Νέα

Αναζητήσεις «χαμένων» ιερόδουλων...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα podolagnos_28
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

f104

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2016
Like
51
Πόντοι
0
η τζενη λατινα σταματησε η δουλευει κρητη,ξερει κανεις;

Akis02a

Νέο Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2018
Like
0
Πόντοι
0
Κυριοι καλησπέρα.
& προκαταβολιά ευχαριστώ για τις πληροφορίες που θα μοιράσεται.πριν απο μια 5ετια στη πλ.Βικτωρίας & οδό Χευδεν σε μια πολυκατοικια που από έξω είχε ενα καγγελάκι ηταν μια κοπελα 35-40 ετών σε ενα σπίτι με ακόμα μια κοπέλα (δε θυμάμαι χαρακτηριστικα). Η αγγελια του κανεσεξ είχε τίτλο "έλα και δε θα χάσεις". η κοπέλα ηταν άκρως φιλότιμη.
Μήπως γνωρίσει κανείς πληροφορίες για το που είναι τώρα η θυμάται κάτι?

Potistiss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2016
Κριτικές
6
Like
2.138
Πόντοι
496
Ξανθό granny Σουζανα μάλλον Αλβανιδα , με φουλ πρόγραμμα και είχε δουλέψει κολωνου 47 ισόγειο βραδινή βάρδια και μ. Αλεξάνδρου 22 βραδινή και τέλος στην ιασωνος νομίζω στο 36. Αν γνωρίζει κάποιος κάτι η έχει τηλέφωνο ας στείλει pm. Επίσης άλλο ξανθό granny Φωτεινή Ρωσίδα που δουλευε στα Μ. Αλεξάνδρου 15,έπειτα Μ. Αλεξάνδρου 22 και τελευταία την είχα δει στα κολωνου 47 και 45
η σουζανα εχει σταματησει αν εχεις κατι αντιθετο ενημερωσε και εμενα παρακαλω

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.207
Πόντοι
7.865
Έχει πετύχει κανείς Τζουλια-Τζουλιάνα απο φ69 ή Φωκ.19?

trelakos146

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2015
Like
1.280
Πόντοι
216
η σουζανα εχει σταματησει αν εχεις κατι αντιθετο ενημερωσε και εμενα παρακα
η σουζανα εχει σταματησει αν εχεις κατι αντιθετο ενημερωσε και εμενα παρακαλω

Ξανθό granny Σουζανα μάλλον Αλβανιδα , με φουλ πρόγραμμα και είχε δουλέψει κολωνου 47 ισόγειο βραδινή βάρδια και μ. Αλεξάνδρου 22 βραδινή και τέλος στην ιασωνος νομίζω στο 36. Αν γνωρίζει κάποιος κάτι η έχει τηλέφωνο ας στείλει pm. Επίσης άλλο ξανθό granny Φωτεινή Ρωσίδα που δουλευε στα Μ. Αλεξάνδρου 15,έπειτα Μ. Αλεξάνδρου 22 και τελευταία την είχα δει στα κολωνου 47 και 45
Kαπου διαβασα για Σουζανα στο Κολοκυνθους 38

Philanderer

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2021
Κριτικές
6
Like
2.237
Πόντοι
481
Έχει πετύχει κανείς Τζουλια-Τζουλιάνα απο φ69 ή Φωκ.19?
Δεν έχει επιστρέψει από την πατρίδα της μετά το λοκνταουν.
Αρκετοί την αναζήτησαν μιας και πάντα ήταν ευδιάθετη και με καλές υπηρεσίες.
Ας ελπίσουμε να επιστρέψει

Don_Panos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2021
Κριτικές
12
Like
401
Πόντοι
290
Καλησπέρα σε όλους.
Είχα ξαναρωτήσει αλλά δεν ξέρω πως να παρακολουθήσω αν υπήρχε απάντηση.
Ξέρουμε τι έχει γίνει η Ζενια που δούλευε Συγγρού 232, Μελαντιας 50 κτλ....
Φανταστική κοπέλα, η καλύτερη εμπειρία που είχα σε studio..

xxxxxxxx

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2009
Like
5
Πόντοι
0
Καλησπερα σας,η γυρολογος Χριστινα που αναφερει ο Σμυρνης στην παρακατω κριτικη απο Διδυμου 20 ξερει καποιος που κ αν εργαζεται τωρα?
Ηταν κοντη μελαχρινη αδυνατη κ εκανε φουλ προγραμμα.
Την ειχα πετυχει κ Φωκαιας ,Αγκυρας,Φυλης κλπ.

ΓΙΑΝΝΗΣ DR

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2014
Like
11
Πόντοι
1
Καλησπέρα παιδιά πριν κάποιο καιρό ( μπορεί και 2 μήνες ) είχα πάει Φωκαίας 25Α ήταν η τζεσικα μια ελληνίδα( δήλωνε ) τα έχω γυρίσει όλα από τότε και δεν την έχω βρει πουθενά ξέρουμε τίποτα;
Καλησπερα. Δουλευει σε studio ως Christina στην αλυσιδα De Paris. Μπες στο ***** και θα τη βρεις.

ΓΙΑΝΝΗΣ DR

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2014
Like
11
Πόντοι
1
Καλησπερα και απο μενα. Πριν 3-4 μερες ειδα την Τινα στο Μαραθωνος 59Α και δουλευε μεχρι τις 23:00 μου ειπε η υπηρεσια. Τα επομενα βραδια δεν την ξαναειδα. Η κοπελα δουλευε πριν καμα 2μηνο στο Βεργας 3. Ειναι μια ψιλη μολδαβη με μελαχρινα μακρυα σχετικα μαλλια που τα εκανε κοτσιδα καποιες φορες. Δηλωνε Μολδαβη. Γνωριζουμε που μπορει να δουλευει τωρα??

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826
Καλησπερα και απο μενα. Πριν 3-4 μερες ειδα την Τινα στο Μαραθωνος 59Α και δουλευε μεχρι τις 23:00 μου ειπε η υπηρεσια. Τα επομενα βραδια δεν την ξαναειδα. Η κοπελα δουλευε πριν καμα 2μηνο στο Βεργας 3. Ειναι μια ψιλη μολδαβη με μελαχρινα μακρυα σχετικα μαλλια που τα εκανε κοτσιδα καποιες φορες. Δηλωνε Μολδαβη. Γνωριζουμε που μπορει να δουλευει τωρα??
Σήμερα ήταν βέργας 3 απόγευμα.

Πράκτωρ Θου Βου

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2022
Κριτικές
6
Like
1.388
Πόντοι
481
Μάγκες εγώ πάλι ψάχνω μια Χριστίνα ξανθιά
γαλανομάτα
που είχε
εμφάνιση σουηδέζας σχετικά αδύνατο και ελάχιστα μαυρισμένο σώμα με τριάρια βυζιά. Είχε
δουλέψει φυλής πριν τον κορονοιό στα 65-84-86 και πολύυ παλιότερα κολωνού 23 υπόγα με 15€... Μέσα στο δωμάτιο ήταν ψιλοκομοδίνο αλλά ήταν απίστευτο μουνί. Όποιος έχει κάποια πληροφορία θα το εκτιμούσα!

BOMBAS21

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2016
Like
268
Πόντοι
21

Bonecrusher

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2017
Κριτικές
35
Like
3.742
Πόντοι
2.836
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ. ΘΥΜΑΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΣΟΦΙΑ ΡΩΣΙΔΑ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΜΑΛΛΙ ΚΑΙ ΒΥΖΑΡΕΣ? ΔΟΥΛΕΥΕ ΜΕΓ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ 25 ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΑΛΙΑ ΒΕΡΓΑΣ ΚΑΙ ΛΙΟΣΙΩΝ. Όλες οι κριτικές για την Σοφία - Μεγάλου Αλεξάνδρου 25 (Μπουρδέλα) Μεταξουργείο ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΙ?
Έχει πάει στην Πάτρα

BOMBAS21

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2016
Like
268
Πόντοι
21
Έχει πάει στην Πάτρα
ΠΑΤΡΑ? ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΕΚΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΑΓΑΖΙ? ΡΩΤΑΩ ΓΙΑΤΙ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΜΟΥ ΚΑΤΕΒΑΙΝΩ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ. ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΗ. ΕΥΧΑΡΗΣΤΩ.

Bonecrusher

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2017
Κριτικές
35
Like
3.742
Πόντοι
2.836
ΠΑΤΡΑ? ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΕΚΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΑΓΑΖΙ? ΡΩΤΑΩ ΓΙΑΤΙ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΜΟΥ ΚΑΤΕΒΑΙΝΩ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ. ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΗ. ΕΥΧΑΡΗΣΤΩ.
Δυστυχώς δεν ξέρω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom