agoraios2013
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1
Μήπως ξέρει κάποιος η Βικτώρια η ουκρανή (Ξανθιά κοντό μαλί φούλ πρόγραμμα) από Φωκαίας 27 υπόγειο τί έγινε?
.........Εγώ να δεις που δυο φορές που είχα πάει επί τούτου στο studio που δούλευε για να την πάρω, και τις δύο ενώ ήταν κανονικά στο πρόγραμμα είχε μόλις αδιαθετήσει κι είχε φύγει εκτάκτως... Δε με ήθελε καθόλου με τη συγκεκριμένη, δεν μπόρεσα ποτέ να γευτώ το PSE της "Αμάντα - καβλωμένη πάντα" :-
.......Μήπως ξέρει κάποιος η Βικτώρια η ουκρανή (Ξανθιά κοντό μαλί φούλ πρόγραμμα) από Φωκαίας 27 υπόγειο τί έγινε?
Kαλησπερα παιδιά μετα της 5.30μ.μ τι?επέστρεψε?θα πέρναγα να δω αλλα δεν είμαι κοντά πάντως απο το μαγαζί φωκαιας27 υπογειο είχαν πει οτι δεν θα ξαναδουλευε εκει.......
..... μετά τίς 5.30 μ.μ.!!
eeeΡε συναγωνιστές έψαχνα μια περίπτωση ανώνυμης που δούλεψε προσφατα καναδυο βδομάδες στη βουλιαγμένης . Τώρα χάθηκε . Ξέρει κανεις λεπτομέρειες; Κατι παραπάνω γι αυτή ; εθνικότητα; Σταμάτησε; Θα ξαναδουλέψει;
Καλά κι'εσύ τώρα τη θυμήθηκες; Δυο χρόνια και είναι που σταμάτησε το άθλημα.
Κανένα νέο από Κλεοπάτρα υπάρχει παιδιά ? Μήπως γύρισε από Ολλανδία ?Η Κλεποατρα ειναι στην Ολλανδια..........
Συμφωνα με τις ενημερωσεις εχει επιστρεψει.Καλησπέρα μάγκες! Μήπως γνωρίζετε που έχει εξαφανιστεί η Άντζελα από Κωνσταντινουπόλεως 166β; Έπαιζε
σταθερά στην τρίτη βάρδια, με απλό πρόγραμμα. Την ψάχνω εδώ και 1,5-2 μήνες.. μήπως άλλαξε τσαρδί ή σταμάτισε εντελώς;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για κάθε απάντηση σας.
Ουδεν νεωτερο.........Κανένα νέο από Κλεοπάτρα υπάρχει παιδιά ? Μήπως γύρισε από Ολλανδία ?
Μάγκες, καλησπέρα. Η Αννούλα η Πολωνέζα από Φωκαίας 27, γνωρίζει κανείς τι απέγινε?
Η Όλγα το θωρηκτό που δούλευε Περγάμου και πριν ένα περίπου μήνα εμφανίσθηκε στο Διδυμου 27 πρωϊνή βάρδια γνωρίζει κάνεις που βρίσκεται;
Έλα ντε...
Που χάθηκε πάλι αυτή;
Η τσατσά μου είπε ότι σταμάτησε γενικώς να δουλεύει. Αλλά δεν την πιστεύω.