gaugamhlon
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 28
- Πόντοι
- 0
ροδο λοιπον φιλε η λεναρα ε΄; κριμα και ηταν δυνατο μουνετο
Αν μπορεις με λιγα λογια τι συνεβη γιατι ηταν πολυ φιλη μου.Νομίζω πως ναι φίλε, μετά από ένα τραγικό περιστατικό που της συνέβη.
Θυμαμαι μετα απο ταξιδι που ειχα κανει με πλοιο χρονια 2016 μαλλον αν θυμαμαι καλα και πηγαινοντας σπιτι μου, εκανα μια βολτα απο πλατεια βικτωριας και πηγα καρφι φωκαιας πολυ πρωι γυρω στις 5.30-6.00, (3ο νουμερο δηλαδη ακομα), αφου λιγα μαγαζια ηταν ανοιχτα.
Στο φωκαιας 24 πηρα μια μιλφαρα που μου εκανε πολυ αισθησιακο σεξ, την Αγαπη.
Επειδη ποτε ξανα δεν πηγα 3η βαρδια να την ψαξω παλι, ξερει κανεις τι απεγινε;;
Καλησπέρα, κάποια νεαρή ξανθιά μετρίου αναστήματος Βαλέρια ηταν πριν κανα χρονο σε Εξηκιου και Βέργας2Α ξέρει κανεις που πήγε. Δεν μιλαγε Ελληνικά αλλα ήταν φοβερή.
Καλησπέρα Συναγωνιστές ! Τζουλιάννα απο φυλής 69 με τη μεγάλη κωλάρα που την έδινε ? Eίχε περάσει και απο Αλκιβιάδου
Καλησπέρα Συναγωνιστές ! Η Τζούλια απο Φυλής 69 που λέγαμε δεν είναι αυτή που έλεγα εγώ... Αυτή που είδα καμια σχέση με τη Τζούλια ή τζουλιάνα Απο αλκιβιάδου με την τεράστια κωλάρα που την έδινε ...Που πήγε ρε παιδια ?
Καλησπερα
Ψάχνω την Ελένη από Φ134 όροφος!!!
Ξέρει κάποιος που έχει πάει ??
Ευχαριστώ
Εχουν σταματησει. Η αλικη δεν προκειται να γυρισει πισω εχει επιστρεψει στην πολη της.κελλυ απο 104
αλικη απο 104
ειναι πουθενα? ή εξαφανισμενες
Βρίσκεται στην πατρίδα της.
απο που ηταν?Εχουν σταματησει. Η αλικη δεν προκειται να γυρισει πισω εχει επιστρεψει στην πολη της.
ξερουμε τη ωρες δουλευει η λενα εκει και μεχρι ποτε΄;Σε νεότερες εξελίξεις, αυτή την εποχή η Λένα εργάζεται στη Χαλκίδα.