You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αναζητήσεις «χαμένων» ιερόδουλων...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα podolagnos_28
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 11K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
με ενδιαφερει και ενενα η πληροφορια αυτη!Ξέρει κανείς που δουλεύει η Βίκυ από Διδύμου 18 και τελευταία Ιουλιανού 71? Πρέπει να έχει φύγει από Ιουλιανού.
Επισκέπτης
Η Σοφια η κωφάλαλη που δουλευει τωρα ξερει κανεις;
[/quote τι ειπεσ τωρα ρε τυπε χρονια και ζαμανια
Καλησπέρα και απο μένα. Θυμάται κανείς την Άντζελα που δούλευε στην Λιοσίων 79Α(πάνω). Μελαχροινή, πιτσιρίκα τότε ( πριν 5 χρόνια σίγουρα) και έκανε τρελό γαμήσι. Full GFE και όχι τίποτα φλώρικο, υπερδύναμη. Ξέρει κανείς τίποτα σχετικό?
Επισκέπτης
Μια με πλαστικές στητές βυζάρες ήταν αυτή τύπε;Η Σοφια η κωφάλαλη που δουλευει τωρα ξερει κανεις;
Επισκέπτης
Παιδιά μια κοπέλα τωρα ντινα η τζενη κοντο μαλι καρε πολυ καλο σωμα δούλευε αχαρνων 104 στο ελλη 1998 μεχρι 2000 ... καποια πληροφορια ?
metaxourgeios
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα παιδιά ψάχνω Σόνια απο Ιάσωνος 19Α πάνω μέχρι πριν λίγο καιρό έχει μεγάλα βυζιά,Σούζη από Λιωσίων 76 εκεί ήτανε πέρυσι ξανθιά πιτσιρίκα με πολύ ωραίο πρόσωπο,και Ξένια από Φυλής 84Α και Β και μιά φορα την είχα δει και στην Τροφωνίου;
Επισκέπτης
Ναι βυζαρεσ και λιγο γεματουλα...δουλευε σε ενα στενο πανω απο την λιοσιων πολυ καλη η γκομενα!αλλα πολλα χρονια πρινΜια με πλαστικές στητές βυζάρες ήταν αυτή τύπε;
Επισκέπτης
Δούλευε και Φυλής στα 100 κάτι αλλά όντως πριν πολλά χρόνια.Ναι βυζαρεσ και λιγο γεματουλα...δουλευε σε ενα στενο πανω απο την λιοσιων πολυ καλη η γκομενα!αλλα πολλα χρονια πριν
Καλή ήτανε!
streetwalker
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 201
- Πόντοι
- 66
Τύποι έχει πετύχει κανένας την Κάρμεν από Φυλής 109, Φυλής και Μονής Προδρόμου και γενικά την αλυσίδα;
Μεσαίου ύψους, μελαχροινή ρουμάνα με τατουάζ, μικρό στήθος και ωραίο κώλο.
Μεσαίου ύψους, μελαχροινή ρουμάνα με τατουάζ, μικρό στήθος και ωραίο κώλο.
Καλήμερα,να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια πληροφορία για την Μιλε ή Αιμιλία που εργαζόταν κυριως Αγκυρας 12 κ Διδυμου 20 κάποιες φορές . 3+ στήθος ξανθιά νταρντανα. Κάποιος συναγωνιστης είπε οτι εθεαθη Περγαμου 27 Αλλα σήμερα που πηγα δεν ήταν. Ευχαριστώ προκαταβολικά για οποία πληροφορία.
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Την θυμαμαι πολυ καλα την κοπελα που λες.Παιδιά μια κοπέλα τωρα ντινα η τζενη κοντο μαλι καρε πολυ καλο σωμα δούλευε αχαρνων 104 στο ελλη 1998 μεχρι 2000 ... καποια πληροφορια ?
Ημουν ταχτικος πελάτης της,
Δυστυχως εχω παρα πολυ καιρο να την δω.
Το πιθανοτερο να σταματησε.
Επισκέπτης
ευχαριστω τυπε.πολυ καλη κοπελα θυμαμαι οταν ημουν με την μηχανη και εβρεχε με κρατουσε στο σπιτι κερναγε καφε ποτακι. και πολλεσ φορεσ δεν μου ειχε παρει χρηματα στα περι σεξ.. δωρεαν.. ειχα αφησει και αρκετα χιλιαρικα αλλα μονο σε αυτη παντα πρωινα εργαζοταν!!Την θυμαμαι πολυ καλα την κοπελα που λες.
Ημουν ταχτικος πελάτης της,
Δυστυχως εχω παρα πολυ καιρο να την δω.
Το πιθανοτερο να σταματησε.
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Εγω την θυμαμαι απο πιο παλια απο το 1998.(Μιαλω για 1995-1997)ευχαριστω τυπε.πολυ καλη κοπελα θυμαμαι οταν ημουν με την μηχανη και εβρεχε με κρατουσε στο σπιτι κερναγε καφε ποτακι. και πολλεσ φορεσ δεν μου ειχε παρει χρηματα στα περι σεξ.. δωρεαν.. ειχα αφησει και αρκετα χιλιαρικα αλλα μονο σε αυτη παντα πρωινα εργαζοταν!!
Αντιθετα τοτε εργαζοταν και βραδυα
Οντως ηταν πολυ φιλικη και απικοινωνικα.
Μου ειχε πει οτι ηταν απο την Λαρισα. Τωρα αλήθεια /ψέματα θα σε γελάσω......
duskolieggrafi
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 203
- Like
- 5.132
- Πόντοι
- 17.436
Ξερει κανεις που δουλευουν (αν δουλευουν) οι Αλικη απο Περγαμου 27Α και Ελενα απο Κνιδου 18?
lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
απογευμα ποια ηταν κνιδου μαν?Ξερει κανεις που δουλευουν (αν δουλευουν) οι Αλικη απο Περγαμου 27Α και Ελενα απο Κνιδου 18?
Επισκέπτης
H Έλενα είναι στο Φυλής 109 άνω τα απογεύματα.Από τις 00:00 και μετά εργάζεται στο Αγ.Πέτρου 7.Έχει περίοδο τώρα.Ξερει κανεις που δουλευουν (αν δουλευουν) οι Αλικη απο Περγαμου 27Α και Ελενα απο Κνιδου 18?
duskolieggrafi
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 203
- Like
- 5.132
- Πόντοι
- 17.436
απογευμα ποια ηταν κνιδου μαν?
Hταν κλειστο τυπε μου.
H Έλενα είναι στο Φυλής 109 άνω τα απογεύματα.Από τις 00:00 και μετά εργάζεται στο Αγ.Πέτρου 7.Έχει περίοδο τώρα.
Τυπε μου γνωριζεις ακομα και τον κυκλο των κοριτσιων? Αυτο κι αν ειναι ημερησια ενημερωση!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 31
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 2
- Εμφανίσεις