gaugamhlon
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 28
- Πόντοι
- 0
ξερουμε ωρες και ποιες μερες θα δουλευει εκειΣε νεότερες εξελίξεις, αυτή την εποχή η Λένα εργάζεται στη Χαλκίδα.
ξερουμε ωρες και ποιες μερες θα δουλευει εκειΣε νεότερες εξελίξεις, αυτή την εποχή η Λένα εργάζεται στη Χαλκίδα.
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ η γνωστη σουζανα απο μεταξουργειο ιασωνος και κολωνου δουλευε 3 βραδυνη
Αννα απο Αχχιλεως κ Μαραθωνος ο μονος μαλακας ειμαι που της πηδαγε και της ηξερε αυτες??
Πειτε γιατι δεν ειμαστε για 20ευρα και 50ευρα και στο μεταξουργειο πλεον(για τα δικα μου γουστα) επικρατει κομοδινιαση
οκ ευχαριστωΤύπε, δεν έχω ιδέα τι παίζει στην πόλη. Απλώς έμαθα από έμπειρο συναγωνιστή ότι αυτή την εποχή η Λένα βρίσκεται εκεί.
Μήπως γνωρίζει κανείς που έχει χαθεί μια Νταρντανα Μιλφ πολύ καλή σε χαρακτήρα εξυπηρέτηση γαμω τα άτομα πολύ ξηγημενη και σωστή αναφέρομαι στην Ισαβέλλα από Αλκιβιάδου16Α
Καλησπέρα,η Μαρία που δούλευε στο φωκαίας 17α έμαθα ότι ξαναγύρισε αλλά δυστυχώς δεν την έχω πετύχει,γνωρίζει κάποιος κάτι?
Οκ ευχαριστώ για την απάντησηΔουλεύει πλέον ως ανεξάρτητη-εδώ μπορείς να δεις το νήμα που υπάρχει για αυτήν:
Σε ευχαριστώ για την πληροφορία!!Ήρθε για ελάχιστο χρονικό διάστημα και έφυγε ξανά.
όποιος ξερει για ντιανα απο ιασωνος 20 και κολωνου 32 β όροφο,αντριανα απο λεωνιδου 28 και Τζούλια απο φυλης 27 ισόγειο και φυλης 59 ας κάνει μια αναφορα.
Μαγκες καλησπερα...Ξερει κανεις που βρισκεται η Νανσυ απο Βεργας 6 κ παλαιοτερα απο Αλκαμενους 117 κ Περγαμου 27???? Ευχαριστω....
Τhe Good μήπως έχεις ιδέα που βρίσκεται μια Αλίνα την οποία το καλοκαίρι την είχα πετύχει στο Κολωνού 45 αριστερά στο μέσα μαγαζί? Ξανθιά, μάζευε το μαλλί ψηλά, Ρωσσίδα αν θυμάμαι καλά, μιλφόφερνε.
Ευχαριστώ πολύ φίλε....Καλη σου μέρα.Δουλεύει πλέον στο Εξηκίου 18γ,το αριστερό μαγαζί δηλαδή-θα τη βρεις καθημερινά στην απογευματινή βάρδια.
Νομίζω ότι επέστρεψε και είναι πρωινή στο Φυλής 74.