You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αναζητήσεις «χαμένων» ιερόδουλων...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα podolagnos_28
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 11K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
The Kraang
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Απρ 2016
- Κριτικές
- 11
- Like
- 392
- Πόντοι
- 306
Σε ποιά αναφέρεσαι μύστη?Όπως μου είπε η ίδια χθες που τη ρώτησα,προς το παρόν δεν δουλεύει κάπου.
The Kraang
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Απρ 2016
- Κριτικές
- 11
- Like
- 392
- Πόντοι
- 306
Έχεις και κονέ δηλαδή ;) ;) Κρίμα που δεν δουλεύει,ανυπομονώ να επανέλθει!Να είσαι καλά!Στη Μιρέλα που ψάχνεις και που ρώτησες προηγουμένως.
Panosssss21
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2017
- Like
- 5
- Πόντοι
- 0
Μια βοηθεια και σε μενα ρε παιδια...!Μια Αννουλα που δουλευε φυλης 134 στο μεσαιο..-και πιο πριν φυλης 69 νομιζω με την Χριστινα την Καζακστανη..!ξερετε που παιζει τωρα η αν σταματησε?
Την αννουλα την Βουλγαρα λεω με το καστανοκοκκινο μαλλι..
Την αννουλα την Βουλγαρα λεω με το καστανοκοκκινο μαλλι..
Giorgos_Papadopoulos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 23
- Like
- 822
- Πόντοι
- 1.590
Ψάχνω την Μαίρη, ξανθιά με κοντό μοντερνέ μαλλί και τατουάζ Ελληνίδα MILF που δούλευε στο Διδύμου 22, Αγίου Πέτρου 7 και πολύ πρόσφατα στο Κασσάνδρας 8Γ.
ashootingstar
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 2
- Like
- 62
- Πόντοι
- 0
Ψάχνω την Μαίρη, ξανθιά με κοντό μοντερνέ μαλλί και τατουάζ Ελληνίδα MILF που δούλευε στο Διδύμου 22, Αγίου Πέτρου 7 και πολύ πρόσφατα στο Κασσάνδρας 8Γ.
Φίλος η Μαίρη είναι σε στούντιο εδω και κανα μήνα+
Αν εννοείς την Λίζα στο Βιργινίας Μπενάκη, ήταν πρωινή βάρδια πριν καμμιά δεκαριά ημέρες (στο Βιργινίας Μπενάκη) και αντικαθιστούσε την Βίκυ η οποία από ό,τι μου είπαν κάποιο ατύχημα είχε στο χέρι και δεν θα μπορούσε να δουλέψει για λίγες ημέρες. Δεν ξέρω αν έχει τριχωτό μουνί.
Digweed
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 16.294
- Πόντοι
- 3.836
Επέστρεψε στο Αγ.Πέτρου 7.
Digweed
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 16.294
- Πόντοι
- 3.836
Μάγκες καλησπέρα! Ξέρει κανείς αν δουλεύει κάπου η Αλεξάνδρα/ Σάντρα από Αλκαμένους 117 και Διδύμου 8Α; Ξανθό σγουρό μαλλί, μικρό στήθος, έντονο κόκκινο κραγιόν, σχετικά κοντή. Είχα ρωτήσει και παλιά αλλά δεν. ευχαριστώ
Δούλεψε για λίγο στο Αλκαμένους 117 και χάθηκε ξανά.
kafearkoudas
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 26
- Like
- 17.789
- Πόντοι
- 4.496
Αλάνια,ξέρει κάποιος πού χάθηκε η Ιζαμπέλα από Αλκιβιάδου 16α;;;; Ευχαριστώ πολύ!
jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
Αλάνια,ξέρει κάποιος πού χάθηκε η Ιζαμπέλα από Αλκιβιάδου 16α;;;; Ευχαριστώ πολύ!
κανει σολο καριερα πια
κ δυνατη οπως παντα
kafearkoudas
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 26
- Like
- 17.789
- Πόντοι
- 4.496
Σε παίρνει να μου στείλεις καμμιά πληροφορία;;; Εδώ ή σε pm ;;; Και πάλι ευχαριστώ!!!κανει σολο καριερα πια
κ δυνατη οπως παντα
kafearkoudas
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 26
- Like
- 17.789
- Πόντοι
- 4.496
Αν δεν κάνω λάθος πρέπει να είμαστε εδώ: Πολλά τα 70 € όταν έχεις πάρει και ξαναπάρει τα πάντα στο 20άρικο!!!!Σε παίρνει να μου στείλεις καμμιά πληροφορία;;; Εδώ ή σε pm ;;; Και πάλι ευχαριστώ!!!
Ευχαριστώ πολύ πάντως!
123tenoros123
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2011
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
Για χαρα παιδια η καρμεν που δουλευε μ. αλεξανδρου πανω απο το καφενειο που ειναι
Και μουνοχειλα σαν τις ντενιζα Που να τα προσφερη υπαρχουν καπου
Ειμαι εκτος αθηνων 200κμ μακρια και κανω καταδρομηκες δεν μπωρω να κανω ενημερωση
Διαβαζω ολες τις ενημερωσης
ΜΠΡΑΒΩ ΣΤΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΤΕΣ
ΚΑΘΕ ΠΛΗΡΩΦΟΡΙΑ ΘΑ ΕΚΤΙΜΗΘΗ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ
Και μουνοχειλα σαν τις ντενιζα Που να τα προσφερη υπαρχουν καπου
Ειμαι εκτος αθηνων 200κμ μακρια και κανω καταδρομηκες δεν μπωρω να κανω ενημερωση
Διαβαζω ολες τις ενημερωσης
ΜΠΡΑΒΩ ΣΤΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΤΕΣ
ΚΑΘΕ ΠΛΗΡΩΦΟΡΙΑ ΘΑ ΕΚΤΙΜΗΘΗ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ
Φίλε,η Κάρμεν μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχα μαζί της μου δήλωσε ότι σταμάτησε. Το ίδιο μου είπε και η Βίκυ,μία από τις κοπέλες που εργάζονται στον οίκο. Ωστόσο στην επικοινωνία που είχα μαζί της,ναι μεν μου είπε ότι σταμάτησε,αλλά άφησε και ένα μικρό ενδεχόμενο μήπως και ξαναδουλέψει και μου πρότεινε να της ξανατηλεφωνήσω μετά από καμμιά εικοσαριά μέρες.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 31
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 2
- Εμφανίσεις