lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
καλα τι εχετε παθει με την κοντοπιθαρη ρε παιδια?
καλα τι εχετε παθει με την κοντοπίθαρη ρε παιδια?
Πτωμα ητανε ρε τυπε. να χαμε να λεγαμε η κοπελα...καλα τι εχετε παθει με την κοντοπιθαρη ρε παιδια?
ωραιο μωρακι η βιολεττα...εχω πολυ καιρο να τη δω κι εγω...ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΛΗΜΕΡΑ.ΑΝΑΖΗΤΩ ΤΗΝ ΒΙΟΛΕΤΤΑ ΕΚ ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΠΡΙΝ 2-2,5 ΧΡΟΝΙΑ ΔΟΥΛΕΥΕ ΔΙΔΥΜΟΥ 8 ΚΑΤΩ.Η ΚΟΠΕΛΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΤΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ,ΜΑΛΛΟΝ ΨΥΧΡΗ ΘΑ ΤΗΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΑ,ΩΣΤΟΣΟ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΙΑ ΣΤΟ ΣΑΛΟΝΙ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΩΡΑΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ.ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΤΑ ΙΧΝΗ ΤΗΣ,ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΑΣ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ
μια φορα που την πηρα φιλοτιμη ηταν,πτωμα δε θα την ελεγα με τιποτα,αλλα μου κανει εντυπωση που εχει τοσο σουξεΠτωμα ητανε ρε τυπε. να χαμε να λεγαμε η κοπελα...
Εγω το αλλο νανοπουτανο ηθελα να δοκιμασω επισης κατερινα, αλλά του φυλης134.
Χαθηκε κι αυτη ρε πστη μου
Kαποιοι ειπανε οτι παντρευτηκε και πηγε ΑλβανιαΠτωμα ητανε ρε τυπε. να χαμε να λεγαμε η κοπελα...
οχι ρε φιλε μια χαρα ηταν.....κ επειδη της εχω παρει κ της δυο την προτιμω απο την κατερινα του φ134Πτωμα ητανε ρε τυπε. να χαμε να λεγαμε η κοπελα...
Προφανως εννοεις την Κιμκα, οχι Τικα.Οποιος γνωριζει που εργαζεται η Τικα, απο Αχιλλεως 48Α, ας βοηθησει. Πριν απο καιρο ο συναγωνιστης Speed κατι ειχε γραψει για Κολοκυνθους. Πηγα καποιες φορες αλλα δεν βρηκα κατι, και "φυσικα" ουδεις γνωριζε κατι στον οικο.
Πρωτα πρωτα, ενα τεραστιο ευχαριστω που διεθεσες απο τον χρονο σου να με βοηθησεις. Στην Τικα μεχρι που εκλεισε ο οικος μετρουσα πανω απο 50 επισκεψεις και εχω ανεβασει και κριτικη. Ο Speed σε κριτικη του αφου εκλεισε ο οικος την περιγραφει απολυτα. Αν τωρα εχει αλλαξει ονομα, πραγμα πολυ συνηθισμενο οταν η κοπελα αλλαζει οικο. Θα παω και ο θεος βοηθος. Αν εχεις και εσυ κατι νεοτερο.....Προφανως εννοεις την Κιμκα, οχι Τικα.
Τελευταια φορα την ειδα σε τσαρκα μαζι με τον SPEED (ποιον αλλο )στο Φυλης 66Α βραδυνη βαρδια, πριν ενα τριμηνο περιπου.
Πτώμα το Κατερινάκι;Πτωμα ητανε ρε τυπε. να χαμε να λεγαμε η κοπελα...
ετσι ρε φιλε πεστουτα....Πτώμα το Κατερινάκι;
Όχι ρε τύπε τι είπες τώρα;
Βάζει κάτω εκατοντάδες άλλες με το διπλάσιο μπόι...
το κατερινακι πανω απο 1.45 δε νομιζω να ηταν...ετσι ρε φιλε πεστουτα....
αν και δεν εχω παει με καμμια που να εχει υψος 3,10(2 χ 1,55)
Φίλε το μαυρoτσουκαλάκι από Ρεμούνδου 1 που περιγράφει και ο προφέσορας www.bourdela.com/oikoi-anoxhs/athina/remoundou-21a/#jr_review_27105]εδώ[/url], έχει όντως τον ίδιο σωματότυπο αλλά στο πολύ πιο σκούρο.ετσι ρε φιλε πεστουτα....
αν και δεν εχω παει με καμμια που να εχει υψος 3,10(2 χ 1,55)