You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αναζητήσεις «χαμένων» ιερόδουλων...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα podolagnos_28
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 11K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
Naruto
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 20
- Like
- 1.557
- Πόντοι
- 3.057
Αν και δυσκολα θα τη θυμαται κανεις....στο ''naughty cats'' οταν εκλεισε ειχε μια Sonya κοντουλα με βυζαρες...οχι οτι καιγομαι αλλα μου εμεινε αποθημενο γιατι την κοιταζα καθε μερα και μολις σκασαν τα λεφτα μπηκα στο site και ειχε κλεισει
Εχει κανεις ιδεα τι μπορει να εχει απογινει....
Υ.Γ οτι θυμαμαι χαιρομαι το ξερω :Ρ
Καλη χρονια σε ολους,υγεια και χαμογελα παντα.
Εχει κανεις ιδεα τι μπορει να εχει απογινει....
Υ.Γ οτι θυμαμαι χαιρομαι το ξερω :Ρ
Καλη χρονια σε ολους,υγεια και χαμογελα παντα.
Hobbbistas
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 388
- Πόντοι
- 21
Καλησπέρα...
Γνωρίζει κανείς τι έχει απογίνει η εν λόγω κορασίδα? ...
Έκανε πολύ καλό "καραμέλωμα"
Γνωρίζει κανείς τι έχει απογίνει η εν λόγω κορασίδα? ...
Έκανε πολύ καλό "καραμέλωμα"
Xaris_0026
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2015
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
η Εμανουελα απο βριλησσου 42
που μετα πηγε βριλησου 60 ως Βαλεντινα
σταματησε?
που μετα πηγε βριλησου 60 ως Βαλεντινα
σταματησε?
kurt russel
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 8
- Like
- 168
- Πόντοι
- 1
Καλη χρονια σε ολους κ ολες!
Πριν μια πενταετια δουλευε στο Βιργινίας Μπενάκη 31 την δευτερη βαρδια καθημερινες (μετα την ελληνιδα βικυ,αν θυμαμαι καλα) μια 45αρα-50αρα με πολυ καλο σωμα για τα χρονια της,καστανοξανθη με κοντο μαλλι.Ρωσιδα η ουκρανεζα.Νορμαλ στηθος,ψευτικο αλλα καλο,στητο.Γυμνασμενο κορμι χωρις πιασιματα πολλα,αλλα οχι κ κοκκαλοσουπα.Δεν θυμαμαι να εδινε κωλο.
Καπου ειχα ακουσει/διαβασει οτι δουλευε τοτε κ στο στουντιο στην Σερβίων 26 ταυτοχρονα.Πρεπει να δουλευε στο Βιργινίας Μπενάκη για 2-3 χρονια σιγουρα αν οχι και περισσοτερο.Ξερει κανενας πιο μαγκας τιποτα?
Πριν μια πενταετια δουλευε στο Βιργινίας Μπενάκη 31 την δευτερη βαρδια καθημερινες (μετα την ελληνιδα βικυ,αν θυμαμαι καλα) μια 45αρα-50αρα με πολυ καλο σωμα για τα χρονια της,καστανοξανθη με κοντο μαλλι.Ρωσιδα η ουκρανεζα.Νορμαλ στηθος,ψευτικο αλλα καλο,στητο.Γυμνασμενο κορμι χωρις πιασιματα πολλα,αλλα οχι κ κοκκαλοσουπα.Δεν θυμαμαι να εδινε κωλο.
Καπου ειχα ακουσει/διαβασει οτι δουλευε τοτε κ στο στουντιο στην Σερβίων 26 ταυτοχρονα.Πρεπει να δουλευε στο Βιργινίας Μπενάκη για 2-3 χρονια σιγουρα αν οχι και περισσοτερο.Ξερει κανενας πιο μαγκας τιποτα?
Λες την Αλεξανδρα που δουλευε στην Συγγρου στο 296 κ παλια Κασσανδρας ως Σαββινα;Προσφατα πηρα χαμπαρι πως η Φουρειρα ειχε εγκαταλειψει την πιαστα κ δουλευε Συγγρου κ Θησεως, αλλα δεν την ειχα προλαβει εκει... Ξερει κανεις που βρισκεται τωρα η κοπελα;;;
block0
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
απειρες γνωσεις ρρε μυστη...............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Λες την Αλεξανδρα που δουλευε στην Συγγρου στο 296 κ παλια Κασσανδρας ως Σαββινα;
Διαγραμμένο μέλος 151743
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Αυγ 2014
- Κριτικές
- 2
- Like
- 745
- Πόντοι
- 96
οντως που χαθηκε αυτο το κορμι?Λες την Αλεξανδρα που δουλευε στην Συγγρου στο 296 κ παλια Κασσανδρας ως Σαββινα;
Απο οτι ξερω εχει σταματησειοντως που χαθηκε αυτο το κορμι?
Διαγραμμένο μέλος 151743
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Αυγ 2014
- Κριτικές
- 2
- Like
- 745
- Πόντοι
- 96
την ειχα τιμησει καποτε στο κασσανδρας ισογειο παρτουζα με μιχαελα , ανεπαναληπτα μουνια τσαμπιονς λιγκ κατηγοριαΑπο οτι ξερω εχει σταματησει
Ειμαι χρονια στο αθλημα, ασχετα που εδω εχω γραφτει περιπου ενα χρονο, μεν εδω μεσα εχω ανακαλυψει πραγματα που δεν ηξερα..καλη χρονια μυστηαπειρες γνωσεις ρρε μυστη...............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αλλο καυλακι η μιχαελα, εγω κασσανδρας οσες φορες πηγα γινοταν χαμος στο ισιγειο, εγω την τιμησα στην συγγρου στο 296, αλλα δυστηχως 3 φορες γιατι μετα σταματησε...πολυ καλες υπερεσιες η γκομενατην ειχα τιμησει καποτε στο κασσανδρας ισογειο παρτουζα με μιχαελα , ανεπαναληπτα μουνια τσαμπιονς λιγκ κατηγορια
Διαγραμμένο μέλος 151743
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Αυγ 2014
- Κριτικές
- 2
- Like
- 745
- Πόντοι
- 96
η μιχαελα εμφανιστηκε ως νικολετα ενα μικρο διαστημα στα κασσανδρας αλλα ξαναχαθηκε , η μεγιστη τσα τσα κυρα ελενη μου πε πως συζει εδω αθηνα και ειναι καλα , ας ελπισουμε να γυρισει καποια στιγμηΑλλο καυλακι η μιχαελα, εγω κασσανδρας οσες φορες πηγα γινοταν χαμος στο ισιγειο, εγω την τιμησα στην συγγρου στο 296, αλλα δυστηχως 3 φορες γιατι μετα σταματησε...πολυ καλες υπερεσιες η γκομενα
Αυτη που κατα την γνωμη μου ηταν η τοπ της κασσανδρας ηταν η τζουλια(κασσανδρας 8γ)..αλλα εριξε μαυρη πετρα κ χαθηκε..η μιχαελα εμφανιστηκε ως νικολετα ενα μικρο διαστημα στα κασσανδρας αλλα ξαναχαθηκε , η μεγιστη τσα τσα κυρα ελενη μου πε πως συζει εδω αθηνα και ειναι καλα , ας ελπισουμε να γυρισει καποια στιγμη
block0
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
ποια προτεινεις τωρα ρε μυστη?Αλλο καυλακι η μιχαελα, εγω κασσανδρας οσες φορες πηγα γινοταν χαμος στο ισιγειο, εγω την τιμησα στην συγγρου στο 296, αλλα δυστηχως 3 φορες γιατι μετα σταματησε...πολυ καλες υπερεσιες η γκομενα
καλη χρονια να χουμε
Διαγραμμένο μέλος 151743
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Αυγ 2014
- Κριτικές
- 2
- Like
- 745
- Πόντοι
- 96
καλη χρονια φιλε , τελευταια δοκιμασα λολιτα απο ισογειο κασανδρας 3 καλο κομματι και υπηρεσιες ,σιντυ απο βριλησσου 46 αρκετα καλη , νινα και λιλη απο κηφισου 60 , και λορελ απο γερμανουςποια προτεινεις τωρα ρε μυστη?
καλη χρονια να χουμε
Διαγραμμένο μέλος 151743
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Αυγ 2014
- Κριτικές
- 2
- Like
- 745
- Πόντοι
- 96
τιμια κορασιδα, δε θα ξεχασω μια φορα στο βουνο που τη γαμουσα αρκετη ωρα και δε τελειωνα μου λεει θα σε κανω να τελειωσεις εδω δε φευγεις ετσι και μου βγαζει το προφυλακτικο και με μανια μεγαλη και με λυσα της ελουσα με σπερμα το στοματακι της , και παντα χαμογελαστη και ναζιαραΑυτη που κατα την γνωμη μου ηταν η τοπ της κασσανδρας ηταν η τζουλια(κασσανδρας 8γ)..αλλα εριξε μαυρη πετρα κ χαθηκε..
αννα απο κασσανδρας κ μανια οσοι γουσταρουν νταρντανογυναικο, εμιλυ απο κωνσταντινουπολεως, νικολ απο πειραιως 193, ζακλυν σπυρου πατση 27, σονια η την ζαννετ στο στουντιο 12 κ κηφισου 60 την νινα αλλα δεν την βλεπω τωρα στο προγραμμα κ μην ξεχασω την μαρινα την σερβα στην λεωφορο αθηνων 373..εγω με αυτες εχω περασει καλα, ειναι προσωπικη μου αποψηποια προτεινεις τωρα ρε μυστη?
καλη χρονια να χουμε
Απο οτι ξερω εχει σταματησει
Σταμάτησε;;;; Μόνιμα;; :'(
seducer
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 78
- Like
- 741
- Πόντοι
- 6.135
Η λίστα μου:
1) Τζένη το γυφτάκι (φυλής, μετάξι)
2) Ντανιέλλα η αλβανίδα από μετάξι
3) Άννα η ποντικοπολωνέζα από Φυλής
4) Άννα Πίτσος από Φ109
Ναι, το ξέρω είναι παλιές αλλά αγαπημένες μου.
Όποιος ξέρει κάτι ας στείλει μήνυμα παρακαλώ.
Ευχαριστώ.-
1) Τζένη το γυφτάκι (φυλής, μετάξι)
2) Ντανιέλλα η αλβανίδα από μετάξι
3) Άννα η ποντικοπολωνέζα από Φυλής
4) Άννα Πίτσος από Φ109
Ναι, το ξέρω είναι παλιές αλλά αγαπημένες μου.
Όποιος ξέρει κάτι ας στείλει μήνυμα παρακαλώ.
Ευχαριστώ.-
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 31
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 2
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 27