Δηλαδή αν κάποια είναι μουνάρα αλλά και επιπλαρα δεν κλαίμε τα λεφτά που μας έφαγε;;;
Δύο φορές μπήκα με την Εστέλ και δεν τα έκλαψα. Όντως δεν γαμιόταν καλά αλλά η συμπεριφορά της ήταν μια χαρά. Και μην ξεχνάμε τα απίστευτα μαστάρια της
Προς Tucuman και Ερρίκο: Τα κλαις πολύ λιγότερο έως και καθόλου τα λεφτά σου αν στα φάει μουνάρα που είναι έπιπλο, γιατί δεν είναι και λίγο να εντάξεις άλλη μία μουνάρα στο παλμαρέ σου έστω κι αν δεν ήταν καλή στη δουλειά της... Σε κάθε περίπτωση ένα γαμήσι με μια μουνάρα δεν μπορεί εύκολα να θεωρηθεί "περιττό", τουλάχιστον έτσι το βλέπω εγώ
Προς Πετρος Κ.: Εμένα αντιθέτως μου φάνηκε μεν λίγο μη μου άπτου κάνοντας μόνο το απλό, απλούστατο πρόγραμμα αλλά το γαμήσι το 'χε και με το παραπάνω, να φανταστείς μου είχε τραβήξει με δική της πρωτοβουλία ποδομαλακία με τα μπούτια της όρθια πριν γαμηθούμε ενώ εγώ ήμουν ακόμα καθιστός στο κρεβάτι, μου είχε πάρει πορνοσταρική πίπα επίσης όρθια ενώ εγώ ήμουν πάλι καθιστός στο κρεβάτι και με είχε αφήσει και να τη χύσω στις βυζάρες χωρίς καπότα μετά το γαμήσι... Για γλειφομούνι και γλωσσόφιλα βέβαια με τα οποία έχω φετίχ ούτε λόγος, αλλά σε γενικές γραμμές έμεινα ευχαριστημένος και η διάθεσή της ήταν πολύ καλή