Συμφωνώ μαζί σου.
Αλλά πλέον εγώ προσωπικά έχω αυστηρό πρωτόκολλο τιμών και υπηρεσιών, που δεν ξεπερνάει τα 100 ευρώ, μιας ώρας με όλες τις υπηρεσίες που μου αρέσουν τσεκαρισμένες. Με περισσότερα χρήματα θα είχα σίγουρα νταλαβέρια σε προσωπικό επίπεδο εκτός δουλειάς με αρκετές, ξανά. Ο παρών χειρισμός όμως μου επιτρέπει να έχω καλό σεξ μια με δύο φορές την εβδομάδα, και να περνάω καλά. Η συμπρωτεουσα έχει επιλογές άριστες, τοσο σε ηλικία, σωμα, υπηρεσιες, ταπεραμέντο, απλά πρέπει να τις βρεις. Είναι πολύ καλύτερο από το να τρέχεις σε 200αρια, ή 150αρια γραφείων μια ή δυο φορές το μήνα και να πιάνεσαι κορόιδο. Για στούντιο δεν μπαίνω καν στον κόπο, αν και εκεί υπάρχει δυνατότητα εάν είσαι τακτικός πελάτης. Δεν με απασχολεί η αδρεναλίνη του κασκαντέρ, προτιμώ λίγα και καλά. Υποθέτω οτι αφου γαλουχήθηκα κάνοντας όλες ανεξαιρέτως τις κοτσάνες στο "σπορ", άλλαξα. Το σεξ επί πληρωμή για εμένα στα 30κάτι χρόνια έχει πάρει πλέον άλλη μορφή. Θέλω να περνάω "εγώ" καλά, τακτικά, και χωρίς μα ή μου. Να φεύγω και να είμαι ζεν για τις 6 επόμενες μέρες. Σπάνια θα επιδιώξω κάτι εκτός δουλειάς (αν και χθες το έκανα) και έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Η τιμολογιακή πολιτική της εκάστοτε κοπέλας είναι δική της απόφαση, απλώς το ότι κάποιος το δέχεται με την λογική "έχει ωραία μάτια" είναι αστείο. Ούτε το "μα ήταν τόσο γλυκιά μαζί μου". Να είναι γλυκιά για 50 ευρώ λιγότερα. Αλλιώς τον επόμενο χρόνο θα βγάζεις γούστα με 200, και τον μεθεπόμενο με 300, διότι πολλοί κυνηγάνε το νέο, το άγνωστο, πληρώνοντας οποιαδήποτε τιμή. Λάθος. Τελικά ο χώρος αυτός θέλει τρόπο, όχι κόπο.
Θα είμαι επομένως αντίθετος με οποιαδήποτε κοπέλα, και δη καινούργια, ξεπερνάει το ταβάνι της δικής μου τιμολογιακής πολιτικής. Απλά, όμορφα, κατανοητά. Για τον έμπειρο βιζιτάκια, υπάρχουν όρια και πρωτόκολλα που δεν σπάνε. Ούτε τα επιβάλει, ούτε τα σπάει.
Παν μέτρον άριστον.