Νέα

anastasiapolitiCD

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nastazia30
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 146
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

the_boy

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2014
Like
34
Πόντοι
6
αφου ζηταει οσα θελει και εμεις γραφουμε οτι θελουμε και σε οποιον αρεσει!!!.......τουμπεκι και το πουλο
σε ολους τους αβανταδορους......εξαλλου ο πελατης εχει παντα δικιο ΤΕΛΟΣ

κουκλε οποιος εχει μια διαφορετικη αποψη η για την ακριβεια κανει άλλη τοποθετηση χωρις να αμφισβητη τις τοποθετήσεις των αλλων επουδενει δεν είναι αβανταδόρος...επειδή κι εγω ειπα ότι δεν είμαι υπερ της επίθεσης δεν το εκανα με αβανταδορικο στυλ...

don kihotis

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
35
Πόντοι
16
να βαλω και εγω μια αγγελια.....οποια cross γουσταρει να γαμηθει και να μου παρει πιπα παιρνω 70.......

Επισκέπτης
θα μας τρελανεις?οταν σου λεει πως για να με παρεις θελω 50 ευρο και το ξερεις εξ αρχης εισαι κοροιδο?ξερεις πως για να κανεις το γουστο σου πρεπει να τα σκασεις δεν σε κοροιδευει κανενας εξ αρχης αληθεια σου λεει,θελω 50 να για να με παρεις.αν εσυ την παρεις ειναι ΕΠΙΛΟΓΗ σου και οχι επειδη καπιος σε κοροιδεψε.διωρθωστε με αν κανω λαθως.

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
θα μας τρελανεις?οταν σου λεει πως για να με παρεις θελω 50 ευρο και το ξερεις εξ αρχης εισαι κοροιδο?ξερεις πως για να κανεις το γουστο σου πρεπει να τα σκασεις δεν σε κοροιδευει κανενας εξ αρχης αληθεια σου λεει,θελω 50 να για να με παρεις.αν εσυ την παρεις ειναι ΕΠΙΛΟΓΗ σου και οχι επειδη καπιος σε κοροιδεψε.διωρθωστε με αν κανω λαθως.
ΔΕΣ το τελευταίο κομμάτι απο αυτά που έγραψα...δεν εισαι κορόιδο κάτι άλλο εισαι ΛΑΚΑΜΑΣ με κεφαλαία 

Επισκέπτης
πιθικε ολοι οσοι πανε και τα σκανε κανουν το σκατο τους παξιμαδι για να ικανοποιησουν τα γουστα τους,απο επιλογη οχι κοροιδια . σκεψου πριν κανεις την αναρτηση

zinentin

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2011
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
6
ρε κωστακι εχεις παρει χαμπαρει ότι 100 αρικο πλεων είναι το βδομαδιατικο μεροκαμματο η όχι ..30 20 και τσαμπα αμα μας κατσει ελα τωρα ....τα 50αρικα είναι μετρημένα στα δαχτηλα στην πιατσα....
   ετσι!!! :thumbsup:
           οι συλεκτες αντρικων οργασμων δυστηχως δεν εχουν επιγνωση πως βγαινουν τα 50 η τα 100+ γιουρια την σημερον απο τους
           πελατες...σε αυτο το χυμα στο κυμα που ζουμε τα τελευταια χρονια.....

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
πιθικε ολοι οσοι πανε και τα σκανε κανουν το σκατο τους παξιμαδι για να ικανοποιησουν τα γουστα τους,απο επιλογη οχι κοροιδια . σκεψου πριν κανεις την αναρτηση
Τώρα με πρόσβαλες...  :birdman: :birdman:
Εγώ σου speak-αρω όμορφα...και απλά σου λέω ότι το να κάνεις διαφήμιση μέσα εδώ δεν φτουράει και εσύ στην κοσμάρα σου...!!!!  Ελεύθερα τρώτε σανό κάνει καλό !!!! ΜΠΕΕΕΕΕΕΕ !!!!  :zfuck: :zfuck:

Επισκέπτης
μπορεις να μου πεις ποια τρανς πηρες τσαμπα?γιατι για το τσαμπα δυσκολο εκτος και αν την εχει επισκευθει 50 φορες τα εχεις σκασει και τις 50 και την 51 σου ειπε ελα τσαμπα.ακου τσαμπα.

don kihotis

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
35
Πόντοι
16
κοιτα που θα μας απαγορευσει καθε τυχαρπαστος να λεμε και την γνωμη μας.......

the_boy

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2014
Like
34
Πόντοι
6
μπορεις να μου πεις ποια τρανς πηρες τσαμπα?γιατι για το τσαμπα δυσκολο εκτος και αν την εχει επισκευθει 50 φορες τα εχεις σκασει και τις 50 και την 51 σου ειπε ελα τσαμπα.ακου τσαμπα.

καλα ποτε μην λες ποτε οκ...μπορει να τυχει σιγουρα

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
ΡΕ δεν είναι ΤΡΑΝΣ αυτή !!! είναι ΚΡΟΣ !!!! συγκρίνει μήλα με πορτοκάλια !!!!  

don kihotis

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
35
Πόντοι
16
ελα να το σταματησουμε γιατι θα τον-την κανουμε και φιρμα

Επισκέπτης
διαβασε πρωτα τι εχεις αναρησει δες και μετα τι σου ειπα και αντε βρες τι υπαρχει στο κεφαλι σου γιατι δεν μπορεις να συνενοηθεις ουτε με τον εαυτο σου,δεν προμοταρω και αν φανηκε αυτο λεω πως δεν με ενδιαφερει η κυρια αλλα οι τροποι που καπιοι γραφουν εδω μεσα.μου λες πως ψαχνουν κοροιδα ενω λενε ΕΞ ΑΡΧΗς ΘΕΛΩ 50 ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΕΙΣ.δηλαδη εσυ καθε φορα που πας ειτε με τρανς ειτε με γυναικα και ξερεις πως θα πληρωσεις εισαι κοροιδο?εδω θα πρεπει να λεμε ειμαι λακαμας γιατι το κανεις με επιγνωση

don kihotis

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
35
Πόντοι
16
μας κουρασες.............παπαγαλακι

Επισκέπτης
σοπα ρε κιχωτη που κουραστηκες σκεψου και να εσκαβες.

don kihotis

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
35
Πόντοι
16
ακομα δεν εχεις καταλαβει οτι τοση ωρα λες μαλακιες ...ολοι στο λενε!!!τοσο γκασμας εισαι ρε
σε ταιζει ο αλλος και κτυπιεσαι?

Επισκέπτης
ενω εσεις τι λετε νομιζεις τιποτα σοβαρο? :jerking: :jerking: :jerking:

Επισκέπτης
ΡΕ δεν είναι ΤΡΑΝΣ αυτή !!! είναι ΚΡΟΣ !!!! συγκρίνει μήλα με πορτοκάλια !!!!  
μεγαλη διαφορα ε? η διαφορα ειναι στο ποσο που εχει διαθεσει η καθεμια για τις επεμβασεις της.μην ξεχνας πως ολες ηταν αγορακια οταν γεννηθηκαν.

don kihotis

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
35
Πόντοι
16
αφου δεν λεμε τραβα και γαμησου και ασε μας  :idiot: μην ασχολεισαι

Επισκέπτης
θα παθεις τιποτα μην τσαντιζεσαι εισαι και σε κρισιμη ηλικια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom