κλεοβουλος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 77
- Like
- 9.656
- Πόντοι
- 8.826
θυμαται κανεις την Κατερινα την Κρητικια που δουλευε στην Αλκιβιαδου? Εκανε φοβερο κρεβατι. Υπαρχει αραγε?
Αρρώσταινα με τη Κωλάρα της...
θυμαται κανεις την Κατερινα την Κρητικια που δουλευε στην Αλκιβιαδου? Εκανε φοβερο κρεβατι. Υπαρχει αραγε?
Την ειχα παρει την Κατερινα τη Κρητικια 2-3 φορες πριν φτασει η Νταιανα στο Αλκιβιαδου 16α και εκμηδενισει τις υπολοιπες.Καλη ηταν αλλα λιγο φαρδια περιφερεια για τα γουστα μου.Αρρώσταινα με τη Κωλάρα της...
Τίποτα νεότερο μάγκες?Μια κοπέλα σκουρόχρωμο δέρμα, 8ύμιζε τσιγκανέϊρο.. κορμάρα γυμνασμένη, κοντούλα σχετικά κ με καμπύλες, όνομα Μιρέλα (κάτι από Μ σίγουρα, μπορεί Μιρκέλα). Από το γνωστό δεξί (από τα 2) στη Κολοκυν8ούς, μετά το σούπερ-μάρκετ...
Ελληνικά άριστα, ισχυριζόταν από Βουλγαρία ότι ήταν, πολύ ωραίο γαμήσι αλλά έχει χα8εί...
Αν κάποιος γνωρίζει, να μας ''δώσει'' τα φώτα του
Σε ποιά αναφέρεσαι μύστη?Όπως μου είπε η ίδια χθες που τη ρώτησα,προς το παρόν δεν δουλεύει κάπου.
Έχεις και κονέ δηλαδή ;) ;) Κρίμα που δεν δουλεύει,ανυπομονώ να επανέλθει!Να είσαι καλά!Στη Μιρέλα που ψάχνεις και που ρώτησες προηγουμένως.
Ψάχνω την Μαίρη, ξανθιά με κοντό μοντερνέ μαλλί και τατουάζ Ελληνίδα MILF που δούλευε στο Διδύμου 22, Αγίου Πέτρου 7 και πολύ πρόσφατα στο Κασσάνδρας 8Γ.
Ψάχνω την Μαίρη, ξανθιά με κοντό μοντερνέ μαλλί και τατουάζ Ελληνίδα MILF που δούλευε στο Διδύμου 22, Αγίου Πέτρου 7 και πολύ πρόσφατα στο Κασσάνδρας 8Γ.
Μάγκες καλησπέρα! Ξέρει κανείς αν δουλεύει κάπου η Αλεξάνδρα/ Σάντρα από Αλκαμένους 117 και Διδύμου 8Α; Ξανθό σγουρό μαλλί, μικρό στήθος, έντονο κόκκινο κραγιόν, σχετικά κοντή. Είχα ρωτήσει και παλιά αλλά δεν. ευχαριστώ
Αλάνια,ξέρει κάποιος πού χάθηκε η Ιζαμπέλα από Αλκιβιάδου 16α;;;; Ευχαριστώ πολύ!
Σε παίρνει να μου στείλεις καμμιά πληροφορία;;; Εδώ ή σε pm ;;; Και πάλι ευχαριστώ!!!κανει σολο καριερα πια
κ δυνατη οπως παντα
Αν δεν κάνω λάθος πρέπει να είμαστε εδώ: Πολλά τα 70 € όταν έχεις πάρει και ξαναπάρει τα πάντα στο 20άρικο!!!!Σε παίρνει να μου στείλεις καμμιά πληροφορία;;; Εδώ ή σε pm ;;; Και πάλι ευχαριστώ!!!