Stefzenios41
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2022
- Like
- 6.539
- Πόντοι
- 1.056
Από τις φωτογραφίες στην αγγελία σουαπο που και σπου το συμπερανες αυτο !! ότι θέλουμε λέμε
Από τις φωτογραφίες στην αγγελία σουαπο που και σπου το συμπερανες αυτο !! ότι θέλουμε λέμε
Καλό θα ήταν να έχεις και ένα viber γιατί δεν μπορούμε να μιλάμε στο τηλέφωνο κάποιοι !απο που και σπου το συμπερανες αυτο !! ότι θέλουμε λέμε
τα ματια του καθενος βλεπουν διαφορετικα αυτα και καληνυχτα για σημερα!!!!Από τις φωτογραφίες στην αγγελία σου
Καληνύχτα...και μακριά από ζαμπόν γιατί δεν κάνει καλό ...κρίμα είναιτα ματια του καθενος βλεπουν διαφορετικα αυτα και καληνυχτα για σημερα!!!!
Δώσε τίποτα πληροφορίες για εσένα να ενεργοποιηθεί το νήμα...γεια σας δε σας βλεπω και πολυ ενεργούς τωρα ταιλευταια!!!!!!
Πότε θα βρεθούμε να σου πετάξω τα μάτια έξω ....;γεια σας δε σας βλεπω και πολυ ενεργούς τωρα ταιλευταια!!!!!!
Τελικά δε μας είπες κάτι σημαντικό,τι κούμπωνεις και είσαι έτσι;γεια σας δε σας βλεπω και πολυ ενεργούς τωρα ταιλευταια!!!!!!
ειναι απο τον ενθουσιασμο ...δεν ξερουμε που να πρωτοπαμε με τοσες επιλογεςγεια σας δε σας βλεπω και πολυ ενεργούς τωρα ταιλευταια!!!!!!
χαχα φυσικα υπαρχουνε πολλες επιλογες για ολους!!!. λοιπον ειμαι η νεφέλη ελληνιδα165 υψος 45 κιλα το μαλι μου εναι καστανο και τα ματακια μου και η φωτογραφιες μου εινα αληθινες. δεν εχω δικο μου χώρο καπια στιγμή θα εχώ φροντίζω είδη οπως με ρωτανε και πολη για αυτο το θεμα.το προγραμματακι μου δεν φύλο στο στομα κανω ελεύθερο στοματικο σεξ με προφιλακτικο παντα. τελειωμα επανω μου και επισης και εξτρα όμως απο κοντα αυτα . το νούμερο μου ειναι αυτο που βλεπεται στην αγγελια μουειναι απο τον ενθουσιασμο ...δεν ξερουμε που να πρωτοπαμε με τοσες επιλογες
σε ρωτησαν ομως 4-5 φορες εδω οι ανθρωποι τιμη και προγραμμα κλπ και δεν μας ειπες τιποτα
μα εσυ θα μου πεις ποτε θέλειςΠότε θα βρεθούμε να σου πετάξω τα μάτια έξω ....;
Στειλε μνμ να σου δώσω το νιμου στο χέριμα εσυ θα μου πεις ποτε θέλεις
Καλημέρα φίλε μου και χωρίς να έχω διάθεση να βλέπω τέτοια σχόλια από σένα συνεχώς. Μήπως κουμπώνεις εσύ τίποτα και προσπαθείς να βρεις καμιά τέτοια κοπέλα? Δυστυχώς δεν είμαι εγώ αυτή και φυσικά δε μπορούμε να αρέσουμε σε όλους.!!!!!!Τελικά δε μας είπες κάτι σημαντικό,τι κούμπωνεις και είσαι έτσι;
Ότι πίνεται το πίνωΚαλημέρα φίλε μου και χωρίς να έχω διάθεση να βλέπω τέτοια σχόλια από σένα συνεχώς. Μήπως κουμπώνεις εσύ τίποτα και προσπαθείς να βρεις καμιά τέτοια κοπέλα? Δυστυχώς δεν είμαι εγώ αυτή και φυσικά δε μπορούμε να αρέσουμε σε όλους.!!!!!!
Δε με νοιάζει εμένα αυτό εγώ κοιτάω να κάνω τη δουλειά μουΌτι πίνεται το πίνω
Και καπνίζω ότι βρω
Μπράβο κοπελαρα μου , έλα να σε περάσω ένα μανίκι τώρα να με θυμάσαι μια ζωήΔε με νοιάζει εμένα αυτό εγώ κοιτάω να κάνω τη δουλειά μου
Δε μας λες τιμές όμως για Μισή Ώρα φουλ η μία Ώρα φουλ κ άσε τα εξτρά για να ξέρουμε να ασχοληθούμε η όχιχαχα φυσικα υπαρχουνε πολλες επιλογες για ολους!!!. λοιπον ειμαι η νεφέλη ελληνιδα165 υψος 45 κιλα το μαλι μου εναι καστανο και τα ματακια μου και η φωτογραφιες μου εινα αληθινες. δεν εχω δικο μου χώρο καπια στιγμή θα εχώ φροντίζω είδη οπως με ρωτανε και πολη για αυτο το θεμα.το προγραμματακι μου δεν φύλο στο στομα κανω ελεύθερο στοματικο σεξ με προφιλακτικο παντα. τελειωμα επανω μου και επισης και εξτρα όμως απο κοντα αυτα . το νούμερο μου ειναι αυτο που βλεπεται στην αγγελια μου
Κ η τρίτη κοντινής ηλικίας με τις άλλες η πιο μικρήΕπίσκεψη στην Χαριλάου στον χώρο της Άννας κοντά στο γήπεδο του Άρη. Τρεις κοπελες εκεί προτιμήθηκε το πιο Τούμπανο ξανθιά με σιλικόνη νομίζω Ξένια ήταν το όνομα. Είχε και μια Ουκρανεζα σαραντάρα μέτρια σε εμφάνιση. Κόστος ένα πενηνταρικο