Επισκέπτης
Ρε τύπε, δεν έχεις βαρεθεί να την ψάχνεις;
τη ναταλι την πουτσοφαγο την εχει δει κανενας?
την πουτσοφαγο λεμεποιά ναταλί φιλε? δωσε διεκρισινσεις γιατι υπαρχουν πολλες ναταλιες..που δουλευε? ετων? εθνικοτητα?
νεαρη(γι αυτο δεν την ξερεις),αλογο εκ μολδαβιας,με ανεπαναληπτο στησιμο της ανεπαναληπτης κωλαρας της στο πισωκολλητο,μελαχρινη γυρολογος της φυλης...ποιά ναταλί φιλε? δωσε διεκρισινσεις γιατι υπαρχουν πολλες ναταλιες..που δουλευε? ετων? εθνικοτητα?
την πουτσοφαγο λεμε
ηταν κανονικη πουτσοφαγος...δαγκωνε πουτσους...ειχε αφησει πληγες σε πολλους...γιατι ξερεις εσυ καμια σλαυα ναταλία που να μην ειναι πουτσοφάγος???
νεαρη(γι αυτο δεν την ξερεις),αλογο εκ μολδαβιας,με ανεπαναληπτο στησιμο της ανεπαναληπτης κωλαρας της στο πισωκολλητο,μελαχρινη γυρολογος της φυλης...
εχω να παω καμποσες μερες...τις μερες της πρωτοχρονιας την εψαχνα και δε τη βρηκα,ουτε απογευμα ουτε νυχτα...μπορει να ταν διακοπες...τοτε δουλευαν μονο τα κοροιδα απ οτι καταλαβα...εσυ που πας συχνα σρα περιξ της Λιοσιων. Η μιλφ Ρωσιδα Χριστινα , η αδυνατη, κανει ακομα απογευματινες βαρδιες σε τροφωνιου/βεργας?
εχω να παω καμποσες μερες...τις μερες της πρωτοχρονιας την εψαχνα και δε τη βρηκα,ουτε απογευμα ουτε νυχτα...μπορει να ταν διακοπες...τοτε δουλευαν μονο τα κοροιδα απ οτι καταλαβα...
. .πηγα σημερα το απογευμα στο βεργας και ηταν εκει
φοραγε κοκκινο συνολοκι εσωρουχα και εχει βαλει και εκστενσιον στο μαλλι, μου ειπε ελειπε διακοπες...
φιλε λαθος κανεις οσες ειχαν μυαλο εκατσαν και δουλεψαν τις γιορτες και δουλεψαν καλα γιατι τοτε ο κοσμος ξοδεψε το δωρο των εορτων. οι υπολοιπες πηγαι στα κατσικοχωρια τους και στους αγαπητικους τους και τωρα που γυρισαν κλαιγονται οτι δεν εχει δουλεια...κοινως εκατσαν στον αξονα..
τυπε εσυ που εισαι σκαουτερ πρεπει να τα ξερεις αυτακαλησπερα συναγωνιστες ξερει κανεις τι απεγινε η ανκα απο φ109 το καλοκαιρι???οσες φορες και να ρωτησω δεν βγαζω ακρη