n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 234.201
- Πόντοι
- 46.232
ειναι επαρχια με αγνωστη ημερομηνια επιστροφης..........KANA NEO APO THN NTENIZA YPARXEI?
ειναι επαρχια με αγνωστη ημερομηνια επιστροφης..........KANA NEO APO THN NTENIZA YPARXEI?
μηπως ειναι αυτη...?καλησπερα μαγκες.μηπως ξερει κανεις που βρισκεται η βανεσσα(αδυνατη μελαχροινη βουλγαρα.τρελλοκομειο)που δουλευε αγαθουπολεςσ 54 και μετα φυλης59 κατω?
ειχε πει οτι οτι μεσα σεπτεμβρη με αρχες οκτωμβρη θα επιστρεψει.....αλλα ακομα τιποτα....καλησπερα μαγκες.μηπως ξερει κανεις που βρισκεται η βανεσσα(αδυνατη μελαχροινη βουλγαρα.τρελλοκομειο)που δουλευε αγαθουπολεςσ 54 και μετα φυλης59 κατω?
Πριν λιγο καιρο εκανε καποιες βαρδιες στο Σπυρου Πατση 27καληmερα,εχει βρει καποιος την γιαννα απο αγ.μελετιου και διδυμου 8 κατω τελευταια?
Την Παρασκευή που έκανα περατζάδα ήταν στο πόστο της. Πρωινή και απογευματινή βάρδια στο 18Β.Μάγκες τη Σύλβια απο διδύμου την έχει δει κανείς τώρα τελευταία?
Μαγκες οποιος δει πουθενα την ΤΖΕΝΗ να μου το πει Μια φορα την γαμησα απο το κωλο αλλα ηταν τοσο στενος που εχυσα αμεσως Γι αυτο εχω φαγωθει να τη βρω
Στην πατριδα της για διακοπες.καλησπερα. υπαρχει πληροφορηση για το που βρισκετε η romina
Αυτήν την είχα δει ακριβώς πριν μια βδομάδα στο Φυλής 74 στην πρωινή βάρδια....?
- [li]μονικα με αστερακια απο φυλης-φωκαιας[/li]
ωραιος ο κωλακιας
- Αυτήν την είχα δει ακριβώς πριν μια βδομάδα στο Φυλής 74 στην πρωινή βάρδια.
Δεν θεώρησα ότι άξιζε τον κόπο να αναφερθεί στην ενημέρωσή μου...
Φίλε μάλλον εννοείς την Έλενα με το κοντό ξανθό μαλλί, λίγο νταρντάνα με μεγαλούτσικα βυζιά που έλεγε ότι ήταν απ'την Πολωνία και δούλευε με τον χοντρό τσάτσο. Αν λέμε για την ίδια έχει κάπου 1 χρόνο που δεν δουλεύει στο μετάξι τουλάχιστον όσον αφορά την πρωινή και απογευματινή βάρδια. Δεν ξέρω για μεταμεσονύχτια να σου πω.Καλησπέρα παιδιά, δεν ήξερα ότι έχουμε τέτοιο thred..
Μήπως θυμάται κανείς μια έλενα ξανθιά στο λεωνίδου 28 κάτω που ήταν πριν κανα 7-8μηνο;;
κι ομως την μονικα/στελλα πρεπει να την δοκιμασεις.....αν κ δεν ειναι του γουστου σου(δεν δινει κωλο)Αυτήν την είχα δει ακριβώς πριν μια βδομάδα στο Φυλής 74 στην πρωινή βάρδια.
Δεν θεώρησα ότι άξιζε τον κόπο να αναφερθεί στην ενημέρωσή μου...