Humax
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 10.451
- Πόντοι
- 3.556
Ισως αν διάβαζες τους κανονισμούς να απαντούσες στα ερωτήματά σουΔεν μπορω για καποιο λογο να σου στειλω μνμ με μπλοκαρει μπορεις να μου το στειλεις εσυ σε προσωπικο μνμ;
Ισως αν διάβαζες τους κανονισμούς να απαντούσες στα ερωτήματά σουΔεν μπορω για καποιο λογο να σου στειλω μνμ με μπλοκαρει μπορεις να μου το στειλεις εσυ σε προσωπικο μνμ;
Κανε μία περιγραφή τις κοπέλες Όχι τις παλιέςΕπίσκεψη Χαριλάου στον χώρο της Άννας. 4 κοπέλες εκεί. Πήρα μια κοντουλα με παραπάνω κιλά αλλά τεραστιες φυσικές βυζάρες. Πίπα καλή σφιχτή με deep throat και δύο στάσεις παίχτηκαν όπου και κατέθεσα.
50 η ταριφα? τι ωρα πηγες?Επίσκεψη Χαριλάου στον χώρο της Άννας. 4 κοπέλες εκεί. Πήρα μια κοντουλα με παραπάνω κιλά αλλά τεραστιες φυσικές βυζάρες. Πίπα καλή σφιχτή με deep throat και δύο στάσεις παίχτηκαν όπου και κατέθεσα.
Πριβέ είναι αυτό?Επίσκεψη Χαριλάου στον χώρο της Άννας. 4 κοπέλες εκεί. Πήρα μια κοντουλα με παραπάνω κιλά αλλά τεραστιες φυσικές βυζάρες. Πίπα καλή σφιχτή με deep throat και δύο στάσεις παίχτηκαν όπου και κατέθεσα.
Δεν έχει αγγελίαΠριβέ είναι αυτό?
50 ναι απόγευμα πήγα50 η ταριφα? τι ωρα πηγες?
Στέλλα κ Ξένια από τις παλιές από νέες ήταν η λια ψηλή ξανθιά κ Άννα κοντή μελαχρινή με τεράστιους βυζουςΚανε μία περιγραφή τις κοπέλες Όχι τις παλιές
Και που μπορούμε να βρούμε τρόπο επικοινωνίας ένα τηλ μια οδό για να πάμεΔεν έχει αγγελία
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
50 ναι απόγευμα πήγα
Και πως το βρίσκουμε ?Δεν έχει αγγελία
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
50 ναι απόγευμα πήγα
Η Στέλλα επανήλθε??Στέλλα κ Ξένια από τις παλιές από νέες ήταν η λια ψηλή ξανθιά κ Άννα κοντή μελαχρινή με τεράστιους βυζους
Σαραντάρα την έκοψαΗ Στέλλα επανήλθε??
γιατί είχε φύγει κ σταθερή ήταν μόνο η ξένια κ η Αννα έχει ξανάρθει μόνο η Λία είναι άγνωστη Για μένα
ηλικία περίπου
Max...πιστεψε με,δεν χανεις τιποτα.ναι ρε παιδια πως γινεται να παμε στην Αννα κι εμεις;
Φακ.. και πως ξερεις οτι ντρεπομαι;Max...πιστεψε με,δεν χανεις τιποτα.
9 στις 10 που θα πας,θα κανεις μεταβολη.
Και την μια που θα μεινεις,θα το κανεις οχι γιατι βρηκες κατι καλο,
αλλα απο ντροπη και μην σου την πει οτι ολο φευγεις.
Οπως τα είπε ο Φακίρης είναι Εσύ τουλάχιστον π έχεις ιδιαίτερα γούστα απ ότι θυμάμαι δε χάνεις κ τίποτεΦακ.. και πως ξερεις οτι ντρεπομαι;
ενταξει, αφου δεν χανω τιποτα
Δεν θυμαμαι να εξεφρασα ποτε κατι για τα γουστα μου, εσυ τι θυμασαι;Οπως τα είπε ο Φακίρης είναι Εσύ τουλάχιστον π έχεις ιδιαίτερα γούστα απ ότι θυμάμαι δε χάνεις κ τίποτε
Μπες στα προσωπικά μας να το δειςΔεν θυμαμαι να εξεφρασα ποτε κατι για τα γουστα μου, εσυ τι θυμασαι;