You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αναζητήσεις «χαμένων» ιερόδουλων...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα podolagnos_28
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 11K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)
thnks!!! ελπιζω να την ξαναδουμεΓια την Άννα από Κωνσταντινουπόλεως 166 ρωτούσες και όπως με πληροφόρησαν έφυγε για την πατρίδα της με πρόθεση να μην επιστρέψει ξανά για δουλειά.
Βέβαια αυτά τα έχουμε ακούσει αρκετές φορές και για πολλές κοπέλες και άλλες τόσες τα έχουμε δει να διαψεύδονται στην πράξη οπότε κράτα πολλές πισινές.
giwrgosaudi
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2010
- Like
- 66
- Πόντοι
- 1
καλησπερα σε ολα τα παιδια...γνωριζει κανεις αν δουλευει καπου η βηκτωρια που ηταν αχαρνων 85???
TOMMY DEVITO
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 388
- Like
- 8.913
- Πόντοι
- 25.056
Καποιος εχει γραψει οτι εχει φυγει για παντα στην πατριδα της.Εγω παντως απο περυσι που εξαφανιστηκε , δεν την εχω δει σε κανενα μπουρδελο.Δεν προλαβα να την γαμησω!καλησπερα σε ολα τα παιδια...γνωριζει κανεις αν δουλευει καπου η βηκτωρια που ηταν αχαρνων 85???
giwrgosaudi
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2010
- Like
- 66
- Πόντοι
- 1
σε ευχαριστω φιλαρακι...ηταν πολυ καλη περιπτωση..κριμα
Dude007
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
Καποιος εχει γραψει οτι εχει φυγει για παντα στην πατριδα της.Εγω παντως απο περυσι που εξαφανιστηκε , δεν την εχω δει σε κανενα μπουρδελο....
Αυτό είπε και η ίδια όταν έφυγε-ότι δηλαδή δύσκολα θα επέστρεφε.
Dude007
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
Καλησπέρα παιδιά, μήπως ξέρει κανείς που βρίσκεται αυτή την περίοδο η Ρίτα η ''νοσοκόμα'' από Ιάσωνος 2Α? Ευχαριστώ. ;)
Εδώ και αρκετό καιρό είναι στην πατρίδα της.
Έλεγε ότι θα επιστρέψει με το νέο έτος.
mexico1
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2014
- Κριτικές
- 1
- Like
- 826
- Πόντοι
- 81
Εδώ και αρκετό καιρό είναι στην πατρίδα της.
Έλεγε ότι θα επιστρέψει με το νέο έτος.
Ααααα μάλιστα, σε ευχαριστώ...
paraxenos_tsarkadoros
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 7
- Like
- 220
- Πόντοι
- 1
η γνωστη τζινα απο φωκαιας παιδες?
Νταης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 4
- Like
- 7.278
- Πόντοι
- 2.586
Την μελαχροινη με κανονικο βυζακι (ωραιες ρωγες) και πεταχτο κωλαρακι απο Γεωργια λες; Και εγω την ψαχνω, καποιος να βοηθησει... :p
paraxenos_tsarkadoros
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 7
- Like
- 220
- Πόντοι
- 1
ναι τυπε μου γεωργια βουλγαρια αν μετακομισε η σοφια δυτικα!Την μελαχροινη με κανονικο βυζακι (ωραιες ρωγες) και πεταχτο κωλαρακι απο Γεωργια λες; Και εγω την ψαχνω, καποιος να βοηθησει... :p
Dude007
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
Με βάση τα λεγόμενά της θα έπρεπε να έχει γυρίσει.
Στο χρονικό διάστημα που μεσολάβησε όμως έχει συμβεί κάτι που την αφορά και που έχει αλλάξει όλο αυτόν τον προγραμματισμό σε σημείο που δεν ξέρουμε πότε ακριβώς θα επιστρέψει.
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.002
- Πόντοι
- 5.015
Με βάση τα λεγόμενά της θα έπρεπε να έχει γυρίσει.
Στο χρονικό διάστημα που μεσολάβησε όμως έχει συμβεί κάτι που την αφορά και που έχει αλλάξει όλο αυτόν τον προγραμματισμό σε σημείο που δεν ξέρουμε πότε ακριβώς θα επιστρέψει.
Με γρίφους μιλάς γέροντα... Εντάξει πλάκα κάνω, φυσικά δεν είσαι υποχρεωμένος να πεις αναλυτικά.
TOMMY DEVITO
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 388
- Like
- 8.913
- Πόντοι
- 25.056
Η Μαρια vfm γυρισε για παντα στην πατριδα της.Να ειναι καλα εκει που ειναι! Απο τα καλυτερα γαμησια που ειχα κανει περυσι στο Μεταξι!!re paixtes h maria apo lewnidou 28 perysi kserei kaneis pou brisketai htan h agaphmenh mou....
Dude007
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
Με γρίφους μιλάς γέροντα... Εντάξει πλάκα κάνω, φυσικά δεν είσαι υποχρεωμένος να πεις αναλυτικά.
Καλέ μου φίλε μιλάω με γρίφους γιατί κάποια πράγματα δεν μπορούν να γραφτούν δημόσια-όπως στην συγκεκριμένη περίπτωση.
Αλλά και όταν μπορούν να γραφτούν δημόσια(όπως σε άλλες περιπτώσεις) και τα γράφω,μετά μου λένε ότι κάνω "κουτσομπολίστικη εκπομπή για πουτάνες και όχι ενημέρωση".
Οπότε άντε να βρω άκρη!!!
Καλέ μου φίλε μιλάω με γρίφους γιατί κάποια πράγματα δεν μπορούν να γραφτούν δημόσια-όπως στην συγκεκριμένη περίπτωση.
Αλλά και όταν μπορούν να γραφτούν δημόσια(όπως σε άλλες περιπτώσεις) και τα γράφω,μετά μου λένε ότι κάνω "κουτσομπολίστικη εκπομπή για πουτάνες και όχι ενημέρωση".
Μην γράφεις πολλές λεπτομέρειες...συνέχισε έτσι... ;)
xilnik
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 210
- Like
- 2.899
- Πόντοι
- 13.165
Σ αυτα τα πραγματα χρειαζεται κριση και ειναι λογικο να μπερδευεσαι,αφου δεν εχειςΚαλέ μου φίλε μιλάω με γρίφους γιατί κάποια πράγματα δεν μπορούν να γραφτούν δημόσια-όπως στην συγκεκριμένη περίπτωση.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 31
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 2