amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.083
- Πόντοι
- 22.785
Έλα στη βάση πρέπει ή θεραπεία να συνεχίσει.Εδώ είμαι man με βρίσκεις εύκολα! Η θεραπεία θεραπεία!
Έλα στη βάση πρέπει ή θεραπεία να συνεχίσει.Εδώ είμαι man με βρίσκεις εύκολα! Η θεραπεία θεραπεία!
Μού κάνει μεγάλη εντύπωση η γνώση σας επί του τεράστιου θέματος με τα κρυφά στέκια.Εδώ είμαι man με βρίσκεις εύκολα! Η θεραπεία θεραπεία!
Σε ευχαριστώ πολύ anyway!!!! Επιβεβαιώνω κι εγώ πως δεν είναι όπως διαπίστωσα σε χθεσινοβραδυνή μου επίσκεψη ?. Πάντως αλάνι μου, αν μάθεις κάτι για τη γνωστή κι έχεις κέφι, μη με ξεχάσεις. Ευχαριστώ!!!Όχι φίλε, δυστυχώς.
Δεν είναι η γνωστή αγαπημένη Πατρίσιτσια
Εχει να εμφανιστεί χρόνια. Σταμάτησε πολυ καιρό πριν το λοκνταουν. Ακούστηκε πως βρίσκεται στο εξωτερικό.Η ΒυζοΜισελ από το ονλυγκρικαδικο στην Κολωνού, παίζει πουθενά?
Oκ. Και εσύ πες μου αν την πετυχεις.Σε ευχαριστώ πολύ anyway!!!! Επιβεβαιώνω κι εγώ πως δεν είναι όπως διαπίστωσα σε χθεσινοβραδυνή μου επίσκεψη ?. Πάντως αλάνι μου, αν μάθεις κάτι για τη γνωστή κι έχεις κέφι, μη με ξεχάσεις. Ευχαριστώ!!!
Παλιότερα δούλευε και αλκαμενους 113 μαζί με Αναστασία. Αγνοούνται και οι δύοΨάχνω αλινα από διδύμου 16
Ξέρουμε κάτι;Ξέρει κανείς τι έχει γίνει με την Μαρτα (Μολδαβία) από την αλυσίδα Μελαντίας και Συγγρού συν Αθηνών; Για εμένα οι συναντήσεις και της ήταν από τις απόλυτος καλύτερες στιγμές στα στούντια...
Ξέρει κανείς τι έχει γίνει με την Μαρτα (Μολδαβία) από την αλυσίδα Μελαντίας και Συγγρού συν Αθηνών; Για εμένα οι συναντήσεις και της ήταν από τις απόλυτος καλύτερες στιγμές στα στούντια...
Ξέρουμε κάτι;
Mε την Αμαρυλλίς της Τριγγετοαλυσίδας μοιάζει.
Μπορεί. Δεν ξέρω με ποια μοιάζει, ξέρω ποια είναι.Mε την Αμαρυλλίς της Τριγγετοαλυσίδας μοιάζει.
Απίστευτη ! Μοναδική !Μήπως γνωρίζει κάποιος που βρίσκεται η Cindy που δούλευε στη Νέα Φιλαδέλφεια (Alien Girls) Απίστευτη γκόμενα....
Που είναι ρε παιδιά η "χρυσή" ομάδα του Αγ.Πέτρου 7 με τις Λατίνες
Τζέσικα, Βερόνικα, Πατρίσια .... αχχχ
Καλή η Τζέσικα;Η Τζέσικα δουλεύει σε κάποιο μασατζιδικο... στο massagejoy την είχα πετύχει ως Μαριαντζελα στην εποχή της καραντίνας..τώρα δε ξέρω αν είναι ακόμα εκεί