν ψιλοκομοδίνο αλλά ήταν απίστευτο μουνί. Όποιος έχει κάποια πληροφορία θα το εκτιμούσα!
γαλανομάτα
που είχε
εμφάνιση σουηδέζας σχετικά αδύνατο και ελάχιστα μαυρισμένο σώμα με τριάρια βυζιά. Είχε
δουλέψει φυλής πριν τον κορονοιό στα 65-84-86 και πολύυ παλιότερα κολωνού 23 υπόγα με 15€... Μέσα στο δωμάτιο ήταν ψιλοκομοδίνο αλλά ήταν απίστευτο μουνί. Όποιος έχει κάποια πληροφορία θα το εκτιμούσα!
Potistiss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2016
- Κριτικές
- 6
- Like
- 2.138
- Πόντοι
- 496
ξερουμε βαρδια/???Kαπου διαβασα για Σουζανα στο Κολοκυνθους 38
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ. ΘΥΜΑΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΣΟΦΙΑ ΡΩΣΙΔΑ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΜΑΛΛΙ ΚΑΙ ΒΥΖΑΡΕΣ? ΔΟΥΛΕΥΕ ΜΕΓ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ 25 ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΑΛΙΑ ΒΕΡΓΑΣ ΚΑΙ ΛΙΟΣΙΩΝ. Όλες οι κριτικές για την Σοφία - Μεγάλου Αλεξάνδρου 25 (Μπουρδέλα) Μεταξουργείο ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΙ?
trelakos146
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2015
- Like
- 1.280
- Πόντοι
- 216
ξ
οχι. Κοιτα ενημερωσεις πριν κατι μερες και θα το βρείς.ξερουμε βαρδια/???
Bonecrusher
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 35
- Like
- 3.742
- Πόντοι
- 2.836
Έχει πάει στην ΠάτραΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ. ΘΥΜΑΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΣΟΦΙΑ ΡΩΣΙΔΑ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΜΑΛΛΙ ΚΑΙ ΒΥΖΑΡΕΣ? ΔΟΥΛΕΥΕ ΜΕΓ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ 25 ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΑΛΙΑ ΒΕΡΓΑΣ ΚΑΙ ΛΙΟΣΙΩΝ. Όλες οι κριτικές για την Σοφία - Μεγάλου Αλεξάνδρου 25 (Μπουρδέλα) Μεταξουργείο ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΙ?
ΠΑΤΡΑ? ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΕΚΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΑΓΑΖΙ? ΡΩΤΑΩ ΓΙΑΤΙ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΜΟΥ ΚΑΤΕΒΑΙΝΩ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ. ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΗ. ΕΥΧΑΡΗΣΤΩ.Έχει πάει στην Πάτρα
Bonecrusher
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 35
- Like
- 3.742
- Πόντοι
- 2.836
Δυστυχώς δεν ξέρω.ΠΑΤΡΑ? ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΕΚΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΑΓΑΖΙ? ΡΩΤΑΩ ΓΙΑΤΙ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΜΟΥ ΚΑΤΕΒΑΙΝΩ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ. ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΗ. ΕΥΧΑΡΗΣΤΩ.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 31
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 2
- Εμφανίσεις