pipinolagnos
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2010
- Like
- 546
- Πόντοι
- 81
Μετά τις Γιορτές εξαφανίστηκε. Ξέρει κανεις τίποτα; Οι τσατσάδες κάνουν τον κινέζοote] Η Νικολετα Φυλης 66α τωρα το απογευμα
Μετά τις Γιορτές εξαφανίστηκε. Ξέρει κανεις τίποτα; Οι τσατσάδες κάνουν τον κινέζοote] Η Νικολετα Φυλης 66α τωρα το απογευμα
Εργαζεται κανονικα στην Τριγγετοαλυσιδα.Ρε μάγκες η Άντζη που ξεκίνησε απο φυλής μετά κασσάνδρας και μετά συγγρού 144 και περίχωρα που εξαφανίστηκε ξέρει κανείς ;
Ξερει κανεις που βρισκεται η Σελενα με τις βυζαρες απο Φωκαιας?
Εργαζεται πλεον στα studio της Τριγγετολαυσιδας με το ονομα Αντρεα.μακάρι να ξέραμε που είναι αυτή η απίστευτη(εμφανισιακά μόνο)ρουμανοισπανίδα απο φωκαιας 17β
Aν την πήρες στο υπόγειο της Φώκαιας 27 τότε λες την Κλάρα η οποία ήταν μαύρη.Έχει σταματήσει να δουλεύει χρόνια τώρα.ρε παιδια θελω πριν 3 περιπου χρονια πριν φυγω εξωτερικο ειχα παρει μια βραζιλιανα στην φωκαιας (δεν θυμαμαι νουμερο αλα το σιγουρο ειναι οτι ηταν στην μερια των μονων αριθμων 17,25,27) που ηταν η πιο ομορφη γκομενα που εχω δει. αφου αναρωτιομουν τη κανει αυτη η γκομενα σε ρδελο.ψηλη 185 και βαλε με τακουνια πανεμορφο προσωπο μεγαλα βυζια και ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΩΛΟ(την πηδαγα ιεραποστολικο και τα αρχ μου χτυπαγαν στον κωλαρο της και το πισωκολλητο ηταν.....απιστευτη καβλα) λιγο ξενερωτη αλα την γαμησα καλα γιατι μου αρεσε πολυ, και αρκετη ωρα και εχυσε!!!!!δεν την εχω ξαναδει πουθενα και οποιον ρωτησα απο εδω μεσα αλα και φιλους δεν την ξερει κανεις?ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑς ΕΜΠΕΙΡΟς ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗς ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΛΕΩ?αν δουλευει, που,κλπ.
δεν ηταν μαυρη αυτη που λεω μελαμψη ηταν και μιλαγε πολυ καλα ελληνικα χωρις προφοραAν την πήρες στο υπόγειο της Φώκαιας 27 τότε λες την Κλάρα η οποία ήταν μαύρη.Έχει σταματήσει να δουλεύει χρόνια τώρα.
Geia xara se olous (sorry gia ta greeklish paidia alla eno vlepo Ellinika sti grammi glossas distixos auto einai to apotelesma)Kserei kapoios pou vrisketai i Sonia apo Alkiviadou 16gamma ??
guys ψάχνω εδώ και καιρό μια ΡΟΞΆΝΑ απο Ευνειδών....
www.bourdela.com/sex/girl-reviews/girlname:%CE%A1%CE%BF%CE%BE%CE%AC%CE%BD%CE%B1/listingid:5535/]http://www.bourdela.com/sex/girl-reviews/girlname:%CE%A1%CE%BF%CE%BE%CE%AC%CE%BD%CE%B1/listingid:5535/[/url]
παίζει να την έχει πετύχει κάποιος???
www.bourdela.com/stountio/athina/euneidwn-5-iera-odos-21/]http://www.bourdela.com/stountio/athina/euneidwn-5-iera-odos-21/[/url]
μεταξουργειο είναι πια βραδινή βαρδια.....στη Λεωνίδου 28 επανω
H Σακιρα τυπε οπως δυστηχως πληροφορηθηκα χθες την εκανε για Ρουμανια και μαλλον δεν ξαναγυρναει :'(
εγώ πάντως έχω σχεδόν 2 1/2 βδομάδες να την δω..........Χθές έφυγε ή χθες το έμαθες?
την πηρατε τυπε?Τελη δεκεμβριου εκανε την τελευταια της βαρδια, ανακοινωνοντας μας στο σαλονι ότι την επομενη μερα πηγαινε ρουμανια και ελπιζει οτι δεν θα ξαναγυρισει Ελλαδα, ετσι ειπε
εγω θα την επαιρνα...θα χα συγκινηθει...Ειχε πολλα κεφια τυπε. Ειχε βρει και κατι 20αχρονους στο σαλονι και τους χορευε λαπ ντανς και ειχε πολυ μπαλαμούτι
Ειχε ξεχασει κι εναν που ειχε πληρωσει να την γαμησει κι ειχε περασει στο δωματιο. Μετα απο κανα τέταρτο της θυμισαν συναγωνιστες στο σαλονι, οτι εχει να παει στο δωματιο :o :o
Εγω τυπε εχω κλεισει μαζι της δεν δινω τρίτη ευκαιρία