ευχαριστω πολυ για την βοηθεια...ερχομαι σε μερικες μερες...κ θα την ξανατιμησω...(επειδη ερχομαι μονος δεν παω πολλες πολλες γυρες παω στα στανταρακια(μετα το γηπεδο)Η Βικυ εξακολοθουθει και δουλευει στο Διδυμου 18Β απογευματινη βαρδια.
Στη τελευταια μπουρδελοτσαρκα πριν καμια εβδομαδα περιπου την πετυχα εκει.
Εχει μαλιστα βαψει και το μαλι της καστανο-μελι χρωμα.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αναζητήσεις «χαμένων» ιερόδουλων...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα podolagnos_28
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 11K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
απλα κριμα......ηταν ενα καλο στανταρ...(ευχαριστω για την πληροφορια)πρεπει να αναζητησω κατι αλλο παρομοιο..Η Βίκυ από διδύμου 18 υπόγειο έχει φύγει για την πατρίδα της και στην θέση της η τσιγγάνα χριστίνα τα απογεύματα. Δοκιμάσθηκε και δεν λέει και πολλά
giorgos1983
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
παιδια επεζε στο φυλης 134(που ανεβαινεις τις σκαλες)τον αυγουστο ενα μουνι μελαχρινο με μεγαλα συλικονατα βυζομπαλα που σου εκανε ακαποτα και οτι ηθελες μονο με τα 20 που εδινες...αν γνωριζει καποιος για ποια μιλαω και που μπορω να την βρω...μου ειχε πει οτι την βρισκω και στο ιντερνετ αλλα δεν την ειχα ρωτησει ο βλακας!!!!
alexis1973
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Μήπως γνωρίζει κανείς που είναι (αν είναι κάπου) μία μικρή σε ηλικία, ονομάζεται Μίμη από Βουλγαρία. Δούλευε Κολοκυνθούς πάνω και την τελευταία φορά που την είχαν δει ήταν στο Μ. Προδρόμου πάνω. Δεν ξέρω αν ήταν ιδιαιτέρως όμορφη (αυτά είναι υποκειμενικά θέματα), όμως εμένα με "έφτιαχνε" πολύ. Α! και κάτι τελευταίο: Είχε κάτι δόντια θεόστραβα. Αν έχει κανένας καμία πληροφορία... Την ψάχνω αρκετό καιρό.
oxi_o_nwntas
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 11
- Πόντοι
- 16
ρε μάγκες σορu...το ξαναγράφω άλλη μια...η κορίνα που δούλευε ιάσονος 20β- 20γ ελληνοκουβανεζα(έλεγε) μουνάρα που δεχόταν μονο έλληνες έχει σταματήσει?
γνωρίζει κανεις?
ξέρεις κανεις τίποτα?
den_ftanei_pote
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Βρε αλάνια...
Εδώ και καιρό μου έχει καρφωθεί στο μυαλό μια παλιά ύπαξη... Η Χριστίνα... ξανθιά Ρωσίδα με απίστευτα βυζιά (Νο3) και ολοστρόγγυλο πατούρι...
Την είχα πρωτο συναντήσει Φυλής 65Α αρχές του 2007 οπου παρέμεινε για αρκετό καιρό... Επανεμφανήστηκε το 2008 Φυλής 54Α (κυρίως) όπως επίσης στο 54Β.
Αναζητείται... αν ξέρει κάποιος κάτι ας με διαφωτήσει...!!!
Εδώ και καιρό μου έχει καρφωθεί στο μυαλό μια παλιά ύπαξη... Η Χριστίνα... ξανθιά Ρωσίδα με απίστευτα βυζιά (Νο3) και ολοστρόγγυλο πατούρι...
Την είχα πρωτο συναντήσει Φυλής 65Α αρχές του 2007 οπου παρέμεινε για αρκετό καιρό... Επανεμφανήστηκε το 2008 Φυλής 54Α (κυρίως) όπως επίσης στο 54Β.
giorgos1983
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
παιδια μιχαελα νομιζω την ελεγαν φυλης 134 με τις σκαλες γνωριζει καποιος που μπορω να την βρω...????
Βρε αλάνια...
Αγαθουπόλεως 54 μάλλον πρωινή βάρδια σε κάποιο από τα δύο 'μαγαζιά' σε αυτό το νούμερο νομίζω έχει αναφερθεί.
PIATSAS
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 89
- Like
- 128
- Πόντοι
- 4.065
Θα την βρεις στο Αγιου Μελετιου 37Η βουλγαρα Αντζελα πρωην κασσανδρας,ελλης που εδινε κωλο που εχει χαθει τελευταια???
ελα ρεεε??αυτη ειναι η ''καινουρια'' ρουμανα και καλα???ελεος!!κι απο 25 Ε να δωσει καποιος 100???ε οχι δα...Θα την βρεις στο Αγιου Μελετιου 37
PIATSAS
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 89
- Like
- 128
- Πόντοι
- 4.065
Για τα 25 μια χαρα ειναι!ελα ρεεε??αυτη ειναι η ''καινουρια'' ρουμανα και καλα???ελεος!!κι απο 25 Ε να δωσει καποιος 100???ε οχι δα...
Για παραπανω με τιποτα ;)
αυτο λεμε...Δεν νομίζω ότι ήταν κάτι το ιδιαίτερο η Άντζελα. Τυπικό πιτσίλισμα φιλής. Ούτε για 25 δεν έκανε κατά την αποψή μου. Υπάρχουν πολύ καλύτερες στο 20ρικο νομίζω. Για 50 δεν ειναι με τίποτα
βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
Μήπως γνωρίζει κανείς που είναι (αν είναι κάπου) μία μικρή σε ηλικία, ονομάζεται Μίμη από Βουλγαρία. Δούλευε Κολοκυνθούς πάνω και την τελευταία φορά που την είχαν δει ήταν στο Μ. Προδρόμου πάνω. Δεν ξέρω αν ήταν ιδιαιτέρως όμορφη (αυτά είναι υποκειμενικά θέματα), όμως εμένα με "έφτιαχνε" πολύ. Α! και κάτι τελευταίο: Είχε κάτι δόντια θεόστραβα. Αν έχει κανένας καμία πληροφορία... Την ψάχνω αρκετό καιρό.
Κι εγώ την ψάχνω αυτή τύπε. Όποιος μάθει κάτι ας μας πορνοενημερώσει.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 31
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 2
- Εμφανίσεις