Νέα

anastasiapolitiCD

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nastazia30
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 146
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

kostasvts

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
34
Πόντοι
6
Τί να σου πώ βρέ Κώστα μου...είναι μετρημένοι αυτοί που έχω πάει κι όλοι καλά μου λένε.
Οσον αφορά το τσουπωτή υπερβάλλεις.Εχασα όμως 5 κιλάκια...

διαβαζε τι εχω γραψει...ειπα πριν μηνες και ειπα τσουπωτη για τα γουστα μου....

OP
OP
N

nastazia30

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2013
Like
12
Πόντοι
1
Ναι το κατάλαβα... :cheesy:
Ελπίζω αν επιχειρήσεις να πάς ξανά μαζί μου να ανταποκριθώ στις προσδοκίες σου.
Η κριτική που είναι καλοπροαίρετη με πισμώνει να γίνω καλύτερη!

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
339
Πόντοι
36
Αυτό λέμε και εμείς με 70€ που ζητάει υπάρχουν πολύ καλύτερες γόβες (επιλογές), εκεί γίνεται η σύγκριση και δεν το καταλαβαίνει. Για αυτό και ο Νικόλας την στέλνει στην Λαχαναγορά για να δεί τις πραγματικές τιμές της αγοράς.
ελα μορε τωρα μην ασχολειστε
δλδ η sunrise τι πρεπει να κανει?να μην σηκωνει το τηλεφωνο για κατω απο ενα χιλιαρικο?
τρελαθουμε τωρα
αυτα τα θεματα στην πιατσα ειναι στο 20αρικο,απ το τηλεφωνο μαγκευουν και πουλανε τρελα

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
ελα μορε τωρα μην ασχολειστε
δλδ η sunrise τι πρεπει να κανει?να μην σηκωνει το τηλεφωνο για κατω απο ενα χιλιαρικο?
τρελαθουμε τωρα
αυτα τα θεματα στην πιατσα ειναι στο 20αρικο,απ το τηλεφωνο μαγκευουν και πουλανε τρελα
έχεις καιρό να πας κάτω ??? νομίζω σου είπα τι έκανα την τελευταία φορά με ένα 20αρικο ... το 20 είναι το στάνταρ πια...αποπληθωρισμός !!! πουτάνα κρίση !!!! πάνε οι καλές εποχές των 40 και 50 !!!!

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
339
Πόντοι
36
έχεις καιρό να πας κάτω ??? νομίζω σου είπα την έκανα την τελευταία φορά με ένα 20αρικο ... το 20 είναι το στάνταρ πια...αποπληθωρισμός !!! πουτάνα κρίση !!!! πάνε οι καλές εποχές των 40 και 50 !!!!
ε μα τι λεω εγω ρε φιλε?
μια φοξ μας εμεινε που δεν βαζει μυαλο με τπτ πλεον :grin: :grin:

OP
OP
N

nastazia30

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2013
Like
12
Πόντοι
1
Εντάξει μαλακίες...ολες τις κράζετε και μετά τις παίρνεται.Το ξέρω το παιχνίδι.
Τέλος πάντων εγώ είμαι πολύ καλή κρός με προδιαγραφές για σούπερ τράνς αν θέλω.

Συνημμένα

• 10003017_1495311644072731_8377063985529610525_n.jpg
    10003017_1495311644072731_8377063985529610525_n.jpg
    36,2 KB · Εμφανίσεις: 36

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
339
Πόντοι
36
σιγα θα σκισεις καμια κιλοτα προσεχε

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Ουτε για αμολυβδη!!! :2funny:

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.508
Πόντοι
606
μπα ξετσουποσες???

OP
OP
N

nastazia30

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2013
Like
12
Πόντοι
1
<3

Συνημμένα

• 10736236_1489619294641966_1793945119_n.jpg
    10736236_1489619294641966_1793945119_n.jpg
    28,4 KB · Εμφανίσεις: 34

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
Όταν κορυφαίες τράνς (οχι κρος) ζητάνε 20 με 30 που φυσικά κάθε σύγκριση μαζί τους απλά θα ήταν για να έχουμε να λέμε... πιστεύεις ότι σου λέμε μαλακίες ?

Επισκέπτης
εσυ αλεφα απο το να κοροιδευεις ατομα που δεν ξερεις κανεις και αλλη δουλεια εδω μεσα?ασε το κοριτσι να ζηταει οσα θελει και μην την παρεις πολυ που μας νοιαζει κι ολας.εξ αλλου αγγελια ειναι δεν πηγε σε πιατσα και ζηταγε 70 ευρο.ο καθενας εχει το δικαιωμα να βαλει αγγελια και να ζητησει οσα θελει.δλδ για εσας οσο πιο ομορφη ειναι τοσο και πιο πολλα λεφτα?πατε καλα?δλδ θα κανω εγω την αποσβεση της καθε τρανς που εχει δωσει τα κερατα της για τις επεμβαζεις?ελεος λες και μιλαμε για φυσικη ομορφια.και το bourdela.com δεν φτιαχτηκε για να βγαζετε την χωλη σας εδω να γραφεται με υφακι του στυλ σας δουλευω και σας κοροιδευω.

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
339
Πόντοι
36
εσυ αλεφα απο το να κοροιδευεις ατομα που δεν ξερεις κανεις και αλλη δουλεια εδω μεσα?ασε το κοριτσι να ζηταει οσα θελει και μην την παρεις πολυ που μας νοιαζει κι ολας.εξ αλλου αγγελια ειναι δεν πηγε σε πιατσα και ζηταγε 70 ευρο.ο καθενας εχει το δικαιωμα να βαλει αγγελια και να ζητησει οσα θελει.δλδ για εσας οσο πιο ομορφη ειναι τοσο και πιο πολλα λεφτα?πατε καλα?δλδ θα κανω εγω την αποσβεση της καθε τρανς που εχει δωσει τα κερατα της για τις επεμβαζεις?ελεος λες και μιλαμε για φυσικη ομορφια.και το bourdela.com δεν φτιαχτηκε για να βγαζετε την χωλη σας εδω να γραφεται με υφακι του στυλ σας δουλευω και σας κοροιδευω.
εσυ οταν θα βγαινεις να μιλας στον αλεφαντο θα μιλας υπευθυνα πρωτον
δευτερον..θα λεω οτι θελω και οτι μου καυλωσει
τριτον...αν καταλαβες κραζουμε για ενα σκοπο
και τελος αν θελω και εγω βαζω 10 εδω και τσιριζουν ασταματητα
εληφθει?

Επισκέπτης
το οτι κραζεις χωρις σκοπο το ξερουμε δεν ειναι αναγκη να μας το πεις.

the_boy

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2014
Like
34
Πόντοι
6
ελα ρε παιδια το μαλλιοτραβατε το θεμα...ο σκοπος δηλαδή είναι να κανετε την κοπελα καλυτερο ανθρωπο και να ριξει τιμες??ε όπως ειπε και το άλλο παιδι πιο πανω αγγελια βαζει και ζηταει οσα θελει...τα ειπαμε και χτες...και άλλη πληρωνουν 50-100 και ισως παραπανω για να πανε με μια γυναικα που στο δρομο μπορει να πας για ένα καφε και να δεις πολύ καλυτερες της...αυτή δηλαδή την κραζεται αν δεν είναι τοσο ωραια και κανει αυτή τη δουλεια...τα ειπαμε και χθες...δεν θελετε να δωσετε 70??μην την γαματε την κοπελα και τελος...με το κραξιμο θα την κανετε καλυτερο ανθρωπο η θα την πεισετε να ζηταει λιγοτερα??

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.508
Πόντοι
606
ρε κωστακι εχεις παρει χαμπαρει ότι 100 αρικο πλεων είναι το βδομαδιατικο μεροκαμματο η όχι ..30 20 και τσαμπα αμα μας κατσει ελα τωρα ....τα 50αρικα είναι μετρημένα στα δαχτηλα στην πιατσα....

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
Έψαχνες για ΜΙΝΑΡΑ να που τον βρήκες...ρε συ Κώστα δλδ επειδή της χαλάμε την μπεσαμέλ να μην μιλάμε πάς καλά ας φτιάξει μια σελίδα και ας βάζει ότι γουστάρει !!! Εδώ ξεκίνησε με το να ζητάει κριτική...ο Αλέφας φταίει?? Και στο τέλος δεν την βρίσαμε δεν την είπαμε τίποτα άλλο απο την αλήθεια και απο αυτά που υπάρχουν εκεί έξω μακριά απο την ζεστασιά του πληκτρολογίου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom