Νέα

Αναζητήσεις «χαμένων» ιερόδουλων...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα podolagnos_28
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

alex444

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
10
Η Βικυ εξακολοθουθει και δουλευει στο Διδυμου 18Β απογευματινη βαρδια.
Στη τελευταια μπουρδελοτσαρκα πριν καμια εβδομαδα περιπου την πετυχα εκει.
Εχει μαλιστα βαψει και το μαλι της καστανο-μελι χρωμα.
  ευχαριστω πολυ για την βοηθεια...ερχομαι σε μερικες μερες...κ θα την ξανατιμησω...(επειδη ερχομαι μονος δεν παω πολλες πολλες γυρες παω στα στανταρακια(μετα το γηπεδο)

alex444

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
10
Η Βίκυ από διδύμου 18 υπόγειο έχει φύγει για την πατρίδα της και στην θέση της η τσιγγάνα χριστίνα τα απογεύματα. Δοκιμάσθηκε και δεν λέει και πολλά
απλα κριμα......ηταν ενα καλο στανταρ...(ευχαριστω για την πληροφορια)πρεπει να αναζητησω κατι αλλο παρομοιο..

giorgos1983

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2009
Κριτικές
4
Like
6
Πόντοι
0
παιδια επεζε στο φυλης 134(που ανεβαινεις τις σκαλες)τον αυγουστο ενα μουνι μελαχρινο με μεγαλα συλικονατα βυζομπαλα που σου εκανε ακαποτα και οτι ηθελες μονο με τα 20 που εδινες...αν γνωριζει καποιος για ποια μιλαω και που μπορω να την βρω...μου ειχε πει οτι την βρισκω και στο ιντερνετ αλλα δεν την ειχα ρωτησει ο βλακας!!!! :idiot:

alexis1973

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Μήπως γνωρίζει κανείς που είναι (αν είναι κάπου) μία μικρή σε ηλικία, ονομάζεται Μίμη από Βουλγαρία. Δούλευε Κολοκυνθούς πάνω και την τελευταία φορά που την είχαν δει ήταν στο Μ. Προδρόμου πάνω. Δεν ξέρω αν ήταν ιδιαιτέρως όμορφη (αυτά είναι υποκειμενικά θέματα), όμως εμένα με "έφτιαχνε" πολύ. Α! και κάτι τελευταίο: Είχε κάτι δόντια θεόστραβα. Αν έχει κανένας καμία πληροφορία... Την ψάχνω αρκετό καιρό.

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
υπάρχει κάπου η Αννα ?...αδύνατη , Ρωσίδα ...δούλευε στην Βείκου 1 και στη Δευκαλίωνος ...

oxi_o_nwntas

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
2
Like
11
Πόντοι
16
η κορίνα που δούλευε ιάσονος 20β- 20γ ελληνοκουβανεζα(έλεγε) μουνάρα που δεχόταν μονο έλληνες έχει σταματήσει?
γνωρίζει κανεις? :think:
ρε μάγκες σορu...το ξαναγράφω άλλη μια...
ξέρεις κανεις τίποτα? :think:

den_ftanei_pote

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Βρε αλάνια...

Εδώ και καιρό μου έχει καρφωθεί στο μυαλό μια παλιά ύπαξη... Η Χριστίνα... ξανθιά Ρωσίδα με απίστευτα βυζιά (Νο3) και ολοστρόγγυλο πατούρι...
Την είχα πρωτο συναντήσει Φυλής 65Α αρχές του 2007 οπου παρέμεινε για αρκετό καιρό... Επανεμφανήστηκε το 2008 Φυλής 54Α (κυρίως) όπως επίσης στο 54Β.

Αναζητείται... αν ξέρει κάποιος κάτι ας με διαφωτήσει...!!!

giorgos1983

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2009
Κριτικές
4
Like
6
Πόντοι
0
παιδια μιχαελα νομιζω την ελεγαν φυλης 134 με τις σκαλες γνωριζει καποιος που μπορω να την βρω...????

VenomOne

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
6
Βρε αλάνια...

Εδώ και καιρό μου έχει καρφωθεί στο μυαλό μια παλιά ύπαξη... Η Χριστίνα... ξανθιά Ρωσίδα με απίστευτα βυζιά (Νο3) και ολοστρόγγυλο πατούρι...
Την είχα πρωτο συναντήσει Φυλής 65Α αρχές του 2007 οπου παρέμεινε για αρκετό καιρό... Επανεμφανήστηκε το 2008 Φυλής 54Α (κυρίως) όπως επίσης στο 54Β.

Αναζητείται... αν ξέρει κάποιος κάτι ας με διαφωτήσει...!!!

Αγαθουπόλεως 54 μάλλον πρωινή βάρδια σε κάποιο από τα δύο 'μαγαζιά' σε αυτό το νούμερο νομίζω έχει αναφερθεί.

oreoteros

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Συναγωνιστες ψαχνω τη Δήμητρα που δούλευε στο εν λόγω μαγαζί. ΠΜ

stergio

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαΐ 2007
Κριτικές
13
Like
16
Πόντοι
4.165
Παίδες μία Ουκρανή κάπου στα 45 η Σάντρα που δούλευε προ διετίας Φυλής 109, πρωί την έβρισκα, κοντό ξανθό μαλλί, θυμάμε φόραγε και αλυσίδα στη μέση. Ξέρει κανένας τίποτα?

prowler7

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
2.945
Η βουλγαρα Αντζελα πρωην κασσανδρας,ελλης που εδινε κωλο που εχει χαθει τελευταια???

stergio

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαΐ 2007
Κριτικές
13
Like
16
Πόντοι
4.165
Δεν νομίζω ότι ήταν κάτι το ιδιαίτερο η Άντζελα. Τυπικό πιτσίλισμα φιλής. Ούτε για 25 δεν έκανε κατά την αποψή μου. Υπάρχουν πολύ καλύτερες στο 20ρικο νομίζω. Για 50 δεν ειναι με τίποτα

prowler7

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
2.945
Δεν νομίζω ότι ήταν κάτι το ιδιαίτερο η Άντζελα. Τυπικό πιτσίλισμα φιλής. Ούτε για 25 δεν έκανε κατά την αποψή μου. Υπάρχουν πολύ καλύτερες στο 20ρικο νομίζω. Για 50 δεν ειναι με τίποτα
αυτο λεμε...

stergio

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαΐ 2007
Κριτικές
13
Like
16
Πόντοι
4.165
Ψάχνω την Έλενα, Αλβανίδα που δούλευε πριν από μήνες διδίμου 18 στης Αντριάνας και έδινε και κουλούρι, αλλά και διδίμου 18Β και στα σπίτια στην Αλκιβιάδου. Όποιος γνωρίζει κάτι παρακαλώ να ενημερώσει

mpoufos

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2005
Like
18
Πόντοι
1
Ψαχνω την Τζινα απο Καλυμνου 36.

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Μήπως γνωρίζει κανείς που είναι (αν είναι κάπου) μία μικρή σε ηλικία, ονομάζεται Μίμη από Βουλγαρία. Δούλευε Κολοκυνθούς πάνω και την τελευταία φορά που την είχαν δει ήταν στο Μ. Προδρόμου πάνω. Δεν ξέρω αν ήταν ιδιαιτέρως όμορφη (αυτά είναι υποκειμενικά θέματα), όμως εμένα με "έφτιαχνε" πολύ. Α! και κάτι τελευταίο: Είχε κάτι δόντια θεόστραβα. Αν έχει κανένας καμία πληροφορία... Την ψάχνω αρκετό καιρό.

Κι εγώ την ψάχνω αυτή τύπε. Όποιος μάθει κάτι ας μας πορνοενημερώσει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom