Νέα

Αναζητήσεις «χαμένων» ιερόδουλων...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα podolagnos_28
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
θέλω να κάνω μια παρέμβαση κάπως πιο αιρετική αλλά καλοπροαίρετη ,

αυτό το thread κατ'εμέ δεν έχει νόημα τουλάχιστον για μένα
υποτίθεται ότι στον αγοραίο έρωτα καταφεύγουμε για το
"απρόσωπο" και το "αδέσμευτο" , οπότε γιατί να ψάχνουμε
την συγκεκριμένη α ή β ?
ποιός νοιάζεται ?
εξάλλου καλό είναι να εξαφανίζονται ώστε να εμφανίζονται
καινούριες , γιατί όλη η απόλαυση είναι στην αλλαγή και στην ποικιλία
ζεις κι εσυ μεσα στα ψεματα σου

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
25
Πόντοι
66

την συγκεκριμένη α ή β ?
ποιός νοιάζεται ?

Χάρη ?  :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

DinoGerm

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Silver alert! Εδώ και 3 περίπου εβδομάδες εξηφανίσθη μικρόσωμη ξανθή Ρωσίδα ονόματι Βικτώρια από το υπόγειο της Διδύμου 16Α. Η τσα2 αρνήθηκε να απαντήσει στο ερώτημα αν εργάζεται κάπου αλλού πλέον (επικαλέσθηκε "επαγγελματικό απόρρητο"). Αν γνωρίζει κανείς κάτι, παρακαλώ ας εισφέρει την πολύτιμη γνώση του. Αντί της Βικτώριας υπάρχει το γνωστό ντουέτο Αλίνα-Λίλιαν, εκ των οποίων η πρώτη προθυμοποιήθηκε να μεταφέρει το ενδιαφέρον μου και να επιδώσει την καρτ-βιζίτ μου, υποστηρίζουσα ότι είναι φίλες από 3ετίας, ενώ η δεύτερη δήλωσε πλήρη άνγοια και πιαθνολόγησε ότι βρίσκεται σε κάποιο νησί!

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Silver alert! Εδώ και 3 περίπου εβδομάδες εξηφανίσθη μικρόσωμη ξανθή Ρωσίδα ονόματι Βικτώρια από το υπόγειο της Διδύμου 16Α. Η τσα2 αρνήθηκε να απαντήσει στο ερώτημα αν εργάζεται κάπου αλλού πλέον (επικαλέσθηκε "επαγγελματικό απόρρητο"). Αν γνωρίζει κανείς κάτι, παρακαλώ ας εισφέρει την πολύτιμη γνώση του. Αντί της Βικτώριας υπάρχει το γνωστό ντουέτο Αλίνα-Λίλιαν, εκ των οποίων η πρώτη προθυμοποιήθηκε να μεταφέρει το ενδιαφέρον μου και να επιδώσει την καρτ-βιζίτ μου, υποστηρίζουσα ότι είναι φίλες από 3ετίας, ενώ η δεύτερη δήλωσε πλήρη άνγοια και πιαθνολόγησε ότι βρίσκεται σε κάποιο νησί!
φιλε την παλευεις?σου απαντησαμε παραπανω

DinoGerm

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
0

την συγκεκριμένη α ή β ?
ποιός νοιάζεται ?

Δεν συμφωνώ καθόλου με την παραπάνω τοποθέτηση. Κάποιοι από εμάς για να μπορέσουν να λειτουργήσουν σαν άντρες πρέπει να νιώσουν κάτι για την κοπέλα που επιλέγουν. Συνεπώς για τους ρομαντικούς το thread αυτό έχει και παραέχει νόημα. Κι εγώ χάρη σε έναν συναγωνιστή μας μόις βρήκα την εξαφανισμένη "αγαπημένη" μου

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Δεν συμφωνώ καθόλου με την παραπάνω τοποθέτηση. Κάποιοι από εμάς για να μπορέσουν να λειτουργήσουν σαν άντρες πρέπει να νιώσουν κάτι για την κοπέλα που επιλέγουν. Συνεπώς για τους ρομαντικούς το thread αυτό έχει και παραέχει νόημα. Κι εγώ χάρη σε έναν συναγωνιστή μας μόις βρήκα την εξαφανισμένη "αγαπημένη" μου
:2funny:  :2funny:  :2funny:

χαίρομαι για σένα  :thumbsup:

Eisenfaust

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Απρ 2011
Κριτικές
58
Like
2.597
Πόντοι
7.276

την συγκεκριμένη α ή β ?
ποιός νοιάζεται ?
Επειδή έχω προσέξει ότι και άλλες φορές έχεις εκφέρει  παρόμοιες απόψεις, προσωπικά το να πηγαίνω σε 2-3 στάνταρ ιερόδουλες δεν σημαίνει ότι το πάμε για γάμο ή ότι ψάχνω για έρωτες στα στούντιο
Δεν νομίζω ότι είναι κακό να έχεις κάποια συγκεκριμένα κορίτσια που να πηγαίνεις , να γνωρίζεστε και όσο να'ναι να υπάρχει διαφορετικός αέρας.
Δεν σε κάνει "αγαπούλη" αυτό

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Επειδή έχω προσέξει ότι και άλλες φορές έχεις εκφέρει  παρόμοιες απόψεις, προσωπικά το να πηγαίνω σε 2-3 στάνταρ ιερόδουλες δεν σημαίνει ότι το πάμε για γάμο ή ότι ψάχνω για έρωτες στα στούντιο
Δεν νομίζω ότι είναι κακό να έχεις κάποια συγκεκριμένα κορίτσια που να πηγαίνεις , να γνωρίζεστε και όσο να'ναι να υπάρχει διαφορετικός αέρας.
Δεν σε κάνει "αγαπούλη" αυτό

εσύ ξέρεις καλύτερα  ;)

trelos_69

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2013
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα συναγωνιστές ψάχνω την Κλαούντια(ιταλίδα) που έχει δουλέψει θησέως, κροκέων και σε πολλά άλλα μέρη. Κάπου είχα ακούσει ότι σταμάτησε. Ισχύει αυτό? Και αν όχι που μποώ να τη βρω.

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Καλησπέρα συναγωνιστές ψάχνω την Κλαούντια(ιταλίδα) που έχει δουλέψει θησέως, κροκέων και σε πολλά άλλα μέρη. Κάπου είχα ακούσει ότι σταμάτησε. Ισχύει αυτό? Και αν όχι που μποώ να τη βρω.
Εχω παρα πολυ καιρο να την δω σε τσαρκα.
Προφανως ματανανστευεσε.............

:dunno: :dunno: :dunno: :dunno:

Eisenfaust

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Απρ 2011
Κριτικές
58
Like
2.597
Πόντοι
7.276
Ψάχνω μια Αγγελική που δούλευε Δροσοπούλου 97 και μια Βερόνικα / Ντορέτα που δούλευε Φυλής 104 και Δροσοπούλου 95

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
μια ξανθια τύπε;;;

Eisenfaust

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Απρ 2011
Κριτικές
58
Like
2.597
Πόντοι
7.276
Σωστός. Για τον ίδιο λόγο άλλωστε πηγαίνουμε σε συγκεκριμένες καφετέριες, εστιατόρια, βιβλιοπωλεία, γιατρούς, κλπ.
Και αν ήταν να πηγαίναμε σε κάθε ιερόδουλη μια φορά τότε αυτές δεν θα είχαν λόγο να είναι καλές
Είναι καλές , για να ξανάρθει ο πελάτης  ;)

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
37.904
Πόντοι
42.697
Ψάχνω μια Αγγελική που δούλευε Δροσοπούλου 97 και μια Βερόνικα / Ντορέτα που δούλευε Φυλής 104 και Δροσοπούλου 95

Tην Αγγελικη θα την βρεις στα διαφορα στουντιο της Τριγγετοαλυσιδας, αλλα και εκει μια εμφανιζεται και 2 εξεφανιζεται

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom