Νέα

Αναζητήσεις «χαμένων» ιερόδουλων...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα podolagnos_28
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

mexico1

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2014
Κριτικές
1
Like
826
Πόντοι
81
Καλησπέρα παιδιά, μήπως ξέρει κανείς που βρίσκεται αυτή την περίοδο η Ρίτα η ''νοσοκόμα'' από Ιάσωνος 2Α? Ευχαριστώ.  ;)

ziggolo24

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
6
Για την Άννα από Κωνσταντινουπόλεως 166 ρωτούσες και όπως με πληροφόρησαν έφυγε για την πατρίδα της με πρόθεση να μην επιστρέψει ξανά για δουλειά.

Βέβαια αυτά τα έχουμε ακούσει αρκετές φορές και για πολλές κοπέλες και άλλες τόσες τα έχουμε δει να διαψεύδονται στην πράξη οπότε κράτα πολλές πισινές.
thnks!!! ελπιζω να την ξαναδουμε

giwrgosaudi

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
66
Πόντοι
1
καλησπερα σε ολα τα παιδια...γνωριζει κανεις αν δουλευει καπου η βηκτωρια που ηταν αχαρνων 85???

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
καλησπερα σε ολα τα παιδια...γνωριζει κανεις αν δουλευει καπου η βηκτωρια που ηταν αχαρνων 85???
Καποιος εχει γραψει οτι εχει φυγει για παντα στην πατριδα της.Εγω παντως απο περυσι που εξαφανιστηκε , δεν την εχω δει σε κανενα μπουρδελο.Δεν προλαβα να την γαμησω! :(

giwrgosaudi

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
66
Πόντοι
1
σε ευχαριστω φιλαρακι...ηταν πολυ καλη περιπτωση..κριμα

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Καποιος εχει γραψει οτι εχει φυγει για παντα στην πατριδα της.Εγω παντως απο περυσι που εξαφανιστηκε , δεν την εχω δει σε κανενα μπουρδελο....

:thumbsup:

Αυτό είπε και η ίδια όταν έφυγε-ότι δηλαδή δύσκολα θα επέστρεφε.

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Καλησπέρα παιδιά, μήπως ξέρει κανείς που βρίσκεται αυτή την περίοδο η Ρίτα η ''νοσοκόμα'' από Ιάσωνος 2Α? Ευχαριστώ.  ;)

Εδώ και αρκετό καιρό είναι στην πατρίδα της.
Έλεγε ότι θα επιστρέψει με το νέο έτος.

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.278
Πόντοι
2.586
Εγγρ.
28 Δεκ 2013
Κριτικές
7
Like
220
Πόντοι
1
Την μελαχροινη με κανονικο βυζακι (ωραιες ρωγες) και πεταχτο κωλαρακι απο Γεωργια λες; Και εγω την ψαχνω, καποιος να βοηθησει... :p
ναι τυπε μου γεωργια βουλγαρια αν μετακομισε η σοφια δυτικα!

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
η γνωστη τζινα απο φωκαιας παιδες?

Με βάση τα λεγόμενά της θα έπρεπε να έχει γυρίσει.
Στο χρονικό διάστημα που μεσολάβησε όμως έχει συμβεί κάτι που την αφορά και που έχει αλλάξει όλο αυτόν τον προγραμματισμό σε σημείο που δεν ξέρουμε πότε ακριβώς θα επιστρέψει.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.002
Πόντοι
5.015
Με βάση τα λεγόμενά της θα έπρεπε να έχει γυρίσει.
Στο χρονικό διάστημα που μεσολάβησε όμως έχει συμβεί κάτι που την αφορά και που έχει αλλάξει όλο αυτόν τον προγραμματισμό σε σημείο που δεν ξέρουμε πότε ακριβώς θα επιστρέψει.

Με γρίφους μιλάς γέροντα... Εντάξει πλάκα κάνω, φυσικά δεν είσαι υποχρεωμένος να πεις αναλυτικά.

ericbana

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2014
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
re paixtes h maria apo lewnidou 28 perysi kserei kaneis pou brisketai htan h agaphmenh mou.... :kissass:

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
re paixtes h maria apo lewnidou 28 perysi kserei kaneis pou brisketai htan h agaphmenh mou.... :kissass:
Η Μαρια :smitten: vfm γυρισε για παντα στην πατριδα της.Να ειναι καλα εκει που ειναι! Απο τα καλυτερα γαμησια που ειχα κανει περυσι στο Μεταξι!!

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Με γρίφους μιλάς γέροντα... Εντάξει πλάκα κάνω, φυσικά δεν είσαι υποχρεωμένος να πεις αναλυτικά.

Καλέ μου φίλε μιλάω με γρίφους γιατί κάποια πράγματα δεν μπορούν να γραφτούν δημόσια-όπως στην συγκεκριμένη περίπτωση.

Αλλά και όταν μπορούν να γραφτούν δημόσια(όπως σε άλλες περιπτώσεις) και τα γράφω,μετά μου λένε ότι κάνω "κουτσομπολίστικη εκπομπή για πουτάνες και όχι ενημέρωση".

Οπότε άντε να βρω άκρη!!!

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Καλέ μου φίλε μιλάω με γρίφους γιατί κάποια πράγματα δεν μπορούν να γραφτούν δημόσια-όπως στην συγκεκριμένη περίπτωση.

Αλλά και όταν μπορούν να γραφτούν δημόσια(όπως σε άλλες περιπτώσεις) και τα γράφω,μετά μου λένε ότι κάνω "κουτσομπολίστικη εκπομπή για πουτάνες και όχι ενημέρωση".

Μην γράφεις πολλές λεπτομέρειες...συνέχισε έτσι... ;)

vabiri(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2014
Like
155
Πόντοι
1
θα ηθελα να ρωτησω εαν ξερει κανεις που εχει εξαφανιστει η αλεξανδρα απο Ιασωνος 44?Αυτη που πολλοι παρομοιαζουν με την βινα ασικη.Οποτε ρωταω την τσα2 ολο αυριο ερχεται.

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165

Σ αυτα τα πραγματα χρειαζεται κριση και ειναι λογικο να μπερδευεσαι,αφου δεν εχεις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom