vevrier
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2009
- Like
- 514
- Πόντοι
- 81
Ήταν σε δωμάτιο με πελάτη δεν την ειδαΚ η τρίτη κοντινής ηλικίας με τις άλλες η πιο μικρή
Ήταν σε δωμάτιο με πελάτη δεν την ειδαΚ η τρίτη κοντινής ηλικίας με τις άλλες η πιο μικρή
Ήταν σε δωμάτιο με πελάτη δεν την ειδα
Υπαρχει τηλ η αγγελια?Επίσκεψη στην Χαριλάου στον χώρο της Άννας κοντά στο γήπεδο του Άρη. Τρεις κοπελες εκεί προτιμήθηκε το πιο Τούμπανο ξανθιά με σιλικόνη νομίζω Ξένια ήταν το όνομα. Είχε και μια Ουκρανεζα σαραντάρα μέτρια σε εμφάνιση. Κόστος ένα πενηνταρικο
Επίσκεψη στην Χαριλάου στον χώρο της Άννας κοντά στο γήπεδο του Άρη. Τρεις κοπελες εκεί προτιμήθηκε το πιο Τούμπανο ξανθιά με σιλικόνη νομίζω Ξένια ήταν το όνομα. Είχε και μια Ουκρανεζα σαραντάρα μέτρια σε εμφάνιση. Κόστος ένα πενηνταρικο
ΝαιPrive?
Δεν βάζει αγγελίεςΥπαρχει τηλ η αγγελια?
Κανα κονε παιζει να μου κανεις να δοκιμασω και εγω το τουμπανο που πηρες?Ναι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δεν βάζει αγγελίες
Εσυ αρνείσαι να κάνεις κονέ με δικά σου πριβε, αλλα εδώ ζητάς να σε φτιάξουν.Κανα κονε παιζει να μου κανεις να δοκιμασω και εγω το τουμπανο που πηρες?
Επειδη δεν εκανα κονε σε σενα που εισαι μελος απο το 23 με 22 μηνυματα δεν σημαινει οτι δεν κανω κονε. Η λογικη σου ειναι εντελως χαζη.Εσυ αρνείσαι να κάνεις κονέ με δικά σου πριβε, αλλα εδώ ζητάς να σε φτιάξουν.
Λάθος.
Ενω αυτη η λογική ειναι για Νόμπελ.. Εύγε.Επειδη δεν εκανα κονε σε σενα που εισαι μελος απο το 23 με 22 μηνυματα δεν σημαινει οτι δεν κανω κονε. Η λογικη σου ειναι εντελως χαζη.
Παλι αρχιζεις και πριζεις μπαλες. Σου εξηγησα τον λογο μην γινεσαι μαλακας.Ενω αυτη η λογική ειναι για Νόμπελ.. Εύγε.
Εγώ πάντως είμαι ευχαριστημένος από τον Μπαρμπαρα όσο αφορά τις πληροφορίες, ξηγηθηκε πολλές φορέςΕπειδη δεν εκανα κονε σε σενα που εισαι μελος απο το 23 με 22 μηνυματα δεν σημαινει οτι δεν κανω κονε. Η λογικη σου ειναι εντελως χαζη.
Εγώ πάντως είμαι ευχαριστημένος από τον Μπαρμπαρα όσο αφορά τις πληροφορίες, ξηγηθηκε πολλές φορές
Εγινε παίδεςΠαλι αρχιζεις και πριζεις μπαλες. Σου εξηγησα τον λογο μην γινεσαι μαλακας.
Εχω την εντύπωσή ότι θα μας ζητήσεις κανένα νεφρό για να αποφεύγεις να μας πεις τιμέςχαχα φυσικα υπαρχουνε πολλες επιλογες για ολους!!!. λοιπον ειμαι η νεφέλη ελληνιδα165 υψος 45 κιλα το μαλι μου εναι καστανο και τα ματακια μου και η φωτογραφιες μου εινα αληθινες. δεν εχω δικο μου χώρο καπια στιγμή θα εχώ φροντίζω είδη οπως με ρωτανε και πολη για αυτο το θεμα.το προγραμματακι μου δεν φύλο στο στομα κανω ελεύθερο στοματικο σεξ με προφιλακτικο παντα. τελειωμα επανω μου και επισης και εξτρα όμως απο κοντα αυτα . το νούμερο μου ειναι αυτο που βλεπεται στην αγγελια μου
τηλ βικυς ?Η Βίκυ πάντως πολύ δύσκολη στην επικοινωνία είναι
Μόνο μέσω κανε σεξ επικοινωνία κ μετά σου δίνει τηλτηλ βικυς ?
καταρχας αγαπη μου δεν με πειρες τηλέφωνο να σου πω πληροφωριες αλλα για να σου λισο την απορια στο χώρο σου μια ωρα ειναι στα 120 με το ταξι 150 δυο εκτονώσεις με ανεση 2 ωρες 220......Εχω την εντύπωσή ότι θα μας ζητήσεις κανένα νεφρό για να αποφεύγεις να μας πεις τιμές
Οπότε Πάμε για άλλα
@Humax Αγάπη της; Τι έχουμε εδώ;καταρχας αγαπη μου δεν με πειρες τηλέφωνο να σου πω πληροφωριες αλλα για να σου λισο την απορια στο χώρο σου μια ωρα ειναι στα 120 με το ταξι 150 δυο εκτονώσεις με ανεση 2 ωρες 220......
Να μην στο χαλάσω, και με σεβασμό να πω ότι με 150 έχω συναντήσει κοπέλες πρωτοκλασάτες ( όχι ότι δεν είσαι καλή). Δεν θα το αναπτύξω παραπάνω αλλά λίγο μετριοπάθεια είναι θεμιτή.καταρχας αγαπη μου δεν με πειρες τηλέφωνο να σου πω πληροφωριες αλλα για να σου λισο την απορια στο χώρο σου μια ωρα ειναι στα 120 με το ταξι 150 δυο εκτονώσεις με ανεση 2 ωρες 220......
+ το ταξι , + 30-35 το ξενοδοχείο τσουπ το 200ριΝα μην στο χαλάσω, και με σεβασμό να πω ότι με 150 έχω συναντήσει κοπέλες πρωτοκλασάτες ( όχι ότι δεν είσαι καλή). Δεν θα το αναπτύξω παραπάνω αλλά λίγο μετριοπάθεια είναι θεμιτή.
Μανάρι μου, θα τη βρούμε τα δύο μας... Χώρο δικό σου έχεις;καταρχας αγαπη μου δεν με πειρες τηλέφωνο να σου πω πληροφωριες αλλα για να σου λισο την απορια στο χώρο σου μια ωρα ειναι στα 120 με το ταξι 150 δυο εκτονώσεις με ανεση 2 ωρες 220......