Νέα

Αναζητήσεις «χαμένων» ιερόδουλων...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα podolagnos_28
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Seldom

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα σ ολους, μηπως εχει παρει πουθενα το ματι σας την Μονικα που δουλευε στη Φυλής 67 ;

AndisRoi

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Γνωρίζει μήπως κάποιος αν σήμερα δουλεύει κάπου η Έρικα (από Σπύρου Πάτση 40) ; Έχω φάει τον κόσμο να την πετύχω...

AndisRoi

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Δυστυχώς είμαι μόνο για μια μέρα Αθήνα.... Την γκαντεμιά μου μέσα

stergio

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαΐ 2007
Κριτικές
13
Like
16
Πόντοι
4.165
Παιδιά διδίμου 20 στην απογευματινή βάρδια δούλευε η Ήρα. Την έχει πετύχει κανείς τώρα τελευταία? Είναι βυζαρού μιλφ καταπληκτική στο κρεβάτι σου τρίβει της βυζάρες.

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.864
Πόντοι
216
καλησπερα συναδελφοι βλεπω καιρο το θρεντ σας και ολο μου ερχεται στο μυαλο μια κοπελα που εχω χασει !!! πριν χρονια μπορει και 10 μου ειχε τυχει να μου κανουν κονναι με μια Ουκρανη μοντελο μουναρα !!!ειχε κανει και φωτογραφησεις σε περιοδικα και τετοια !!! αφου βρεθηκαμε 5 φορες σε ενα μηνα και ημουν υπερευχαρηστιμενος απο υπηρεσιες συμπεριφορα κτλπ την μπαγλαρωσανε ειχε γινει θεμα τοτε !!! επειτα οπως ειναι λογικο την εχασα και οχι μονο εγω αλλα και το ατομο που μου ειχε κανει το κονναι !!! το μονο που ηξερα για αυτην ειναι οτι την λενε κατερινα και οτι ενα φεγγαρη δουλευε στο ντιαμοντς !!! μηπως γνωριζει κατι κανεις για αυτην την ψυχη ?

johnvts

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Μήπως έχει δεί κανείς τελευταία την Ειρήνη (milf) από  Αχιλλέως 40, Κολωνού 27Α κ.τ.λ.

Deicidious

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Κριτικές
20
Like
17
Πόντοι
2.945
Γνωρίζει μήπως κάποιος αν σήμερα δουλεύει κάπου η Έρικα (από Σπύρου Πάτση 40) ; Έχω φάει τον κόσμο να την πετύχω...

Stergio, αν λέμε για την ίδια, δούλευε αυτές τις μέρες σε στούντιο (στο Φραντζή 47 και στο Βουλιαγμένης 83).

VenomOne

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
6
Ξέρει κανείς που εχει εξαφανιστέι μια Μαρίνα (ελληνίδα) που ήταν στο Διδύμου 18Α?

Εάν μιλάς για την κουκλάρα την Μαρίνα το μελανούρι την κορμάρα
έχω ακούσει οτι είναι Πολωνέζα, και πριν λίγες μέρες που πέρναγα
τυχαία από εκεί την είδα λίγο μετά που τέλειωσε τη βάρδιά της με
'πολιτική αμφίεση'. Οπότε δουλεύει στο μαγαζί , νομίζω έχει γραφεί
οτι δεν δουλεύει Κυριακές. Ρίξε καμμιά βόλτα να την τσεκάρεις.

VenomOne

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
6
Ξέρει κανείς που εχει εξαφανιστέι μια Μαρίνα (ελληνίδα) που ήταν στο Διδύμου 18Α?

Εάν μιλάς για την κουκλάρα την Μαρίνα το μελανούρι την κορμάρα
έχω ακούσει οτι είναι Πολωνέζα, και πριν λίγες μέρες που πέρναγα
τυχαία από εκεί την είδα λίγο μετά που τέλειωσε τη βάρδιά της με
'πολιτική αμφίεση'. Οπότε δουλεύει στο μαγαζί , νομίζω έχει γραφεί
οτι δεν δουλεύει Κυριακές. Ρίξε καμμιά βόλτα να την τσεκάρεις.

drogbas

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2009
Like
2
Πόντοι
0
Φυλης 99 πριν καιρο τζενη η αντζελα (δεν θυμαμαι καλα,πρεπει να ηταν τραβε)ψηλη ξανθια ξερει κανεις κατι?

xaouk

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
10
Χαθηκε σκυλιτσα ονομα λιλιανα νομιζω.προ-μιλφ μελαχρινο.ηταν στο Φυλης 84-86.παρακαλω επικοινωνηστε στο 69*******7.

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.938
Πόντοι
6.925
Επίσης εχάθη στο Φυλής 86Α η Ρόζα 30αρα ωραία με '80s μαλί συνήθως

topey

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Μήπως ξέρει κανείς που δουλεύει η Βέρα η θεσαλονικία αυτόν τον καιρό?  Είναι 45+ με ξανθά μαλλιά, με μεγάλο στήθο και καλές υπηρεσίες για milfολάτρεις.  Μέχρι τον Αύγουστο δούλευε στο μαγαζί της οδού Αλκιβιάδου 16Γ.

STINGER

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Νατάσα που ηταν πρωινά στο Διδύμου 8Α περσι, την εχει δεί κανείς?

Επισκέπτης
Παιδιά διδίμου 20 στην απογευματινή βάρδια δούλευε η Ήρα. Την έχει πετύχει κανείς τώρα τελευταία? Είναι βυζαρού μιλφ καταπληκτική στο κρεβάτι σου τρίβει της βυζάρες.
στο αγκυρας δουλευει φιλε κυριως απογευματα

xxxaris

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Η μαργκο που πηγε?Η Σαμπρινα με τις βυζαρες που πηγε?Η Μελινα η ελληνιδα με τις βυζαρες που πηγε?Η Σασα Παολα που πηγε?Η Σονια που πηγε?

rocco83

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Like
125
Πόντοι
6
Καλησπερα.Ετυχε ποτε κανεις να εχει παρει την Αφροδιτη?Με αυτο το ονομα δουλευε στο στουντιο της Κορινθου.Εχει δουλεψει και Αθηνα στανταρ.Ελληνιδα μελαχροινη ψηλη γυρω στα 26-28 με 2 τεραστια τατουαζ στην πλατη και στο ενα κωλομερι.Το ενα μαλιστα ειχε τον Τουιτι να κανει κουνια μπελα!!Ευχαριστω

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Καλησπερα.Ετυχε ποτε κανεις να εχει παρει την Αφροδιτη?Με αυτο το ονομα δουλευε στο στουντιο της Κορινθου.Εχει δουλεψει και Αθηνα στανταρ.Ελληνιδα μελαχροινη ψηλη γυρω στα 26-28 με 2 τεραστια τατουαζ στην πλατη και στο ενα κωλομερι.Το ενα μαλιστα ειχε τον Τουιτι να κανει κουνια μπελα!!Ευχαριστω
Τωρα δουλευει στην αλυσιδα Βριλλησου 55,Φραντζη 47 κλπ!Εχει κριτικες της σε αυτα τα στουντιο οπως και στο Κηφισου 30 που ηταν παλιοτερα

rocco83

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Like
125
Πόντοι
6
με το ιδιο ονομα δουλευει?Ειναι χρονια στο επαγγελμα παιδια?Δεν φαινεται παντως για ιεροδουλη.Ουτε η ομιλια της ουτε οι κινησεις της.Αξεχαστη κοπελα παντως..γυναικαρα.Θανκς Piatsas!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom