Dimis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2023
- Like
- 4.337
- Πόντοι
- 446
Σε περιμένουμε να κάνεις event ανατολικά!Τι λέτε για εμένα πάλι
Σε περιμένουμε να κάνεις event ανατολικά!Τι λέτε για εμένα πάλι
Δεν βρίσκω χώρο ανατολικάΣε περιμένουμε να κάνεις event ανατολικά!
Δεν βρίσκω χώρο ανατολικά
Ότι πάχυνες και έρχεται και ΠάσχαΤι λέτε για εμένα πάλι
ΚακιεςΌτι πάχυνες και έρχεται και Πάσχα
ΠαπαριτσεςΌτι πάχυνες και έρχεται και Πάσχα
Πλάκα πλάκα δύο αναφέρθηκαν ότι έβαλες κιλακια, ένας στο νήμα σου και ένας εδώ. Επειδή έχω να σε δω περίπου 2 μήνες μήπως ισχύει? Έγινες juicy?Παπαριτσες
Μια φωτογραφία θα μας πείσειΠλάκα πλάκα δύο αναφέρθηκαν ότι έβαλες κιλακια, ένας στο νήμα σου και ένας εδώ. Επειδή έχω να σε δω περίπου 2 μήνες μήπως ισχύει? Έγινες juicy?
Μια φωτογραφία θα μας πείσει
Ότι μπορούμε κάνουμε..Πάλι συλλέγεις υλικό βρε σατυρε...
Η Αλεξάνδρα GFE επίσης δέχεται παθητικό gs, εφόσον σ'εβαλα στο φετίχ θα σε προωθήσω.
Καλή επιτυχία.
Δες τις φωτό που ανέβασε πριν καιρό δες αυτές που ανέβασε πρόσφατα και θα δεις πως στρογγυλεψε λίγοΠλάκα πλάκα δύο αναφέρθηκαν ότι έβαλες κιλακια, ένας στο νήμα σου και ένας εδώ. Επειδή έχω να σε δω περίπου 2 μήνες μήπως ισχύει? Έγινες juicy?
Ότι μπορούμε κάνουμε..
Ποια είναι αυτή βρε?
Σεμνά, με τρόπο. Όχι ντογρού.
Ναι την θυμάμαι την φωτογραφία, μάλιστα σε ένα συνάδελφο που ανάφερε ότι στρογγυλεψε στο νήμα της, έγραψα χαριτολογώντας ότι έτσι ξεκινάει ένα ban.Δες τις φωτό που ανέβασε πριν καιρό δες αυτές που ανέβασε πρόσφατα και θα δεις πως στρογγυλεψε λίγο
Τυπε ξέρουμε ότι αγαπάς το στρογγυλό κορίτσι μην επέμβαινεις όμως έδω είναι νήμα γενικό όχι ατομικό της...Κακιες
Ελεύθερο νήμα είναι που όλοι λένε την γνώμη τούςΤυπε ξέρουμε ότι αγαπάς το στρογγυλό κορίτσι μην επέμβαινεις όμως έδω είναι νήμα γενικό όχι ατομικό της...
αλεξια τ'ακους? Σε αγαπαω λενε.Ελεύθερο νήμα είναι που όλοι λένε την γνώμη τούς
Με αγαπάτε όλοι το ξέρωαλεξια τ'ακους? Σε αγαπαω λενε.
Φυσικά το στήθος μου είναι σιλικόνη. Έχω κάνει 2 φορές αυξητική στήθους.160 με 46 κιλα και 5αρι στηθος χμμ κατι δεν παει καλα. Σου ειπε αν ειναι πειραγμενο σιλικονατο ;