Νέα

Αναζητήσεις «χαμένων» ιερόδουλων...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα podolagnos_28
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

maras

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Ή Τζόύλίάννά άπό φίλης 71 69 ξέρόύμέ πόύ έχέί πάέί?

Naruto

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
20
Like
1.557
Πόντοι
3.057
Αν και δυσκολα θα τη θυμαται κανεις....στο ''naughty cats'' οταν εκλεισε ειχε μια Sonya κοντουλα με βυζαρες...οχι οτι καιγομαι αλλα μου εμεινε αποθημενο γιατι την κοιταζα καθε μερα και μολις σκασαν τα λεφτα μπηκα στο site  και ειχε κλεισει  :headbang:

Εχει κανεις ιδεα τι μπορει να εχει απογινει.... 

Υ.Γ οτι θυμαμαι χαιρομαι το ξερω :Ρ

Καλη χρονια σε ολους,υγεια και χαμογελα παντα.

Xaris_0026

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2015
Like
6
Πόντοι
0
η Εμανουελα απο βριλησσου 42
που μετα πηγε βριλησου 60 ως Βαλεντινα
σταματησε?

kurt russel

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2010
Κριτικές
8
Like
168
Πόντοι
1
Καλη χρονια σε ολους κ ολες!

Πριν μια πενταετια δουλευε στο Βιργινίας Μπενάκη 31 την δευτερη βαρδια καθημερινες (μετα την ελληνιδα βικυ,αν θυμαμαι καλα) μια 45αρα-50αρα με πολυ καλο σωμα για τα χρονια της,καστανοξανθη με κοντο μαλλι.Ρωσιδα η ουκρανεζα.Νορμαλ στηθος,ψευτικο αλλα καλο,στητο.Γυμνασμενο κορμι χωρις πιασιματα πολλα,αλλα οχι κ κοκκαλοσουπα.Δεν θυμαμαι να εδινε κωλο.

Καπου ειχα ακουσει/διαβασει οτι δουλευε τοτε κ στο στουντιο στην Σερβίων 26 ταυτοχρονα.Πρεπει να δουλευε στο Βιργινίας Μπενάκη για 2-3 χρονια σιγουρα αν οχι και περισσοτερο.Ξερει κανενας πιο μαγκας τιποτα?  :huh:

sisax87

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Ιουλ 2015
Κριτικές
40
Like
2.266
Πόντοι
1.206
Προσφατα πηρα χαμπαρι πως η Φουρειρα ειχε εγκαταλειψει την πιαστα κ δουλευε Συγγρου κ Θησεως, αλλα δεν την ειχα προλαβει εκει... Ξερει κανεις που βρισκεται τωρα η κοπελα;;;
Λες την Αλεξανδρα που δουλευε στην Συγγρου στο 296 κ παλια Κασσανδρας ως Σαββινα;

Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Κριτικές
2
Like
745
Πόντοι
96

sisax87

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Ιουλ 2015
Κριτικές
40
Like
2.266
Πόντοι
1.206
απειρες γνωσεις ρρε μυστη...............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ειμαι χρονια στο αθλημα, ασχετα που εδω εχω γραφτει περιπου ενα χρονο, μεν εδω μεσα εχω ανακαλυψει πραγματα που δεν ηξερα..καλη χρονια μυστη

sisax87

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Ιουλ 2015
Κριτικές
40
Like
2.266
Πόντοι
1.206
την ειχα τιμησει καποτε στο κασσανδρας ισογειο παρτουζα με μιχαελα , ανεπαναληπτα μουνια τσαμπιονς λιγκ κατηγορια
Αλλο καυλακι η μιχαελα, εγω κασσανδρας οσες φορες πηγα γινοταν χαμος στο ισιγειο, εγω την τιμησα στην συγγρου στο 296, αλλα δυστηχως 3 φορες γιατι μετα σταματησε...πολυ καλες υπερεσιες η γκομενα

Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Κριτικές
2
Like
745
Πόντοι
96
Αλλο καυλακι η μιχαελα, εγω κασσανδρας οσες φορες πηγα γινοταν χαμος στο ισιγειο, εγω την τιμησα στην συγγρου στο 296, αλλα δυστηχως 3 φορες γιατι μετα σταματησε...πολυ καλες υπερεσιες η γκομενα
η μιχαελα εμφανιστηκε ως νικολετα ενα μικρο διαστημα στα κασσανδρας αλλα ξαναχαθηκε , η μεγιστη τσα τσα κυρα ελενη μου πε πως συζει εδω αθηνα και ειναι καλα , ας ελπισουμε να γυρισει καποια στιγμη

sisax87

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Ιουλ 2015
Κριτικές
40
Like
2.266
Πόντοι
1.206
η μιχαελα εμφανιστηκε ως νικολετα ενα μικρο διαστημα στα κασσανδρας αλλα ξαναχαθηκε , η μεγιστη τσα τσα κυρα ελενη μου πε πως συζει εδω αθηνα και ειναι καλα , ας ελπισουμε να γυρισει καποια στιγμη
Αυτη που κατα την γνωμη μου ηταν η τοπ της κασσανδρας ηταν η τζουλια(κασσανδρας 8γ)..αλλα εριξε μαυρη πετρα κ χαθηκε..

block0

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2015
Like
2
Πόντοι
16
ποια προτεινεις τωρα ρε μυστη?
καλη χρονια να χουμε

Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Κριτικές
2
Like
745
Πόντοι
96
καλη χρονια να χουμε
καλη χρονια φιλε , τελευταια δοκιμασα λολιτα απο ισογειο κασανδρας 3 καλο κομματι και υπηρεσιες ,σιντυ απο βριλησσου 46 αρκετα καλη , νινα και λιλη απο κηφισου 60 , και λορελ απο γερμανους

Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Κριτικές
2
Like
745
Πόντοι
96
Αυτη που κατα την γνωμη μου ηταν η τοπ της κασσανδρας ηταν η τζουλια(κασσανδρας 8γ)..αλλα εριξε μαυρη πετρα κ χαθηκε..
τιμια κορασιδα, δε θα ξεχασω μια φορα στο βουνο που τη γαμουσα αρκετη ωρα και δε τελειωνα μου λεει θα σε κανω να τελειωσεις εδω δε φευγεις ετσι και  μου βγαζει το προφυλακτικο και με μανια μεγαλη και με λυσα της ελουσα με σπερμα το στοματακι της , και παντα χαμογελαστη και ναζιαρα

sisax87

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Ιουλ 2015
Κριτικές
40
Like
2.266
Πόντοι
1.206
καλη χρονια να χουμε
αννα απο κασσανδρας κ μανια οσοι γουσταρουν νταρντανογυναικο, εμιλυ απο κωνσταντινουπολεως, νικολ απο πειραιως 193, ζακλυν σπυρου πατση 27, σονια η την ζαννετ στο στουντιο 12 κ κηφισου 60 την νινα αλλα δεν την βλεπω τωρα στο προγραμμα κ μην ξεχασω την μαρινα την σερβα στην λεωφορο αθηνων 373..εγω με αυτες εχω περασει καλα, ειναι προσωπικη μου αποψη

seducer

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Κριτικές
78
Like
741
Πόντοι
6.135
Η λίστα μου:
1) Τζένη το γυφτάκι (φυλής, μετάξι)
2) Ντανιέλλα η αλβανίδα από μετάξι
3) Άννα η ποντικοπολωνέζα από Φυλής
4) Άννα Πίτσος από Φ109

Ναι, το ξέρω είναι παλιές αλλά αγαπημένες μου.

Όποιος ξέρει κάτι ας στείλει μήνυμα παρακαλώ.

Ευχαριστώ.-

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom