Νέα

Αναζητήσεις «χαμένων» ιερόδουλων...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα podolagnos_28
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

jeronymo70

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Η Φρίντα από Β42 μήπως ξέρετε τι απέγινε? Όπως και η Βικτώρια από Β55?

bilaki**

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2007
Like
33
Πόντοι
1
ξερει κανενας συναδελφος που δουλεβη η φωτηνη απο καλημνου 36 εχω ακουση για τροφονιου 11 εχω περαση 2 φορες και δεν την αχω πετηχη δεν ξερω αν ειμε ατηχος η λαθος πληροφορια

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
ξερει κανενας συναδελφος που δουλεβη η φωτηνη απο καλημνου 36 εχω ακουση για τροφονιου 11 εχω περαση 2 φορες και δεν την αχω πετηχη δεν ξερω αν ειμε ατηχος η λαθος πληροφορια
Σε προχθεσινο βραδυνο περασμα απο το τροφωνιου 13 (οροφος) ειδα την Φωτεινη που δουλεψε για ελαχιστα στο Αγιου Μελετιου 37, και ενα δεν κανω λαθος καισ το Καλυμνου 36 και Βεργας 6Β.

Για να βοηθησω, μιλαω για μια ξανθη milf, με σγουρα μαλλια μεχρι τους ωμους, μικρα χείλη, ευγενικη φυσιογνωμια, πεσμενο, χαλαρο στηθος και ωραια περιφερεια.

Δεν ξερω εαν ειναι αυτη που ζητας, αλλα ισως βοηθησει η πληροφορια.......

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Η Φρίντα από Β42 μήπως ξέρετε τι απέγινε? Όπως και η Βικτώρια από Β55?
Απ όσο ξερω και με πασα επιφυλαξη η Φριντα εργαζεται εκτος Ελλαδας.
Για την Βικτωρια δεν ξερω κατι.

:dunno: :dunno: :dunno: :dunno:

dimtroop

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Γεια χαρα σε ολους...Ψαχνω μια κοπελα Μαρια που δουλευε πριν 4 χρονια στο σπιτι στη Εξηκιου 20 για αρκετο καιρο στο σπιτι στη Φωκαιας 19 για λιγο καιρο κ στο Λιοσιων 73α για λιγο...Ηταν Ελληνιδα γυρω στα 40..Κοντουλα με μακρυα ξανθα μαλλια πολυ ωραιο μεγαλο στητο στηθος,τατου στη μεση στη ωμοπλατη κ στο μπρατσο...Οποιος μπορει ας βοηθησει...Ευχαριστω...

norton13

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
1
Πόντοι
6
Σε προχθεσινο βραδυνο περασμα απο το τροφωνιου 13 (οροφος) ειδα την Φωτεινη που δουλεψε για ελαχιστα στο Αγιου Μελετιου 37, και ενα δεν κανω λαθος καισ το Καλυμνου 36 και Βεργας 6Β.

Για να βοηθησω, μιλαω για μια ξανθη milf, με σγουρα μαλλια μεχρι τους ωμους, μικρα χείλη, ευγενικη φυσιογνωμια, πεσμενο, χαλαρο στηθος και ωραια περιφερεια.

φίλε πραγματικά  respect....είσαι ο Σωτηρακόπουλος των στούντιο!
Μια ερώτηση αν γνωρίζεις...ψάχνω τη χριστίνα από αριστοτέλους 177 ε3πείδη είμαι σίγουρος οτι η συγκεκριμένη αποκλείεται να έχει σταματρήσει μπας και την έχει πάρει το μάτι σου?σε ευχαριστώ

is0vitis

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6

ισια μαλλια δεν εχει αυτη? αυτη με το μεγαλο σαγονι δε λεσ? διδυμου . ελλησ καλυμνου, μελετιου

bilaki**

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2007
Like
33
Πόντοι
1
τροφωνιου εχουν και βαρδια που αλλαζει στις 11 το βραδυ? γιατη απογευματα εχω περαση και εγω αλλα φωτηνη δεν εχω πετηχη (αυτη που ηταν καλυμνου 36)

Zaytsev

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Η Κάρμεν απο Φ65 άνω δείχνει άφαντη..

Αν κάποιος συναγωνιστής έχει πληροφορίες ας μας πεί...

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Μιας και φτάσαμεω στη σελίδα 134, ξέρει κανείς που είναι η Κατερίνα από το Φ134;

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
φίλε πραγματικά  respect....είσαι ο Σωτηρακόπουλος των στούντιο!
Μια ερώτηση αν γνωρίζεις...ψάχνω τη χριστίνα από αριστοτέλους 177 ε3πείδη είμαι σίγουρος οτι η συγκεκριμένη αποκλείεται να έχει σταματρήσει μπας και την έχει πάρει το μάτι σου?σε ευχαριστώ
Δυστυχως δεν μπορω να βοηθησω.
Η αληθεια ειναι οτι στο Αρ. 177 ειχα παει 2-3 φορες και δεν θυμαμαι τις κοπελες που ειχα δει.
Ισως να την εχω δει και να μην ξερω οτι προκειται για αυτην.
Αν εχεις καποια αλλα στοιχεια, ισως μπορεσουμε να βρουμε καποια ακρη.

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
ισια μαλλια δεν εχει αυτη? αυτη με το μεγαλο σαγονι δε λεσ? διδυμου . ελλησ καλυμνου, μελετιου
Ακριβως αυτη.
Απλα καποιες φορες ισιωνει τα μαλλιά της, κάποιες τα αφηνει σγουρα.
Την εχω δει και στις δυο "εκδοσεις".
Εχει εργαστει και Βεργας 6Β.

gkas

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
146
Πόντοι
6
καλησπερα,εχει βρει  καποιος την γιαννα απο αγ.μελετιου και διδυμου 8 κατω τελευταια?

bask

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
0
Έχει δει κανείς σας την Δήμητρα απο Ίασωνος 46?

Valerius

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Μια κοπέλα που δούλευε στο Αχιλλεως 40 τον Αυγουστο , λεπτη ψηλη μελαγρινη με σκουρο δερμα , με μαυρα ίσια μακρια μαλλια (αλογοουρα τα είχε οταν την είδα) , την εχει δεί κανείς?

Δυστυχώς δεν θυμάμαι ονομα , δουλευε μαζί με την Στεφανία εκεί οταν την ειδα εγω , τελη Ιουλιου αρχές Αυγούστου!

stergio

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαΐ 2007
Κριτικές
13
Like
16
Πόντοι
4.165
Ξέρει κανείς που δουλεύει η Βίκυ από Διδύμου 18 και τελευταία Ιουλιανού 71? Πρέπει να έχει φύγει από Ιουλιανού.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom