streetwalker
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 201
- Πόντοι
- 66
Για την Τζενη ενδιαφέρομαι κι εγώ, αλλά μάλλον θα είναι σε κανένα καταυλισμό έξω απο την Σοφια.
καλη χρονια φιλε , τελευταια δοκιμασα λολιτα απο ισογειο κασανδρας 3 καλο κομματι και υπηρεσιες ,σιντυ απο βριλησσου 46 αρκετα καλη , νινα και λιλη απο κηφισου 60 , και λορελ απο γερμανους
Μεχρι προσφατα εργζοταν και παλι σαν Εμμανουελα στο Τατοιου 58, Συγγρου 108 και Λ. Αθηνων 343η Εμανουελα απο βριλησσου 42
που μετα πηγε βριλησου 60 ως Βαλεντινα
σταματησε?
εχει σταματησει κοντα 2,5 χρονια περιπου νοικοκιρευτηκε το κοριτσιΗ γνωστή Αμάντα από Σπύρου Πάτση τη απέγινε?
Εχει γραφτει οτι εχει παντρευτει!Η λίστα μου:
4) Άννα Πίτσος από Φ109
Ναι, το ξέρω είναι παλιές αλλά αγαπημένες μου.
Όποιος ξέρει κάτι ας στείλει μήνυμα παρακαλώ.
Ευχαριστώ.-
Μεγάλη γυρολόγος πλέον .Τελευταία βρίσκεται στο Λιοσίων 76.Ξερει κάνεις που βρισκεται η Μαρία η Τσέχα?
Εδώ και πάρα πολύ καιρό βρίσκεται στην πατρίδα της.Καλησπέρα παιδιά, μήπως ξέρει κανείς που βρίσκεται αυτή την περίοδο η Ρίτα η ''νοσοκόμα'' από Ιάσωνος ? Ευχαριστώ
Και επισης την αλεξανδρα, την αδερφη της ξενιας που δουλευει στο φωκαιας 17β. Ξερω ότι ειναι δυσκολες περιπτώσεις και οι δυο, γιατι δε δουλευουν σταθερα καπου, αλλα αν ξερει καποιος ας μου πει σχετικα.
Η Μαγκνταλένα είναι στην πατρίδα της ύστερα από την ιστορία με το κύκλωμα με τις Μολδαβές.Συναγωνιστές, έχει πετύχει κανείς την Λαρίσα την γουρλομάτα (από Διδύμου 7Α, Κολωνού 32 και Λεωνίδου και Λεωνίδου 28) ή την Μαγκνταλένα (Ακομινάτου 2);
Ή Τζόύλίάννά άπό φίλης 71 69 ξέρόύμέ πόύ έχέί πάέί?
Βρίσκεται στην πατρίδα της όπως κάθε χρόνο τέτοια εποχή.Συναγωνιστές καλήμερα και χρόνια πολλά! Η Ιζαμπέλα απο Αλκιβιάδου 16Α υπάρχει ακομα? Αλκιβιάδου 16Α γιατί μου είπαν ότι έφυγε από το συγκεκριμένο σπιτι Την έχετε πάρει μάτι πουθενά?
Έχει γραφτεί ότι βρίσκεται και δουλεύει στη Γερμανία.τη νικολετα που την βρίσκουμε από το φυλης 66α
Στην πατρίδα της-κανονικά θα έπρεπε ήδη να έχει επιστρέψει.η τζουλια απο εξηκιου 18 οροφος χοντρη μελαχρινη εχει χαθει κανα 6μηνο γνωριζουμε αν επεστρεψε στην πατριδα της η εκδιδεται καπου αλλου?
Θεσσαλονίκη οπου και δουλεύει εδώ και αρκετό καιρό.Ρε παιδια η Γαληνη που βρισκεται; η μελαχροινη κοντουλα με τις βυζαρες εννοω. Οποιος ξερει ας στειλει μνμ
νασαι καλα τυπε η αδερφη τηςΈχει γραφτεί ότι βρίσκεται και δουλεύει στη Γερμανία.