papanas80gr
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2014
- Like
- 48
- Πόντοι
- 0
Παιδια τελικα με την Τζουλι απο φυλης 104 μπορεί κάποιος αν ξέρει πως θα την βρούμε ος call-girl ?
Oχι αυτο τον καιρο δεν λειτουργει.γεια χαρά κι από εμένα. γνωρίζει κανείσ αν το studio gheisa στο παγκράτι λειτουργεί ακόμα?
Αυτο τον καιρο δεν εργαζεται λογω προσωπικων προβληματων.καμια Info για την Νικολ (κασσανδρας-γερμανους)????
Ευχάριστο, αλλά θα ήθελα παίρνει και άλλες βάρδιες και όχι μόνο την τρίτη .Επιστροφη της Αννας στον ομιλο Κασσανδρας.
Της μελαχρινης καλλονής οπως χαρακτηριστικά ανέφερα στις παλιότερες ενημερώσεις μου.
Λαμπερη και ανανεωμένη, ντυμενη με μαυρα σεξυ εσωρουχα και μαυρες γκέτες, με το στήθος της πιο ζουμερό, την περιφέρεια της πιο καμπυλάτη.
Γλυκό όπως πάντα χαμόγελο, πονηρή ματιά, σε πρώτη φάση αναλαμβάνει την τρίτη βάρδια στο Κασσάνδρας 4 πάνω.
τελικως η βικτωρια απο φωκαιας 27 υπογειο και παλιοτερα αλκιβιαδου , εχει εξαφανιστει απο την αγορα απο οτι φαινεται?
χμμμμμμμμμμμ
τα τσουγκρισε με τους υπευθυνους?
Καλημερα Παντως μέχρι και την προηγούμενη βδομάδα δουλευε.Έχει πολύ καλη φήμη απο τοτε που ηταν Αλκιβιαδου για τις υπηρεσίες της απο γνωστούς που έχουν περάσει μαζί της μου εχουν πει τα καλιτερα εγώ προσωπικά δεν πέρασα μαζί της αν και το σκεφτόμουν αρκετά.Πιστεύω οτι θα βρει σύντομα στεγητελικως η βικτωρια απο φωκαιας 27 υπογειο και παλιοτερα αλκιβιαδου , εχει εξαφανιστει απο την αγορα απο οτι φαινεται?
Υποθετω στο μελλον θα κανει και παλι δευτερη-τριτη οπως παλιοτεραΕυχάριστο, αλλά θα ήθελα παίρνει και άλλες βάρδιες και όχι μόνο την τρίτη .
τελευταιως της χωνανε παντως μαζι της και τη χριστινα και κατι αλλες εκει περα, και απο οσο ειχα καταλαβει το γεγονος αυτο δεν της αρεσε καθολου (και με το δικιο της να προσθεσω)