Νέα

Αναζητήσεις «χαμένων» ιερόδουλων...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα podolagnos_28
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

stifler19901990

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Κριτικές
25
Like
12
Πόντοι
1.225
Παιδες η Μονικα μελαχρινη ισια μαλλια μεχρι τουσ ωμους αδυνατη με βυζι τουμπανο σιλικονατο  που δουλευε κασσανδρας ιουλιο αυγουστο και υπαρχει ακομα στις φωτος των σαϊτς ξερετε που βρισκεται???

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
Παιδες η Μονικα μελαχρινη ισια μαλλια μεχρι τουσ ωμους αδυνατη με βυζι τουμπανο σιλικονατο  που δουλευε κασσανδρας ιουλιο αυγουστο και υπαρχει ακομα στις φωτος των σαϊτς ξερετε που βρισκεται???
Μάλλον σταμάτησε την δουλειά! ;)

hawk2121

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Οποιος γνωριζει την υπαρξη μιας τσατσας Νατασσας που λεγεται οτι εχει τα καλυτερα κομματια να στειλει pm.

mounakiasgr

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
6
Καλά, βαλτός είσαι κι εσύ τέτοια μέρα να ψάχνεις τη Νατάσσα την τσατσά με τα καλύτερα κομμάτια; Στείλε pm στον ΚΩΣΤΑΚΗ και θα το λάβει η κυρία :2funny: :2funny:

Mastoratzas

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2009
Κριτικές
9
Like
7
Πόντοι
1
παιδεσ την καρλα καβλα τη ρουμανα την εχει εντοπισει κανεισ;τελευταια φορα την ειχα πετυχει πριν κανα 2μηνο στο υπογειο το πρωτο απο ιουλιανο γωνια φυλησ.προχτεσ ειδα μια εκει με σαπια δοντια

φιλε μπορει να μην είναι η Κάρλα πολύ ωραία αλλά σε αυτούς τους χώρους μετράει και το πόσο προστυχιά βγάζει η γκόμενα αλλωστε δεν πάμε για να ερωτευτούμε εκεί πάντως είναι τούμπανο και σεξουλιάρα (δεν την πήρα)
εχθές την πέτυχα Φυλής τώρα το νούμερο ήταν μεγάλο δηλαδη ρίξε μια ματια στα 131 και 134 πρόσεξε να μπείς σε όλα ειναι 3-4 μαγαζάκια εκεί

Mastoratzas

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2009
Κριτικές
9
Like
7
Πόντοι
1
Παίδες μετά το filtering πoυ έκανα πρόσφατα κατέληξα σε 3-4 κορίτσια αλλά ο μακάκας δεν κράτησα μαγαζί που δουλεύουν ή και ονόματα οπότε όποιος ξέρει ας μου πει θα δώσετε ρέστα αν με βοηθήσετε

1)Ελληνίδα (από νησί έμαθα από φίλο) μελαχρινή τούμπανο 1:70 τουλάχιστον χωρίς τακούνια (με τακούνια μπάσκετ με τον Γκάλη:grin:) με 4-5 νουμεράκι βυζάκι γύρω στα 40+-, άσπρο δέρμα, πιασμένα τα μαλλιά ίσως κότσο, κόλάρα ωραία όχι όμως να πιάνει 2 καρέκλες, πρέπει να την είδα στην Διδύμου ή Φωκαίας πρωινή βάρδια ποιά ειναι ρε παιδιά δεν κράτησα όνομα?

2)Μαριάννα και αυτή τουλάχιστον 1:70 (oι ρουφιάνες με αυτά που φοράνε πως να καταλάβεις ;))
με μαστάρια 4-5 και αυτή αλλά λίγο κρεμασμένα νομίζω, μελαχρινή όμορφη στο πρόσωπο αρκετά νέα 25+-....που δουλεύει ρε παιδιά

3)Γκαμπριέλλα στην Φωκαίας νομίζω, στο μαγαζί που ο τσάτσος είναι γαμό τα παιδιά ξένος μοιάζει με αλβανός αλλά είναι πολύ ευγενικός και ιστορίας όλο μπλά-μπλά όχι gay σίγουρα....απογευματινή βάρδια την πέτυχα Σαββάτο εχθές, μελαχροινή νεότατη τούμπανο γύρω στο 1:65-1:70, άψογο ντύσιμο για πολλά χλιμιντρίσματα Κωνσταντάρα-))

να ξέρετε ότι διάβασμα έναν σκασμό κριτικές από μαγαζιά αλλά δεν έβγαλα άκρη...
αν μου πείτε πως πάνε και από υπηρεσίες ακόμα καλύτερα... :dancing:

altgreek74

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Κριτικές
2
Like
20
Πόντοι
1
Ρε παιδια η Νατασσα η κλασσικη η Ρωσσιδα (που λιγο Κινεζοφερνε) με το τατουαζ με την πεταλουδα στην πλατη τι απεγινε? Ξερει κανεις?

nikospireas

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Κριτικές
49
Like
81
Πόντοι
3.945
Παίδες μετά το filtering πoυ έκανα πρόσφατα κατέληξα σε 3-4 κορίτσια αλλά ο μακάκας δεν κράτησα μαγαζί που δουλεύουν ή και ονόματα οπότε όποιος ξέρει ας μου πει θα δώσετε ρέστα αν με βοηθήσετε

1)Ελληνίδα (από νησί έμαθα από φίλο) μελαχρινή τούμπανο 1:70 τουλάχιστον χωρίς τακούνια (με τακούνια μπάσκετ με τον Γκάλη:grin:) με 4-5 νουμεράκι βυζάκι γύρω στα 40+-, άσπρο δέρμα, πιασμένα τα μαλλιά ίσως κότσο, κόλάρα ωραία όχι όμως να πιάνει 2 καρέκλες, πρέπει να την είδα στην Διδύμου ή Φωκαίας πρωινή βάρδια ποιά ειναι ρε παιδιά δεν κράτησα όνομα?

2)Μαριάννα και αυτή τουλάχιστον 1:70 (oι ρουφιάνες με αυτά που φοράνε πως να καταλάβεις ;))
με μαστάρια 4-5 και αυτή αλλά λίγο κρεμασμένα νομίζω, μελαχρινή όμορφη στο πρόσωπο αρκετά νέα 25+-....που δουλεύει ρε παιδιά

3)Γκαμπριέλλα στην Φωκαίας νομίζω, στο μαγαζί που ο τσάτσος είναι γαμό τα παιδιά ξένος μοιάζει με αλβανός αλλά είναι πολύ ευγενικός και ιστορίας όλο μπλά-μπλά όχι gay σίγουρα....απογευματινή βάρδια την πέτυχα Σαββάτο εχθές, μελαχροινή νεότατη τούμπανο γύρω στο 1:65-1:70, άψογο ντύσιμο για πολλά χλιμιντρίσματα Κωνσταντάρα-))

να ξέρετε ότι διάβασμα έναν σκασμό κριτικές από μαγαζιά αλλά δεν έβγαλα άκρη...
αν μου πείτε πως πάνε και από υπηρεσίες ακόμα καλύτερα... :dancing:
η μαριαννα συνηθως παιζει στο φυλης 80.νομιζω πρωινη βαρδια κυριως

nikospireas

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Κριτικές
49
Like
81
Πόντοι
3.945
Ρε παιδια η Νατασσα η κλασσικη η Ρωσσιδα (που λιγο Κινεζοφερνε) με το τατουαζ με την πεταλουδα στην πλατη τι απεγινε? Ξερει κανεις?
σε στουντιος κανει βαρδιες τελευταια.σημερα μου φαινεται ειναι αυτη στο αγιου μελετιου πρωινη.ρωτα τη νταρια και λοιπους για επιβεβαιωση καλυτερα

altgreek74

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Κριτικές
2
Like
20
Πόντοι
1
Σε ποια στουντιο εκτος απο Αγιου Μελετιου παιζει?

pagitis

Νέο Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παιδιά μηπως ξέρει κανείς που βρίσκεται αυτη την περίοδο η μαύρη γαζέλα Κορίνα που δούλευε ένα φεγγάρι στο Ιάσωνος 20Β?

noblue

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Ιαν 2006
Κριτικές
20
Like
6.022
Πόντοι
6.815
Καλά, βαλτός είσαι κι εσύ τέτοια μέρα να ψάχνεις τη Νατάσσα την τσατσά με τα καλύτερα κομμάτια; Στείλε pm στον ΚΩΣΤΑΚΗ και θα το λάβει η κυρία :2funny: :2funny:

η αληθεια ειναι οτι και εγω μολλις ειδα ΝΑΤΤΑΣΑ εκει πηγε το μυαλο μου  :2funny:

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Πες μας και σε ποια Νατασα αναφερεσαι γιατι παιζουν 2-3!!!
Ρωσσιδα ειναι ή Ελληνιδα....περιοχη ξερεις?

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
Όπως είπε και ο συναγωνιστής nikospireas δουλεύει στο Αγίου Μελετίου 37. Νομίζω την Πέμπτη θα είναι εκεί... Δεν ξέρω αν είναι και η ίδια που δουλεύει στο Δροσοπούλου 95...(θα πάω αύριο να το τσεκάρω...)

topey

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Η Νατάσσα με την πεταλούδα εργάζεται τον τελευταίο καιρό στο στούντιο της οδού Ι. Δροσοπούλου 95 κυρίως στην Πρωινή βάρδια.

Mastoratzas

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2009
Κριτικές
9
Like
7
Πόντοι
1
η μαριαννα συνηθως παιζει στο φυλης 80.νομιζω πρωινη βαρδια κυριως

ναι φίλε μου έχεις δίκιο σε ευχαριστώ!
για τις άλλες 2 ξέρεις τίποτα ή και όποιος άλλος παιδια ας μιλήσει!

bene

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
6
παιδια αναζητειται η μελαχροινη παολα απο τη βριλησσου 35 και νομιζω δουλευε και κυψελη..τρελο βυζι απιστευτο σωμα αλλα ηταν με τις μερες της..

ξερει κανεις τιποτα?

Το Σφυρί

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Αναζητώ την..

Τζένη μελαμψο teen απο Βουλγαρία με μακρύ καστανό μαλλί (προς το τέλος νομίζω τα εκοψε πιο κοντά) με teen αναλογίες (χωρίς λιπαρά δηλαδή, αδύνατη αλλα όχι κοκκαλιάρα) με μικρά βυζάκια με καφετί ρωγίτσες, κωλάρα, μουνάκι περιποιημένο, και άψογο δέρμα που δούλευε πέρσι (και πρόπερσι νομίζω) στο Φ71Β απόγευματινές βάρδιες με τσάτσο εναν παππού τις πιο πολλές φορές. Στην παρουσίαση έβγαινε topless και δεν έκανε extraκια. Μέσα στο δωμάτιο πάντα τα έβγαζε όλα πριν αρχίσει οτιδήποτε.

Δεν ηταν τιποτα εκπληκτικό απο υπηρεσίες (πίπα, στήσιμο) ούτε το κατείχε το άθλημα (μάλλον ηταν νέα στην δουλεια), αλλα ήταν αρκετά πρόθυμη εκανε ότι στάση ήθελα, αρκετά χαζοχαρούμενο και πολύ "στενη" .

Όποιος ξέρει κάτι ....

xaouk

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
10
Μια Μαρια καραμιλφ στη θησεως 365 δουλευει ακομα?

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
παιδια αναζητειται η μελαχροινη παολα απο τη βριλησσου 35 και νομιζω δουλευε και κυψελη..τρελο βυζι απιστευτο σωμα αλλα ηταν με τις μερες της..

ξερει κανεις τιποτα?
Aπο το Βριλ.36 θες να πεις μαλλον και απο το Λελας παλιοτερα στην Κυψελη!!!
Εχει σταματησει αυτον τον καιρο και δεν εχει εμφανιστει πουθενα!!!!
Αναμενουμε!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom