Νέα

anastasiapolitiCD

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nastazia30
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 146
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
ειδικε τρανσολογε η αποψη σου ειναι για μενα ευαγγελιο ευχαριστω που υπαρχεις :2funny:

OP
OP
N

nastazia30

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2013
Like
12
Πόντοι
1
ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΚΡΟΣΣΑΡΩ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΜΕ ΑΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΝΙΩΘΩ ''ΜΟΥΝΑΡΑ''

Συνημμένα

• IMG_6542.JPG
    IMG_6542.JPG
    92,7 KB · Εμφανίσεις: 45
  • IMG_6493.JPG
    IMG_6493.JPG
    108,7 KB · Εμφανίσεις: 63

iliketrans

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Έψαχνες για ΜΙΝΑΡΑ να που τον βρήκες...ρε συ Κώστα δλδ επειδή της χαλάμε την μπεσαμέλ να μην μιλάμε πάς καλά ας φτιάξει μια σελίδα και ας βάζει ότι γουστάρει !!! Εδώ ξεκίνησε με το να ζητάει κριτική...ο Αλέφας φταίει?? Και στο τέλος δεν την βρίσαμε δεν την είπαμε τίποτα άλλο απο την αλήθεια και απο αυτά που υπάρχουν εκεί έξω μακριά απο την ζεστασιά του πληκτρολογίου.
σωστοςςςςςςς!!!

Επισκέπτης
the boy και εγω αυτη την απορια εχω με το κραξιμο θα γινει καλυτερη?αλλα απο τις απαντησεις κραζουν μονο και μονο για να κραξουν χωρις σκοπο και αιτια.αυτο τους ευχαριστει.δεκτο.

Επισκέπτης
Έψαχνες για ΜΙΝΑΡΑ να που τον βρήκες...ρε συ Κώστα δλδ επειδή της χαλάμε την μπεσαμέλ να μην μιλάμε πάς καλά ας φτιάξει μια σελίδα και ας βάζει ότι γουστάρει !!! Εδώ ξεκίνησε με το να ζητάει κριτική...ο Αλέφας φταίει?? Και στο τέλος δεν την βρίσαμε δεν την είπαμε τίποτα άλλο απο την αλήθεια και απο αυτά που υπάρχουν εκεί έξω μακριά απο την ζεστασιά του πληκτρολογίου.
μπραβο μιναρα.αυτο δλδ που κανετε εσεις λεγετε κριτικη?μην σκιζεισ κανενα καλσον και αλλα τετοια εξυπνα σχολια απο εξυπουν κραχτες.

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
μπραβο μιναρα.αυτο δλδ που κανετε εσεις λεγετε κριτικη?μην σκιζεισ κανενα καλσον και αλλα τετοια εξυπνα σχολια απο εξυπουν κραχτες.
Το ΜΙΝΑΡΑΣ το είπα για σένα !!!! αλλά δεν το έπιασες...  ;) Το όσο για το αν είμαστε εδώ για να διαπαιδαγωγησουμε την Αναστασία πιστεύω το ξέρεις καλύτερα...Αδερφέ εδώ πάνω στα Βόρεια λέμε όλο λάδι λάδι λάδι και απο τηγανίτα τίποτα... Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΑΝ ΘΕΣ ΕΣΤΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΑ 70 !!! και στο γεγονός ότι έξω υπάρχουν καλύτερες επιλογές !!! το να τιμολογεί της υπηρεσίες στα 70 δικαιωμά της είναι αλλά το να πουλάει μούρη και να λέει ότι τα αξίζει τα 70 δεν νομίζω !!!  έγραψα και πριν ότι κάθε σύγκριση με άλλες του χώρου που ζητούν ίσως και λιγότερα δεν θα έχει αξία παρα μόνο για να λοιδορήσουμε για αυτό και το αποφεύγω.

the_boy

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2014
Like
34
Πόντοι
6
σβησε πμ νασταζια γιατι εχεις γεμισει και δεν μπορεις να λαβεις!!!

Επισκέπτης
το ΜΙΝΑΡΑΣ στο εδωσα πισω αλλα δεν το πιασες.

Επισκέπτης
αν τα 70 ευρο σου περισευαν θα τα εδινες για να παρεισ την νασταζια?

Επισκέπτης
εγω σε ρωταω αν τα 70 ευρο τα ειχες και σου περισευαν θα την επερνες?αν δεν θα την επερνες γιατι δεν σου αρεσει δεκτο αλλα τι γιατι την κραξεις επειδη ζηταει 70 και οχι 10?καπιοι τα 70 τα εχουν για πεταμα και αλλοι κραζουν για να πεσει η τιμη γιατι γουσταρουνπ ολυ αλλα τουσ τσουζει η τιμη.δεν εννοω εσενα συγκεκριμενα προσθετω.αλλα αν δεν σου αρεσει και δεν θα την παρεισ ποτε γιατι σε νοιαζει το ποσα ζηταει?

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
Ωραία ας το αντιστρέψουμε το ερώτημα.
Εσύ δλδ θα τα έδινες ενώ γνωρίζεις ότι με 70 μπορείς να πάρεις πολύ περισσότερα ?

Επισκέπτης
μου αρεσει η ιδια περι αντοστροφης αλλα αλλα δεν βγαζει νοημα η ερωτηση.Εσύ δλδ θα τα έδινες ενώ γνωρίζεις ότι με 70 μπορείς να πάρεις πολύ περισσότερα ?με το πολυ περισσοτερα τι θες να πεις?εγω φιλε ουτε θα την επερνα με 70 ουτε και τσαμπα γιατι δεν ειναι για τα γουστα μου μπορει να ζηταει οσα θελει και οπιος γουσταρει την περνει τωρα να κραζουν καπιοι για να ριξει την τιμη που τσους τσουζει και να μην το λενε ειναι :cum:

the_boy

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2014
Like
34
Πόντοι
6
πολλα πμ σβησε νασταζια!!!!!!!!

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
μου αρεσει η ιδια περι αντοστροφης αλλα αλλα δεν βγαζει νοημα η ερωτηση.Εσύ δλδ θα τα έδινες ενώ γνωρίζεις ότι με 70 μπορείς να πάρεις πολύ περισσότερα ?με το πολυ περισσοτερα τι θες να πεις?εγω φιλε ουτε θα την επερνα με 70 ουτε και τσαμπα γιατι δεν ειναι για τα γουστα μου μπορει να ζηταει οσα θελει και οπιος γουσταρει την περνει τωρα να κραζουν καπιοι για να ριξει την τιμη που τσους τσουζει και να μην το λενε ειναι :cum:
Ασε ρε τον πρόλογο που δεν καταλαβαίνεις την ερώτηση...σου λέω όμορφα και απλά και πετάς την μπάλα στην κερκίδα  :tickedoff: ακούμε γιατί θα λαλήσω !!!! ζήτησε κριτική !!! ΑΥΤΟ ΖΗΤΗΣΕ !!!! αυτό έλαβε !!! της γράψαμε ότι οι υπηρεσίες που προσφέρει η συγκεκριμένη τιμολογούνται στα 20 στην καλύτερη !!! και ότι ακόμη και με 20 υπάρχουν καλύτερες επιλογές. ΤΕΛΟΣ αν αυτό είναι κράξιμο δεν μπορώ να σου πώ κάτι άλλο μιας και δεν υπάρχει !!!! Το άν με αυτή την τιμή καλύπτει τα έξοδα της μαγκιά της αλλά στην ουσία ψάχνει κορόιδα γιατί κάποιος ψαγμένος δεν θα τα πετούσε έτσι...αυτός είναι και ο σκοπός του φόρουμ για μένα να ενημερωθούμε και να μπορείς να διαβάσεις και κάτι παραπάνω ώστε να έχεις ολοκληρωμένη και σφαιρική άποψη.  
Αν γνωρίζεις σήμερα κάποιον που έχει για πέταμα 70€ ακόμη και 20€ στείλε μου το τηλέφωνο έχω κάτι σαπάκια που θέλω να σπρώξω.  

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.332
Πόντοι
606
Ασε ρε τον πρόλογο που δεν καταλαβαίνεις την ερώτηση...σου λέω όμορφα και απλά και πετάς την μπάλα στην κερκίδα  :tickedoff: ακούμε γιατί θα λαλήσω !!!! ζήτησε κριτική !!! ΑΥΤΟ ΖΗΤΗΣΕ !!!! αυτό έλαβε !!! της γράψαμε ότι οι υπηρεσίες που προσφέρει η συγκεκριμένη τιμολογούνται στα 20 στην καλύτερη !!! και ότι ακόμη και με 20 υπάρχουν καλύτερες επιλογές. ΤΕΛΟΣ αν αυτό είναι κράξιμο δεν μπορώ να σου πώ κάτι άλλο μιας και δεν υπάρχει !!!! Το άν με αυτή την τιμή καλύπτει τα έξοδα της μαγκιά της αλλά στην ουσία ψάχνει κορόιδα γιατί κάποιος ψαγμένος δεν θα τα πετούσε έτσι...αυτός είναι και ο σκοπός του φόρουμ για μένα να ενημερωθούμε και να μπορείς να διαβάσεις και κάτι παραπάνω ώστε να έχεις ολοκληρωμένη και σφαιρική άποψη. 
Αν γνωρίζεις σήμερα κάποιον που έχει για πέταμα 70€ ακόμη και 20€ στείλε μου το τηλέφωνο έχω κάτι σαπάκια που θέλω να σπρώξω. 

gia soy re moytro

don kihotis

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
35
Πόντοι
16
αφου ζηταει οσα θελει και εμεις γραφουμε οτι θελουμε και σε οποιον αρεσει!!!.......τουμπεκι και το πουλο
σε ολους τους αβανταδορους......εξαλλου ο πελατης εχει παντα δικιο ΤΕΛΟΣ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom