Τί να σου πώ βρέ Κώστα μου...είναι μετρημένοι αυτοί που έχω πάει κι όλοι καλά μου λένε.
Οσον αφορά το τσουπωτή υπερβάλλεις.Εχασα όμως 5 κιλάκια...
διαβαζε τι εχω γραψει...ειπα πριν μηνες και ειπα τσουπωτη για τα γουστα μου....
Τί να σου πώ βρέ Κώστα μου...είναι μετρημένοι αυτοί που έχω πάει κι όλοι καλά μου λένε.
Οσον αφορά το τσουπωτή υπερβάλλεις.Εχασα όμως 5 κιλάκια...
ελα μορε τωρα μην ασχολειστεΑυτό λέμε και εμείς με 70€ που ζητάει υπάρχουν πολύ καλύτερες γόβες (επιλογές), εκεί γίνεται η σύγκριση και δεν το καταλαβαίνει. Για αυτό και ο Νικόλας την στέλνει στην Λαχαναγορά για να δεί τις πραγματικές τιμές της αγοράς.
έχεις καιρό να πας κάτω ??? νομίζω σου είπα τι έκανα την τελευταία φορά με ένα 20αρικο ... το 20 είναι το στάνταρ πια...αποπληθωρισμός !!! πουτάνα κρίση !!!! πάνε οι καλές εποχές των 40 και 50 !!!!ελα μορε τωρα μην ασχολειστε
δλδ η sunrise τι πρεπει να κανει?να μην σηκωνει το τηλεφωνο για κατω απο ενα χιλιαρικο?
τρελαθουμε τωρα
αυτα τα θεματα στην πιατσα ειναι στο 20αρικο,απ το τηλεφωνο μαγκευουν και πουλανε τρελα
ε μα τι λεω εγω ρε φιλε?έχεις καιρό να πας κάτω ??? νομίζω σου είπα την έκανα την τελευταία φορά με ένα 20αρικο ... το 20 είναι το στάνταρ πια...αποπληθωρισμός !!! πουτάνα κρίση !!!! πάνε οι καλές εποχές των 40 και 50 !!!!
σιγα θα σκισεις καμια κιλοτα προσεχεΕντάξει μαλακίες...ολες τις κράζετε και μετά τις παίρνεται.Το ξέρω το παιχνίδι.
Τέλος πάντων εγώ είμαι πολύ καλή κρός με προδιαγραφές για σούπερ τράνς αν θέλω.
Ουτε για αμολυβδη!!!Εντάξει μαλακίες...ολες τις κράζετε και μετά τις παίρνεται.Το ξέρω το παιχνίδι.
μπα ξετσουποσες???Εντάξει μαλακίες...ολες τις κράζετε και μετά τις παίρνεται.Το ξέρω το παιχνίδι.
Υπάρχει ακόμη μία που δε βάζει μυαλό ... ;) αλλά...σιγα θα σκισεις καμια κιλοτα προσεχε
Όταν κορυφαίες τράνς (οχι κρος) ζητάνε 20 με 30 που φυσικά κάθε σύγκριση μαζί τους απλά θα ήταν για να έχουμε να λέμε... πιστεύεις ότι σου λέμε μαλακίες ?Εντάξει μαλακίες...ολες τις κράζετε και μετά τις παίρνεται.Το ξέρω το παιχνίδι.
ελα ειπαμε μην κολλας στο 10αρικοΥπάρχει ακόμη μία που δε βάζει μυαλό ... ;) αλλά...
εσυ οταν θα βγαινεις να μιλας στον αλεφαντο θα μιλας υπευθυνα πρωτονεσυ αλεφα απο το να κοροιδευεις ατομα που δεν ξερεις κανεις και αλλη δουλεια εδω μεσα?ασε το κοριτσι να ζηταει οσα θελει και μην την παρεις πολυ που μας νοιαζει κι ολας.εξ αλλου αγγελια ειναι δεν πηγε σε πιατσα και ζηταγε 70 ευρο.ο καθενας εχει το δικαιωμα να βαλει αγγελια και να ζητησει οσα θελει.δλδ για εσας οσο πιο ομορφη ειναι τοσο και πιο πολλα λεφτα?πατε καλα?δλδ θα κανω εγω την αποσβεση της καθε τρανς που εχει δωσει τα κερατα της για τις επεμβαζεις?ελεος λες και μιλαμε για φυσικη ομορφια.και το bourdela.com δεν φτιαχτηκε για να βγαζετε την χωλη σας εδω να γραφεται με υφακι του στυλ σας δουλευω και σας κοροιδευω.
ελα τραβα στους χουβαρνταδες και ρωτα εκει για καμια τρανςτο οτι κραζεις χωρις σκοπο το ξερουμε δεν ειναι αναγκη να μας το πεις.
ρε κωστακι εχεις παρει χαμπαρει ότι 100 αρικο πλεων είναι το βδομαδιατικο μεροκαμματο η όχι ..30 20 και τσαμπα αμα μας κατσει ελα τωρα ....τα 50αρικα είναι μετρημένα στα δαχτηλα στην πιατσα....εσυ αλεφα απο το να κοροιδευεις ατομα που δεν ξερεις κανεις και αλλη δουλεια εδω μεσα?ασε το κοριτσι να ζηταει οσα θελει και μην την παρεις πολυ που μας νοιαζει κι ολας.εξ αλλου αγγελια ειναι δεν πηγε σε πιατσα και ζηταγε 70 ευρο.ο καθενας εχει το δικαιωμα να βαλει αγγελια και να ζητησει οσα θελει.δλδ για εσας οσο πιο ομορφη ειναι τοσο και πιο πολλα λεφτα?πατε καλα?δλδ θα κανω εγω την αποσβεση της καθε τρανς που εχει δωσει τα κερατα της για τις επεμβαζεις?ελεος λες και μιλαμε για φυσικη ομορφια.και το bourdela.com δεν φτιαχτηκε για να βγαζετε την χωλη σας εδω να γραφεται με υφακι του στυλ σας δουλευω και σας κοροιδευω.