lavro
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2018
- Κριτικές
- 47
- Like
- 7.348
- Πόντοι
- 5.646
Μια από Βενεζουέλα δεν είναι; ή λάθος θυμάμαι;ξερει κανεις που ειναι η Πατριτσια απο Θησεως365 Πειραιως 193?????????????
Μια από Βενεζουέλα δεν είναι; ή λάθος θυμάμαι;ξερει κανεις που ειναι η Πατριτσια απο Θησεως365 Πειραιως 193?????????????
ΝαιΜια από Βενεζουέλα δεν είναι; ή λάθος θυμάμαι;
εχεις ιδεα που δουλευει τυπε η απλα διευκρινιση ζητησες??
Μασάζ σκέτο ή και κάτι παραπάνω?Η Τζέσικα δουλεύει σε κάποιο μασατζιδικο... στο massagejoy την είχα πετύχει ως Μαριαντζελα στην εποχή της καραντίνας..τώρα δε ξέρω αν είναι ακόμα εκεί
Σταμάτησε και από εκείΛέω για μια καστανομάλλα με σγουρά μαλλιά και 4άρι σιλικονάτο στήθος.
Δουλεύει ακόμα στο YourAngels,αφού την έχουν σε φωτογραφίες.Σταμάτησε και από εκεί
Έχει σταματήσει τη δουλειά και έχει φύγει για τη χώρα της Ουκρανίας. Είχε πει ότι θα σταματήσει τη δουλειά και θα γυρίσει στην οικογένειά της και θα κάνει κάτι εκεί πέρα με αυτά που μάζεψε.Απίστευτη ! Μοναδική !
Και εγώ την ψάχνω !
Όποιος ξέρει ας ενημερώσει por favor !
Ωωω!Έχει σταματήσει τη δουλειά και έχει φύγει για τη χώρα της Ουκρανίας. Είχε πει ότι θα σταματήσει τη δουλειά και θα γυρίσει στην οικογένειά της και θα κάνει κάτι εκεί πέρα με αυτά που μάζεψε.
δυνατό μωρό. την έψαχνα κι εγώ. Αν δεις κάτι στείλε Pm. περίεργο που δεν την έχει αναφέρει άλλοςΚαλημερα παιδια
Ηταν μια Γκαμπριελα ή Γαβριελλα Φυλης 134 πριν κανα δυο χρονια. Ρουμανα στυλ τσιγγανουλα μελαμψη επιδερμιδα με βυζαρες και κωλαρα λατινικη.
Καπου νομιζω την ειδα αυτες τις μερες να περπατα στη Φυλης. Να ειναι οντως αυτη, την ξερει κανεις που μπορει να βρισκεται;
Έχει σταματήσει.την Τζέσικα από συγγροού 40-42 την έχει δει κάποιος κάπου να δουλεύει?