You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αναζητήσεις «χαμένων» ιερόδουλων...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα podolagnos_28
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 11K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
κλεοβουλος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 77
- Like
- 9.656
- Πόντοι
- 8.826
τελικα μετα απο πολυ ψαξιμο δε βρηκα τη καρλα τη καυλα ουτε ιασωνος ουτε φωκαιας οπως ειπαν καποιοι συναγωνιστες……..μονο βραδυνη βαρδυα ακομα δε κοιταξα…..αν τη ξαναδει καποιος ας δωσει το ρεπορταζ...
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 235.845
- Πόντοι
- 46.232
αρχές Μαρτίου που την είδα και μιλήσαμε μου είπε ότι θα δουλεύει 2 φορές την εβδομάδα πρωινά....Δεν κανει πλεον καποιες πρωινες βαρδιες στο Ευνειδων 5
Επισκέπτης
τελικα μετα απο πολυ ψαξιμο δε βρηκα τη καρλα τη καυλα ουτε ιασωνος ουτε φωκαιας οπως ειπαν καποιοι συναγωνιστες……..μονο βραδυνη βαρδυα ακομα δε κοιταξα…..αν τη ξαναδει καποιος ας δωσει το ρεπορταζ...
χθες ηταν Ιασωνος 44 βραδινή βάρδια
jamesreddie
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαρ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Έχει δει κανείς τη Σόνια απο Iάσωνος 44?
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 235.845
- Πόντοι
- 46.232
σήμερα πάλι στο Ιάσωνος 44 το νέο ήταν το βράδυ...τελικα μετα απο πολυ ψαξιμο δε βρηκα τη καρλα τη καυλα ουτε ιασωνος ουτε φωκαιας οπως ειπαν καποιοι συναγωνιστες……..μονο βραδυνη βαρδυα ακομα δε κοιταξα…..αν τη ξαναδει καποιος ας δωσει το ρεπορταζ...
ICCAROS
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 200
- Like
- 1.239
- Πόντοι
- 2.310
αρχές Μαρτίου που την είδα και μιλήσαμε μου είπε ότι θα δουλεύει 2 φορές την εβδομάδα πρωινά....
Πρόεδρε πού την πέτυχες? στο Ευνειδών? Θυμάσαι ποιά μέρα?
(χτες 1η βάρδια δεν απαντούσαν και το απόγευμα δούλευαν 2 κοπέλες αλλά για την Κατερινα δεν ήξεραν τίποτα)
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
Πρόεδρε πού την πέτυχες? στο Ευνειδών? Θυμάσαι ποιά μέρα?
(χτες 1η βάρδια δεν απαντούσαν και το απόγευμα δούλευαν 2 κοπέλες αλλά για την Κατερινα δεν ήξεραν τίποτα)
Καλησπέρα. Ψάχνω για τη "Γαβριέλα" που δούλευε στα Studio της Λεωφόρου Αθηνών 318 και της Ιεροφαντών στο Γκάζι. Μπορεί να ήταν και σε άλλα, αλλά αυτά έχουν υποπέσει στην αντίληψή μου. Αν έχετε κάποια πληροφορία για το αν συνεχίζει σε άλλους χώρους με άλλο όνομα, θα σας είμαι υπόχρεος. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
τυπε νεος κ εσυ της κυριακης;;;;Καλησπέρα. Ψάχνω για τη "Γαβριέλα" που δούλευε στα Studio της Λεωφόρου Αθηνών 318 και της Ιεροφαντών στο Γκάζι. Μπορεί να ήταν και σε άλλα, αλλά αυτά έχουν υποπέσει στην αντίληψή μου. Αν έχετε κάποια πληροφορία για το αν συνεχίζει σε άλλους χώρους με άλλο όνομα, θα σας είμαι υπόχρεος. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
PIATSAS
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 89
- Like
- 128
- Πόντοι
- 4.065
H ιδια ειναι!Ξερει κανεις που ειναι καποια Φριντα που δουλευε στο Βριλησου 42 πριν κανα δυο χρονια?Εχει εμφανιστει μια Φριντα παλι στο 42 αλλα δε νομιζω πως ειναι η ιδια
τυπε νεος κ εσυ της κυριακης;;;;
Τι εννοείς "νέος της Κυριακής" ;
faflatas2011
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 6
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Η εν λόγω κορασίδα εχει φωτό στο ladies..., στην υποσελίδα γνωριμίες, κατερίνα "brothel", οπου υπαρχουν οι φωτό της και υπάρχει και φόρμα επικοινωνίας. Ιερά οδό πάντως προς το παρόν δεν θα κατέβει σύμφωνα με πληροφορίες, παρά μόνο στην Καλύμνου
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 235.845
- Πόντοι
- 46.232
καταρχήν άλλος είναι ο πρόεδρος.............Πρόεδρε πού την πέτυχες? στο Ευνειδών? Θυμάσαι ποιά μέρα?
ναι στο Ευνειδών την είχα πετύχει.
faflatas2011
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 6
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
.Η εν λόγω κορασίδα εχει φωτό στο ladies..., στην υποσελίδα γνωριμίες, κατερίνα "brothel", οπου υπαρχουν οι φωτό της και υπάρχει και φόρμα επικοινωνίας. Ιερά οδό πάντως προς το παρόν δεν θα κατέβει σύμφωνα με πληροφορίες, παρά μόνο στην Καλύμνου
Παράλειψη μου εννοώ Κατερινα Ρωσίδα milf με κοντό μαλλί
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 235.845
- Πόντοι
- 46.232
θα δουλεύει σε κάποιο στούντιο της Καλλιθέας......
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 31
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 2
- Εμφανίσεις