Νέα

Αναζητήσεις «χαμένων» ιερόδουλων...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα podolagnos_28
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Έχει γυρίσει Ρουμανία εδώ και δυο χρόνια και δύσκολα τη βλέπω να επιστρέφει. Απ'ότι έμαθα έδειξε κάποιο ενδιαφέρον να ξαναγυρίσει στα Κασσάνδρας πέρσυ γύρω στο Πάσχα αλλά τελικά δεν προχώρησε.

ευχαριστω πολυ φιλε για την πληροφορια,τελικα ολες οι Αμνιζιοτισες βλεπω την κοπανησαν.
Μονο η ΒαλιοΡωξανη εμεινε στα Κασσσανδρας,θα ριξω μια γυρα παντως κι εκει.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Στέλλα ή Μόνικα, η λεπτή ξανθιά Βουλγάρα με το κοντό μαλλί και τα τατού με τα αστεράκια από Φυλής και Μονής Προδρόμου, ήταν και Φωκαίας. :wanker:
Όπως έχει γραφτεί έμοιαζε με την courtney simpson. ΄
Πήγε σε στούντιο το μόνο που γνωρίζω στο Συγγρού 248 και έκτοτε εξαφανίστηκε.
Την είχα πάρει μια φορά 2ωρη βιζιτούλα όσο εργαζόταν στα ρδέλα, κάποιο καλοκαίρι :fuck2:

Την ξεχνάς,το έχουμε πει αυτό... :hi:
Τώρα που το σκέφτομαι,αυτή είναι η κορασίδα που έχω γαμήσει πιο πολλές φορές.... :helpplea: :helpplea: :helpplea:
Πρόχειρα μπορώ να θυμηθώ 40 + γαμήσια μαζί της..... :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456
Την ξεχνάς,το έχουμε πει αυτό... :hi:
Τώρα που το σκέφτομαι,αυτή είναι η κορασίδα που έχω γαμήσει πιο πολλές φορές.... :helpplea: :helpplea: :helpplea:
Πρόχειρα μπορώ να θυμηθώ 40 + γαμήσια μαζί της..... :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:
Γεια σου billy ηταν η κοπελα που έλεγε οτι ήταν απο Βρυξέλλες φοβερό τυπακι σε στήσιμο και σώματακι πολλοί την έχουν αναζητήσει απο τοτε

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Γεια σου billy ηταν η κοπελα που έλεγε οτι ήταν απο Βρυξέλλες φοβερό τυπακι σε στήσιμο και σώματακι πολλοί την έχουν αναζητήσει απο τοτε

Εμένα δεν μου είχε πει κάτι τέτοιο...
Βουλγάρα το έπαιζε,αλλά ήταν Ρουμάνα...
Δεν άφηνε 69 με τίποτα,αλλά ένα πρωί στο "βαπόρι"....πήγα να φύγω και μου λέει κάνω 69..... :wanker: :wanker: :wanker:

Την γάμησα σερί 2 φορές...

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456
Ναι η τσατσά τοτε την παρουσίαζε έτσι οτι είναι απο Βρυξέλλες εντάξει όλα αυτά είναι λεπτομεριες για την Ιστορια.Το σίγουρο είναι οτι πρεπει τοτε να πέρασες απίστευτα μαζί της

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
η λαουρα η καυλιαρα με τα κοτσιδάκια η αρχιδορουφηχτρα από το βλαδιβοστοκ που χαθηκε;ειχα το τηλ της αλλα το εχασα'γνωριζει κανεις τιποτα;
κανει επιλεκτικες συναντησεις με σταθερους πελατες της.........

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
καλημερα σας,ξερει κανεις εδω μεσα που βρισκεται η Καταλινα που δουλευε παλιοτερα στο Κασ-8α;
μια ψηλη μελαχρινη μουναρα αν βοηθαει αυτο καπου που δουλευε και στο Αμνιζια.
Εχει σταματησει εδω και πολυ καιρο.
Γυρισε στην Ρουμανια.παντρευτηκε και εκανε οικογενεια.
Καποαιους μηνες πριν φημολογητο στην Κασσανδρας οτι θα επεστεφε, αλλα τελικα τζιφος...........

:dunno: :dunno: :dunno: :dunno:

Πλάκα έχεις ρε φίλε, ειλικρινά.

Γιατι εχει πλακα ?

Ρώτα τον px75 γι' αυτήν, αν δεν ξέρει αυτός δεν ξέρει κανείς άλλος. Επειδή όμως κάτι γνωρίζω κι εγώ σου λέω ότι μάλλον δε θα πρέπει να είσαι αισιόδοξος για τη συγκεκριμένη αν και ως γνωστόν στο χώρο ισχύει το "ποτέ μη λες ποτέ"...

Ετσι ε ? ? ?
Βλεπω αυθαδιοαζεις και οποτε μe ξαναρωτησεις κατι θα σε παραπεμψω στον px....
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Ναι η τσατσά τοτε την παρουσίαζε έτσι οτι είναι απο Βρυξέλλες εντάξει όλα αυτά είναι λεπτομεριες για την Ιστορια.Το σίγουρο είναι οτι πρεπει τοτε να πέρασες απίστευτα μαζί της

Θυμάμαι,την λέγαμε "Φλαμανδή"... ;)
Σε εμένα λέω δεν έλεγε μαλακίες....γιατί με ήξεραν.... :hi: :hi: :hi:

Εντάξει η κοπέλα ήταν στυλιάρι/μουνάρα.... :kneel:

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.004
Πόντοι
5.015
Θα γυρίσω πολλά χρόνια πίσω αλλά αξίζει...θυμάται κανεις την Αννα ενα τουμπανο ψηλό ξανθό...2000 περιπου σε ενα ίδρυμα που βρισκόταν στα υπεραστικά ΚΤΕΛ της λιοσιων

Πλάκα έχεις ρε φίλε, ειλικρινά.

Γιατί έχει πλάκα;

Τί νόημα έχει να ρωτάει στο παρόν thread για μια κοπέλα την οποία τιμούσε 15 χρόνια πριν; Πες μου ειλικρινά...

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Τα ίδια με τον από πάνω ισχύουν και για σένα.

Όλο ρωτάς και ρωτάς και καμμία (μα καμμία) ενημέρωση.

Και δεν φτάνει αυτό:

Τρέχουν όλοι όσοι ενημερώνουν και οι παρτάκηδες όπως εσύ δεν διαβάζουν ούτε καν τις ενημερώσεις.

Έρχεστε λοιπόν εδώ να ρωτήσετε για να τα βρείτε έτοιμα στο πιάτο μη τυχόν και πέσει ο κώλος σας.

:coffee:

Επισκέπτης
Ε όχι δα, ανενημέρωτο σε βρίσκω. Η Μιχαέλα και η Χριστίνα εργάζονται στην αλυσίδα του Μεγαλέξαντρου κοντά τρία χρόνια τώρα (η δεύτερη ως Σόνια).
Την Κλαούντια και την Άντρα (νυν Ρομπέρτα) θα τις βρεις στα στούντιο της γερμανικής αλυσίδας.
Και αν πας μια βόλτα στο Χ-Bar θα δεις εκεί τη Μελίσα και τη Ντέλια.

Επιπλέον η Ρωξάνη/Βάλια έφυγε από τα Κασσάνδρας και δουλεύει τώρα στα στούντιο της αλυσίδας Μελαντίας, Κατεχάκη 5, Αθηνών 373, κλπ.

αναφερομουν στα Κασσανδρας οπως εγραψα λογω κοντινης εργασιας αλλα ολες αυτες δεν τις ηξερα μπορω να πω.
Η Ρομπερτα που ειπες μου θυμισε την κοπελα με το πιασμενο μαλλι και τον φοβερο κωλο που την ειχα δει
παλια Κωνσταντινουπολεως 92α,αυτη θα λες μαλλον,η μονη Μελισα που ξερω ειναι η Ντεζυ απο το Αμνιζια
αλλα θα παω να δω στο εξ μπαρ.
Για Βαλια εχεις δικιο παντως,δεν την ειχα δει την αλλαγη μιας και ημουν επαρχια.
Περασα κι απο Κασ-3 με το αφεντικο μου πριν λιγο και ηταν η Λαουρα,φοβερο μωρακι,λυσσαξε αυτος αλλα δεν μπηκε.
Τον βλεπω να επιστρεφει,ευχαριστω για τις πληροφοριες φιλε.

rollefermat

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Η Αναστασία από Αγκύρας 12Α έχει επιστρέψει;

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Η Αναστασία από Αγκύρας 12Α έχει επιστρέψει;

Τζακ ποτ- έχεις 33 ποστ και 33 ερωτήσεις!
Αυτό ομολογώ δεν το έχω ξαναδεί!!!

Αν υποθέσουμε ότι έχεις ρωτήσει για 33 κοπέλες θα έπρεπε (αν δεν ήσουν παρτάκιας) να μάς είχες πει μια κουβέντα για κάποια από δαύτες.

Οπότε περιμένουμε την επόμενη ερώτησή σου η οποία να είσαι σίγουρος ότι δεν πρόκειται να απαντηθεί.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.121
Πόντοι
22.785
Τζακ ποτ- έχεις 33 ποστ και 33 ερωτήσεις!
Αυτό ομολογώ δεν το έχω ξαναδεί!!!

Αν υποθέσουμε ότι έχεις ρωτήσει για 33 κοπέλες θα έπρεπε (αν δεν ήσουν παρτάκιας) να μάς είχες πει μια κουβέντα για κάποια από δαύτες.

Οπότε περιμένουμε την επόμενη ερώτησή σου η οποία να είσαι σίγουρος ότι δεν πρόκειται να απαντηθεί.
......

...... Τοιαύτα άτυχώς θα συγγράφομεν μέχρι νά διέλθουν...........

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Τί νόημα έχει να ρωτάει στο παρόν thread για μια κοπέλα την οποία τιμούσε 15 χρόνια πριν; Πες μου ειλικρινά...
την ιδια ακριβως απορια εχω κ γω... :helpplea:
Γιατι μπορει να δουλευει ακομα και να θελει να την ξανατιμησει.
Και εαν δεν ρωτουσε στο παρον thread σε ποιο θα ρωτουσε ? ? ?
Και μην μου πεις οτι δεν υπαρχουν ακομα κοπελες που ηταν πριν 15 χρονια και ακομα δουλευουν, γιατι υπαρχουν.....

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.004
Πόντοι
5.015
Γιατι μπορει να δουλευει ακομα και να θελει να την ξανατιμησει.
Και εαν δεν ρωτουσε στο παρον thread σε ποιο θα ρωτουσε ? ? ?
Και μην μου πεις οτι δεν υπαρχουν ακομα κοπελες που ηταν πριν 15 χρονια και ακομα δουλευουν, γιατι υπαρχουν.....

Φυσικά και υπάρχουν αλλά αφ' ενός δεν είναι και το πλέον πιθανό, αφ' ετέρου μόνο κάτι τύποι με τη διαολεμένη μνήμη τη δικιά σου θα τις θυμούνται και ΕΠΙΠΛΕΟΝ θα γνωρίζουν και πού δουλεύουν τώρα :grin: :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom