Νέα

Αναζητήσεις «χαμένων» ιερόδουλων...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα podolagnos_28
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

pipinolagnos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2010
Like
546
Πόντοι
81
Μετά τις Γιορτές εξαφανίστηκε. Ξέρει κανεις τίποτα; Οι τσατσάδες κάνουν τον κινέζοote]                                                                                                                 Η Νικολετα Φυλης 66α τωρα  το απογευμα                  

Interceptor

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
16
Παιδια η milf Μαρθα απο Θεσσαλονίκη (Βίλκα)???

gmour

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2011
Like
0
Πόντοι
1
ρε παιδια θελω  :helpplea: πριν 3 περιπου χρονια πριν φυγω εξωτερικο ειχα παρει μια βραζιλιανα στην φωκαιας (δεν θυμαμαι νουμερο αλα το σιγουρο ειναι οτι ηταν στην μερια των μονων αριθμων 17,25,27) που ηταν η πιο ομορφη γκομενα που εχω δει. αφου αναρωτιομουν τη κανει αυτη η γκομενα σε ρδελο.ψηλη 185 και βαλε με τακουνια πανεμορφο προσωπο μεγαλα βυζια και ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΩΛΟ(την πηδαγα ιεραποστολικο και τα αρχ μου χτυπαγαν στον κωλαρο της και το πισωκολλητο ηταν.....απιστευτη καβλα) λιγο ξενερωτη αλα την γαμησα καλα γιατι μου αρεσε πολυ, και αρκετη ωρα και εχυσε!!!!!δεν την εχω ξαναδει πουθενα και οποιον ρωτησα απο εδω μεσα αλα και φιλους δεν την ξερει κανεις?ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑς ΕΜΠΕΙΡΟς ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗς ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΛΕΩ?αν δουλευει, που,κλπ.

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Ρε μάγκες η Άντζη που ξεκίνησε απο φυλής μετά κασσάνδρας και μετά συγγρού 144 και περίχωρα που εξαφανίστηκε ξέρει κανείς ;
Εργαζεται κανονικα στην Τριγγετοαλυσιδα.

Δες στις "κυριες" για πρόγραμμα.

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Ξερει κανεις που βρισκεται η Σελενα με τις βυζαρες απο Φωκαιας?
μακάρι να ξέραμε που είναι αυτή η απίστευτη(εμφανισιακά  μόνο)ρουμανοισπανίδα απο φωκαιας 17β
Εργαζεται πλεον στα studio της Τριγγετολαυσιδας με το ονομα Αντρεα.

Υγ: Για οσους δεν γνωριζουν :
Τριγγετοαλυσιδα = Τριγγετα 3, Ισμηνης 2, Ηρωων Πολυτεχνειου 37, Πειραιως 198, Συγγρου 144.

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
ρε παιδια θελω  :helpplea: πριν 3 περιπου χρονια πριν φυγω εξωτερικο ειχα παρει μια βραζιλιανα στην φωκαιας (δεν θυμαμαι νουμερο αλα το σιγουρο ειναι οτι ηταν στην μερια των μονων αριθμων 17,25,27) που ηταν η πιο ομορφη γκομενα που εχω δει. αφου αναρωτιομουν τη κανει αυτη η γκομενα σε ρδελο.ψηλη 185 και βαλε με τακουνια πανεμορφο προσωπο μεγαλα βυζια και ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΩΛΟ(την πηδαγα ιεραποστολικο και τα αρχ μου χτυπαγαν στον κωλαρο της και το πισωκολλητο ηταν.....απιστευτη καβλα) λιγο ξενερωτη αλα την γαμησα καλα γιατι μου αρεσε πολυ, και αρκετη ωρα και εχυσε!!!!!δεν την εχω ξαναδει πουθενα και οποιον ρωτησα απο εδω μεσα αλα και φιλους δεν την ξερει κανεις?ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑς ΕΜΠΕΙΡΟς ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗς ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΛΕΩ?αν δουλευει, που,κλπ.
Aν την πήρες στο υπόγειο της Φώκαιας 27 τότε λες την Κλάρα η οποία ήταν μαύρη.Έχει σταματήσει να δουλεύει χρόνια τώρα.

kiriakoboy

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
656
Πόντοι
86
Σακίρα από Φ59? και Σύλβια από Δυδίμου? :'(

Cantaloop

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2009
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα...Λέει σε κανέναν από εσάς τίποτα το όνομα ενός call girl με το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο Samantha; 1,60 με φυσικό 5αρι βυζί, γύρω στα 32. Πραγματικό όνομα Narina και καταγωγή από Καζάν. Την έχω χάσει μια πενταετία τώρα...

lionheart74

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2006
Κριτικές
1
Like
34
Πόντοι
0
Geia xara se olous (sorry gia ta greeklish paidia alla eno vlepo Ellinika sti grammi glossas distixos auto einai to apotelesma)Kserei kapoios pou vrisketai i Sonia apo Alkiviadou 16gamma ??

gmour

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2011
Like
0
Πόντοι
1
Aν την πήρες στο υπόγειο της Φώκαιας 27 τότε λες την Κλάρα η οποία ήταν μαύρη.Έχει σταματήσει να δουλεύει χρόνια τώρα.
δεν ηταν μαυρη αυτη που λεω μελαμψη ηταν και μιλαγε πολυ καλα ελληνικα χωρις προφορα

openmind27

Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2010
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0

openmind27

Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2010
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Τελη δεκεμβριου εκανε την τελευταια της βαρδια, ανακοινωνοντας μας στο σαλονι ότι την επομενη μερα πηγαινε ρουμανια και ελπιζει οτι δεν θα ξαναγυρισει Ελλαδα, ετσι ειπε  :pipa2:

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Τελη δεκεμβριου εκανε την τελευταια της βαρδια, ανακοινωνοντας μας στο σαλονι ότι την επομενη μερα πηγαινε ρουμανια και ελπιζει οτι δεν θα ξαναγυρισει Ελλαδα, ετσι ειπε  :pipa2:
την πηρατε τυπε?

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Ειχε πολλα κεφια τυπε. Ειχε βρει και κατι 20αχρονους στο σαλονι και τους χορευε λαπ ντανς και ειχε πολυ μπαλαμούτι  :grin:
Ειχε ξεχασει κι εναν που ειχε πληρωσει να την γαμησει κι ειχε περασει στο δωματιο. Μετα απο κανα τέταρτο της θυμισαν συναγωνιστες στο σαλονι, οτι εχει να παει στο δωματιο  :o :o
Εγω τυπε εχω κλεισει μαζι της  :sunglasses: δεν δινω τρίτη ευκαιρία  :lheel:

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Ειχε πολλα κεφια τυπε. Ειχε βρει και κατι 20αχρονους στο σαλονι και τους χορευε λαπ ντανς και ειχε πολυ μπαλαμούτι  :grin:
Ειχε ξεχασει κι εναν που ειχε πληρωσει να την γαμησει κι ειχε περασει στο δωματιο. Μετα απο κανα τέταρτο της θυμισαν συναγωνιστες στο σαλονι, οτι εχει να παει στο δωματιο  :o :o
Εγω τυπε εχω κλεισει μαζι της  :sunglasses: δεν δινω τρίτη ευκαιρία  :lheel:
εγω θα την επαιρνα...θα χα συγκινηθει...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom