You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αναζητήσεις «χαμένων» ιερόδουλων...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα podolagnos_28
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 11K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
kokolongos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2005
- Κριτικές
- 28
- Like
- 19
- Πόντοι
- 6.775
Γνωρίζει μήπως κάποιος αν σήμερα δουλεύει κάπου η Έρικα (από Σπύρου Πάτση 40) ; Έχω φάει τον κόσμο να την πετύχω...
κανε υπομονη μεχρι αυριο
καλησπερα συναδελφοι βλεπω καιρο το θρεντ σας και ολο μου ερχεται στο μυαλο μια κοπελα που εχω χασει !!! πριν χρονια μπορει και 10 μου ειχε τυχει να μου κανουν κονναι με μια Ουκρανη μοντελο μουναρα !!!ειχε κανει και φωτογραφησεις σε περιοδικα και τετοια !!! αφου βρεθηκαμε 5 φορες σε ενα μηνα και ημουν υπερευχαρηστιμενος απο υπηρεσιες συμπεριφορα κτλπ την μπαγλαρωσανε ειχε γινει θεμα τοτε !!! επειτα οπως ειναι λογικο την εχασα και οχι μονο εγω αλλα και το ατομο που μου ειχε κανει το κονναι !!! το μονο που ηξερα για αυτην ειναι οτι την λενε κατερινα και οτι ενα φεγγαρη δουλευε στο ντιαμοντς !!! μηπως γνωριζει κατι κανεις για αυτην την ψυχη ?
Deicidious
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 20
- Like
- 17
- Πόντοι
- 2.945
Γνωρίζει μήπως κάποιος αν σήμερα δουλεύει κάπου η Έρικα (από Σπύρου Πάτση 40) ; Έχω φάει τον κόσμο να την πετύχω...
Stergio, αν λέμε για την ίδια, δούλευε αυτές τις μέρες σε στούντιο (στο Φραντζή 47 και στο Βουλιαγμένης 83).
Ξέρει κανείς που εχει εξαφανιστέι μια Μαρίνα (ελληνίδα) που ήταν στο Διδύμου 18Α?
Εάν μιλάς για την κουκλάρα την Μαρίνα το μελανούρι την κορμάρα
έχω ακούσει οτι είναι Πολωνέζα, και πριν λίγες μέρες που πέρναγα
τυχαία από εκεί την είδα λίγο μετά που τέλειωσε τη βάρδιά της με
'πολιτική αμφίεση'. Οπότε δουλεύει στο μαγαζί , νομίζω έχει γραφεί
οτι δεν δουλεύει Κυριακές. Ρίξε καμμιά βόλτα να την τσεκάρεις.
Ξέρει κανείς που εχει εξαφανιστέι μια Μαρίνα (ελληνίδα) που ήταν στο Διδύμου 18Α?
Εάν μιλάς για την κουκλάρα την Μαρίνα το μελανούρι την κορμάρα
έχω ακούσει οτι είναι Πολωνέζα, και πριν λίγες μέρες που πέρναγα
τυχαία από εκεί την είδα λίγο μετά που τέλειωσε τη βάρδιά της με
'πολιτική αμφίεση'. Οπότε δουλεύει στο μαγαζί , νομίζω έχει γραφεί
οτι δεν δουλεύει Κυριακές. Ρίξε καμμιά βόλτα να την τσεκάρεις.
Επισκέπτης
στο αγκυρας δουλευει φιλε κυριως απογευματαΠαιδιά διδίμου 20 στην απογευματινή βάρδια δούλευε η Ήρα. Την έχει πετύχει κανείς τώρα τελευταία? Είναι βυζαρού μιλφ καταπληκτική στο κρεβάτι σου τρίβει της βυζάρες.
Καλησπερα.Ετυχε ποτε κανεις να εχει παρει την Αφροδιτη?Με αυτο το ονομα δουλευε στο στουντιο της Κορινθου.Εχει δουλεψει και Αθηνα στανταρ.Ελληνιδα μελαχροινη ψηλη γυρω στα 26-28 με 2 τεραστια τατουαζ στην πλατη και στο ενα κωλομερι.Το ενα μαλιστα ειχε τον Τουιτι να κανει κουνια μπελα!!Ευχαριστω
PIATSAS
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 89
- Like
- 128
- Πόντοι
- 4.065
Τωρα δουλευει στην αλυσιδα Βριλλησου 55,Φραντζη 47 κλπ!Εχει κριτικες της σε αυτα τα στουντιο οπως και στο Κηφισου 30 που ηταν παλιοτεραΚαλησπερα.Ετυχε ποτε κανεις να εχει παρει την Αφροδιτη?Με αυτο το ονομα δουλευε στο στουντιο της Κορινθου.Εχει δουλεψει και Αθηνα στανταρ.Ελληνιδα μελαχροινη ψηλη γυρω στα 26-28 με 2 τεραστια τατουαζ στην πλατη και στο ενα κωλομερι.Το ενα μαλιστα ειχε τον Τουιτι να κανει κουνια μπελα!!Ευχαριστω
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 31
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 2
- Εμφανίσεις